5939
-
#94 WATCH DOGS lesz a legjobb játék, az év játéka (2013-é, vagy 14-é) ! -
mike01010101 #93 Igen. Az AC3 magyar felirattal fog megjelenni. Ez mar hivatalos. -
#92 What? Magyar AC3? Lemaradtam valamiről? -
#91 :|
Azért ez az elmélet nem 100%, de nekem aztán mindegy, felőlem franciául is kiadhatják, MOST WANTED GAME (számomra). Watch Dogs FOREVER!!! -
mike01010101 #90 Eszembe jutott valami. Ugyanazok a kiadó adja ezt ki, mint az AC3-at. Az magyarul fog megjelenni, ami lehet hogy a jele annak, hogy az Ubisoft végre nyit a kisebb kelet-európai országok fele. Szóval lehet, hogyha jól fogy az AC3 magyarul akkor eszükbe jut, hogy ezt is lefordítva adják ki. Mindenesetre rajtam nem fog múlni:) -
#89 A Watch Dogs nem lesz kint a Gamescomon -
#88 Nagyon tetszik ez a játék -
#87 Valamikor 2013-ban semmi egyéb! -
#86 Megjelenési dátum van már?
-
-
#84 én el tudom képzelni, hogy felmerült ötletnek, mint AC X-edik része, végül inkább külön szedték, és "Spinoff" lesz -
Ulthane #83 Szerintetek ez hülyeség?
Én kizártnak tartom, bár nagy titokban készült eddig is minden vele kapcsolatban, miért ne lenne ez egy újabb "átbaszás"? -
#82 Kíváncsi leszek az optimalizációra.
Illetve mekkora városban portyázhatunk és mennyire nyitott lesz a dolog ami nem válik unalmassá. -
#81 -
#80 Egy új kép
nem rossz -
#79 DEMÓ alatt azt értem, amit kiadtak, hogy emberek tesztelhessék... És ilyen, tudtommal NINCS. Az, hogy bemutatják és PCn fut, az más. -
#78 Szerintem egyértelmű amiket irtak hogy mindenki 2013ról beszél. -
#77 Srácok ti olvassátok is a megjelent interjúkat? 2012-ben nem jön é október novemberre datálják. Ergó 2013 október szeptember környéke szvsz... -
#76 Én arra tippelek, hogy nem akkor - mert október-novemberben bizony játék dömping lesz.
Szerintem, 2013 első negyedévében jön. -
#75 Tuti október-november környékén fog megjelenni :) -
heady #74 De az azért volt így, mert: "It is an alpha kit, it has the Power PC processor. It's the closes thing to what's in the console. It's the best source," Mario Rodriguez, a Microsoft employee on hand at Microsoft's Xbox 360 booth at E3, told TMO.
The Xbox 360 has long been known to use a special version of the G5 processor, as has the fact that temporary Xbox development systems were modified Power Mac G5 units. The demonstration at E3, however, are the first time that Power Macs have been used to show Xbox 360 games to the public.
Ettől függetlenül abban igazat adok, hogy hiába demózták pc-n, az nem 100%, hogy meg is jelenik rá. De attól még az Ubi konferencia óta lehet tudni, hogy megjelenik pc-re. (1 órával utána öntött tiszta vizet a pohárba a cég.) -
#73 Ok mondok sokkal többet:
A 2005-ös E3-on a Microsoft összes X360-as játéka egy G5-ös Power PC-n futott.
Ott a pont.
Itt a demó fogalmának meghatározása, illetve különböző szövegkernyezetben való értelmezése okoz sokaknak nehézségeket.
Ki beszélt itt játszható publikus demóról? -
#72 S volt egy másik Unreal Engine-es játék is, H betűvel kezdődött a neve - emlékszem, az államat kerestem, amikor megláttam a demó videóját -, ami konzol exkluzív volt(?), de aztán elkaszálták, vagy átnevezték, már nem tudom... -
#71 Még a nagyon hosszú fejlesztés elején tervezték, de végül "kivásárolta" a mikrofos. -
#70 Pontosan. -
#69 az eredetileg pc-re is készült nem? -
#68 Csak a tisztázás végett, a demo alatt Snexi #888">(+RYO21 +imy) azt értette, amivel bemutatják egy rendezvényen — mivel annak is demo a neve — és nem pedig kiadott, bárki által játszható demót. -
#67 "I Am Alive" például. -
RYO21 #66 Anno láttam egy videót, asszem UDK bemutató volt, ahol volt egy kis rész, ahol valamit bemuattak a Gears of War 3 segítségével, persze pc-n. -
Tomy Lee #65 Van GoW3 demo pc-re? -
#64 Nem rémlik, hogy lett volna bármilyen pc-s anyag GeOW3-ból
A 2. részben lévő új unreal motor fizikai meg anyag engine-jét demózgatták annakidején pc-n, de az csak techdemó volt -
RYO21 #63 Gears of War 3 -
#62 Mondj EGY játékot, aminek volt demója PCre, de nem jelent meg a végleges rá.
Egyet. -
#61 ha pc-n demózzák akkor az azt jelenti,hogy megjelenik arra is -
#60 Bár ez a játék megjelenik PC-re, az hogy PC-n demóznak egy játékot még nem jelenti azt, hogy PC-re is megjelenik. A konzoljátékok is PC-n készülnek. -
heady #59 Ezt eddig is tudtuk, sőt, azon is demózták E3-on. -
#58 PC-n is megjelenik -
#57 Ha hasonló lesz mint a diablóban akkor igen egyszerű a dolog.
A: Single player, ami igaz neten megy, de egyedül vagy.
B: Public server, amire bárki becsatlakozhat ha van hely (illetve ha ugyanott jár, ez nemtom lesz-e ebben.)
C: Zárt szerver, ahol csak a saját ismerőseid jöhetnek be, mivel más nem látja a játékot.
Szerintem ezzel minden probléma meg van oldva. -
#56 Legjöbb ötlet, legjobb stílus. E3 meglepetés játéka -
#55 Ennyi infó alapján kissé túl korai ezen rágódni. :)