5939
  • Malakai
    PC, X360, PS3, PS4 ha minden igaz, a köv boxot meg még nem tudni.
  • grebber
    Gyengébb gép mint a Crysis 3hoz az 100000%!
  • wedge31
    Jön ps3-ra is tehát menni kellene neki.
  • Shep
    Jönni jön, csak milyen gép kell majd neki, ez a nem mindegy :)
  • Fpocok
    PCre jön. Ez a lényeg :D
  • Shep
    Na de melyik platformra? :)
  • Solid Snake
    Adja
  • a.carkey
    Kötelező vétel.
  • grebber
    Így látványosabb volt bemutatni mint állna egy helyben és szarrá hentelne mindenkit!
  • Malakai
    Kissé megrendezett az egész üldözéses/menekülős jelenet.
  • Szabi #124
  • Fpocok
    Person of Interest.
  • xido
    és akkor a ma éjjel egyik csemegéje:

• grizzlyitf
    Na erről van szó!
  • Ragendom
    Hát nem tudom... Már akkora a csend ekörül a játék körül, hogy már rémisztő. Semmi hír már vagy fél éve. Így nézve nem valószínű, hogy még idén kijön, de remélem kijön minél hamarabb:(
  • grizzlyitf
    Hamarosan csak jön valami info, elvégre idén jelenik meg.
  • Ragendom
    Lepergett az AC3 láz, és november is :S
  • tutituti
  • Ryder62
    Pontosan. Lepereg az AC3 és utána fognak infót adni erről a játékról.
  • Prince23
    Majd novemberben, vagy VGA-n fognak adni ki valami ütős gameplayt... remélem
  • Ragendom
    Mien kár, hogy ez a Ubisoft nem ad ki semmi infót a játékról...:S El vannak foglalva Assassin's Creed-del
  • Ragendom
    Beugorhat, gátolhat, nehezítheti az életem hátralévő perceit:D
  • Aquir
    beugorhat, segíthet, változtathatja a menetet gondolom
  • Ragendom
    Szerintem is jó ötlet ez az új játékosok belépése dolog, de még rosszul is elsülhet. Remélem a fő sztorit meg lehet csinálni egyedül, és utána nyitni majd egy szervert, ahova csatlakozhatnak be. De el nem tudom képzelni, hogy hogyan lesz ez ilyen becsatlakozással meg küldetésekkel...
  • Shiwo
    Assassin's Creed 2-ben is elég sok scriptelt rész van sztem, mégsem lett tőle rossz a játék
  • Inquisitor
    "a játékról még semmi infó nincs jóformán az egy szál videót kivéve..."

Majd az első tesztekből derül ki vagy sem. azért biztató, hogy új játékosok belépése esetén kibővül vagy folytatódik a küldetés. Jó kérdés mennyire véletlen részletekből?
  • Ragendom
    Szerintetek is tele van scriptelve a játék, vagy csak véletlen minden???
  • Ragendom
  • Shiwo
    a játékról még semmi infó nincs jóformán az egy szál videót kivéve...majd ha jönnek az infók, akkor beindul a fórum...a videó látványos, de a téma ki lett vesézve... de egy videó alapján én speciel nem ítélek, hogy hűdeüberfaszalesz, s nem írok róla 50 felesleges kommentet...szóval légy türelemmel, be fog még majd indulni ez a topik
  • Ragendom
    *Lehetőleg Magyar fórumot;)
  • Ragendom
    Tud valaki egy fórumot, ahol erről a játékról folyamatosan beszélnek?
  • Ragendom
    Q*va jó egy játék. (Hacsak el nem b***zák) Most wanted game nálam. 5 játékot várok, ezt a legjobban
  • Ragendom
    A videónak ezt a részét még nem is láttam xD
  • Malakai
    Egyébként itt van.
  • Bucser
    Nem elméletileg volt otthon, hanem saját szememmel láttam az élő közvetítést nézve...
  • Malakai
    A hivatalos sajtóanyagon az nem látható, az eredeti vetítésen viszont elméletileg ott volt, interjúban pedig meg lett erősítve.
  • Ragendom
    Amúgy nem értem. Az E3-mon bemutatott demó végéről azt mondják, hogy mikor menekül a csávó kocsival és a hídhoz ér, a kamera rámegy egy másik emberre, akivel lehet, h segítenünk kell a főhős útját,... Szóval coop is lehet... Na de nem értem a végén én nem látok semmi különöset.. Sok játékban így ér véget egy mission, h menekülsz, odaérsz egy adott helyhet, a kamera messzebb megy, és ennyi. De ha mégis, akk nem értem Story módban szokott ilyen lenni h egy másik karaktert kell irányítanunk, h segítsen,... Lehet h a társát... De ebből mér jön az online coop, meg a multiplayer???? Ezt nem értem...
  • Ragendom
    Én bízok abban, hogy ennél csak jobb lesz majd;) De már ígyis fenomenális! Kiadhatnának egy demót mondjuk egy hónap múlva, ami azt az első pályát tartalmazza. Ro hadt jó lenne;)
  • Metalmilitiakid
    Én is úgy vagyok vele, hogy addig oké, hogy egy koncepció rohadt jó, de igencsak el lehet baszni, lásd Diablo 3. Vártam nemtom hány évet, megvan kb 1 hónapig ha játszottam vele és szevasz, a Diablo 2 évekig ment.
  • grebber
    Ezzel a kijelentéssel én még várnék! Lesz elég sok ütős cím jövőre is.