5939
  • Inquisitor
    Az is lehet, konzolra azért esélyesebb az ünnepi szezon (november/december), mert akkor startol a PS4 is.
  • morzsi555
  • Szabi #172
    uplayen továbbra is azt ígérik hogy ősszel jön ki pc-re :)
  • Inquisitor
    Viszont nem értem a PC dobozon (nem ezen ami itt van linkelve) miért van egy bazi nagy vörös ONLINE felirat? lehet nem csak a multihoz kell internet, hanem sima játéknál is?
  • Inquisitor
    Érdekes, hogy ma kijött a PC, Xbox360, és PS3 doboz képe. Akkor még is egyszerre jelenik meg? Wii U és PS4 doboz nem volt.
  • Prince23
    DOBOZKÉP

és egy mágikus megjelenési dátum?
  • Inquisitor
    Ja, látom: "it's available for PS3, PS4, xBox360, PC, and Wii U."
    Kicsit késve jött a press anyag FB-n.
  • Seth
    Mindenre jön, még WiiU-ra is

Öreganyám mákdarálója kimaradt,dehát öregecske proci van benne,nem bírná
  • Inquisitor
    Most nézem a 85-ben linkelt újságcikkben is ott figyel a PS3, X360, PC platfomr.
  • Inquisitor
    Eredetileg PS3/X360-ra reklámozta első trailer (bár lehet tévedek), most meg a PS4 bemutatóján szerepelt. De mivel a PS4 HW-ja elég közel lesz az új XBOS vasához, és mert UBI szereti a Multiplatformot (több lové) így valószínűleg mind a 4-re ki fog jönni. Azért ha csak PS4-re jönne ki, még ha kijönne előtte a konzol, akkor is kb. semmi eladás nem lenne, nincs értelme.
  • zzeN
    Szinte mindenre jön. Mondjuk ha jön PS3-ra minek jön 4-re?
  • mike01010101
    Nagyon tetszett, de félek, hogy túl szép hogy igaz legyen és ami ilyen az általában nem szokott igaz lenne. Bár tévednék.
  • kill3r21
    Akkor gondolom ps3és 360 verzi se lesz, bár ha wii u ra jön akkor nemtom...
  • a.carkey
    Fél, hogy itt is az lesz.
  • Malakai
    A:CM-nél már videóknál látszott, hogy nem lesz egy nagy durranás. Meg úgy egyébként is, hogy jön ide? :D
  • Fpocok
    PS4 premier... az... ccc
  • pcgammer
    Nagyon nagyon várós game :D

• Szabi #157
    uplay-en "RELEASES: FALL 2013"
  • Inquisitor
    A PC nem is volt kérdés szerintem már eme topik indításakor sem.
  • Inquisitor
    Biztos, hogy gőzerővel megy fejlesztés jelenlegi és következő Xbox/PS gépekre, mert 2013 ünnepekre van kiírva a videóban a game. Ennyi idő alatt meg 100%-ra kész tartalom portolása is esélytelen lenne. Azt tudjuk, hogy a demo PC-n futott, de hivatalosan nincs PC verzió bejelentve Már úgy értem mikor jön. Valószínűleg később, ahogy multiplatformnál szokás.
  • Inquisitor
    Én Coop módban leszek kíváncsi a lassítás témára, bár rémlik a F.E.A.R.-ben is megoldották multiban ...
  • Caliph
    ja,majd olyan lesz mint a colonial marines- bemutató videoban szép és jó,de kiadáskor a fele valahogy eltűnik a promonak:D
  • Shep
    Hát ugyan azt mondta a fazon ,hogy nincs kötöttség, meg az üldözést is opcionálisnak írta de igen, gyanúsan scripteltnek tűnt az egész. Aztán persze lehet nagyot tévedünk és tényleg nyoma sem volt scriptnek.
  • Shep
    Engem kicsit elijesztett az a jelenet, mikor a végén a metrót befékezi de előtte megnyitott egy kör menüt és benne vagy 16 lehetőség aztán válasszál.
  • Csokis
    Nekem a videó elég hmm... "mesterkéltnek" tűnt (bocs, nem találtam rá jobb szót). Már úgy értem, hogy pl. ha nem futunk, nem sietünk annyira, akkor is ott lett volna a vonat. Vagy bevár, mint valami scriptelt jelenet? Bennem ezek merültek fel, de lehet majd a végén rámcáfolnak.
  • a.carkey
    Elég sok mindent betettek ebbe a játékba. Mászka az épületekre, élő város, sandbox lehetőségek, metro, autók, irányítható elektromos dolgok. Fantasztikus az egész.
  • Evin
    A rendezvény a PS4-ről szólt. Lehet, hogy rosszul emlékszem, de nem mondták, hogy ez most real time PS4-en megy, vagy arról lett felvéve. És mivel nincs még publikus gép sem, várható volt, hogy nem is azon fogják futtatni. Sőt, lehet, hogy a portolást még el sem kezdték.
    De információ hiányában könnyű fikázni.
  • Fpocok
    Ne velem foglalkozz, hanem az infóval.
  • Malakai
    PC-re is megerősítették már, hogy jön, de az elképzelhető, hogy később, mert a kiszivárgott korábbi szóróanyagon a konzolt említi az ünnepekre.
  • Shep
    Csak azon nem is fog úgy kinézni, mint a videoban :)
  • Hellsing47
    tőled mindenhol csak fikázást olvasni, kezd kicsit sok lenni nem gondolod?
  • Inquisitor
    Xbox360, Xbox next (720?), PS3/PS4 a biztos platform, PC-re megs zserintem szokás szerint később jön ki.
  • Inquisitor
    annak idején az Assasin Creedet PS3-ra mutatták be, aztán ott is PC-ről ment a demo. :)
    Xbox controllerrel. :P
  • Fpocok
    Senkit nem érdekel.
    PS4 bemutatóján fel akartak vágni a grafikával... erre PCn mutatják be és senkinek nem mondták előtte, hogy figyelem, ez most pcn fog futni. Mindenkit át akartak verni... ismét.
    Szánalom a köbön.
  • Evin
    Ha megnézed a PS4 felépítését, ami lényegében egy nagyon erős PC, nem meglepő a hír.
  • Fpocok
    lol
  • Csokis
    Rosszul gondolod!
  • Fpocok
    Csak nem merték megtenni, hogy ps4et promózzák és pcn mutatják a játékot. Szerintem nem PCn ment EZ.
  • Csokis
    Ez PC-ről futott egyébként.
  • Csokis
    Meg Wii U is!