5939
  • Myselor
    nem nagyon értem mire gondolsz,a gta 4 tényleg unalmas volt,alapbol a karakterek nem igazán jöttek ,be sem a város.de ez más.a san andreas mai napig rendben van,ez meg hasonló több dolog miatt is.nem tudom mennyire lesz ökörködés,nekem tetszik.:)
  • Tikal #253
    Igaza lehet, nem hackerkedsz állandoan, hanem kapcsolgatsz :)
  • Tikal #252
    én szurkolok neki, mert ez a színes mázos GTA grafika meg animáció nekem már uncsi, ha érted mire gondolok. Mondjuk az arcok jól néznek ki, meg a mozgások is, a sztori is biztos jó lesz, de csak egy ökörködés az egész így is... ráadásul a watch dogs igér valami jó kis multit is :)
  • Myselor
    a 4 valóban uncsi volt,de az 5 nem tűnik annak,igazából én úgy értettem amit az Ubisoft jelentett ki,hogy az a céljük ezzel a játékkal hogy a GTA5-t lenyomják,hát sok sikert,mer a 2 játék tök más,összesem lehet hasonlítani,nem mondom hogy ez nem lesz jó de,azért nemár ezt,szánalom amit az Uborka művel évről évre.rosszabb lassan mint az EA
  • grebber
    Egyhangút? Így lesz az egyhangú amikor 2 óra alatt már meghackeltünk 154 cuccot és más nem is történt.
    Remélem lehet majd "GTA"-skodni is tehát nem lesz megkötve a kezünk.
  • Malakai
    Kétlem, hogy túl gyakran, na meg ezzel dobják fel a játékot, erre tervezik, valószinüleg a mellőzésével valami egyhangút fog kapni az ember.
    A fősztori maga is ekörül forog.
  • Inquisitor
    Na igen PS1, PS2, PS3 vagy X360 megjelenésekor hozzá hasonló grafikát max. csúcs PC tudott , de inkább csak rá 2-3 évvel. Azért a PSX picivel a Voodoo térnyerése előtt jött ki és azért mire a 3D kártya elterjedt a PC-n, már volt vagy 3-4 éves a PSX. És egy régebbi SNES-hez képest óriási lépés volt.
    PS2-ből is mit kihoztak a végére (pl. Black) és azért PS3-ra is jön ki olyasmi amit alacsony textúrák elelnére is nyál-csorgatva fogadnánk el PC-re.
  • grebber
    Remélem nem lesz ez megkövetelve és lehet majd ezeket mellőzni is!
  • Malakai
    Pedig ez a lényege a játéknak, de ez nem is igazán hackelés, hisz az adott terület már Aiden befolyása alatt áll, inkább irányítás, bármire rá tud csatlakozni egy gombnyomással.
  • grebber
    Ez az új gameplay hát ,hogy is mondjam nemtudom..

Tudom hogy itt a hackerségről szól az egész,de hogy 2 lépésenként hackelünk valamit az inkább irritáló mintsem jó.

Az 100% hogy én nem fogom ennyiszer használni mint a videóban tették.
  • Tikal #244
    persze, más a kettő... én azért reméltem hogy a gta5 majd megújul kicsit, de marad ökörködésnek ahogy nézem, aminek nagyon jó ugyan, de már uncsi számomra...
  • Evoluti0N
    Ha megnézel akár egy Xbox360-as, akár egy PS3-as játékot, akkorról, amikor megjelent a 2 konzol és összehasonlítod a mostaniakkal, akkor láthatod, hogy elég komoly grafikai fejlődés történt.
  • Inquisitor
    Az hiányozna, hogy egy lopakodós, konspirálós, hackeres játék bármiben hasonlítson a GTA-ra a nyílt játékterepen kívül Egyből le is húznám érdeklődési listáról. :D

" De ez is mutatja, hogy a nextgen konzolok semmi olyat nem tudnak majd, amit egy ma kapható PC ne tudna"

Na persze, új konzolt a 0-ik generációs multiplatform játékokról szoktak megítélni és véletlenül sem a csak rá kijövő extra címekről.
  • Myselor
    én valamiért úgy érzem csalódás lesz ez a játék,sokat vár tőle mindenki,a GTA V-t pedig kár hasonlítgatni,ég és föld lesz ez a 2 játék hogy lenyomják,kizárt.megsem fogja közelíteni.
  • Tikal #240
    valamiért jobban érdekel ez mint a GTA5... remélem jó játék lesz..
  • Borg
    Lényegében mindegy. De ez is mutatja, hogy a nextgen konzolok semmi olyat nem tudnak majd, amit egy ma kapható PC ne tudna :)
  • Malakai
    Mostanában PS4 dev kiteken mutogatják.
  • TomStorm

• a.carkey
    Az utolsó igencsak marha jó.
  • Csokis
  • Borg
    Nem PS4-en ment az, csak PS4-hez hasonló PC hardveren.
  • zzeN
    Új 5 perces PS4-gyes gameplay videó
  • Malakai
    Ami 6 inkább, de új képek, ez a lényeg. :)
  • zzeN
    7 új kép
  • Inquisitor
    Szerintem nem számít hivatalosan lesz vagy sem. Én is úgy vettem anno Deus Ex-ből Augmented Editiont, hogy elvileg itthon nem forgalmazták. És a sima árában.
  • Gary
    0 Ft-ért én is! :Ð
  • a.carkey
    A Vigilantét ma megrendeltem.
  • grebber
    24990 ft mastercarddal az érzés hogy köcsög függö vagyok megfizethetetlen
  • a.carkey
    Ezért kérdezem. A sapkás nem lesz? (Vigilante Edition)
  • wedge31
    Watch Dogs Dedsec Edition

Megint egy "babás" edition...
  • a.carkey
    Nana. Nem lehet majd kapni a sapkás változatot náluk?
  • JaSoN HuNTeR #223
    Van multiplayer?
  • Krisztiam #222
    http://cdgalaxis.hu/PC/20684/watch-dogs.html
  • a.carkey
    Pedig a Pistikés viccek is azzal végződnek, hogy:

"Tudom, sapka, sál." ;)
  • grebber
    Engem az nem érdekel. Sapkát sálat nem hordok.
  • s0n1c
    trailer zenéje
  • szabii98
    tessék már nem is kell sálat meg sapkát venned
  • a.carkey
    Ez marha jó.

A Ghost Recon Future Soldier amcsi gyűjtőihez volt egy hasonló, maszk, sapi és szemüveg, amiről anno sajna lemaradtam. :(

Kb. ez:

• grebber
    Watch Dogs - négyféle kiadás, plusz egy óra játékmenet
  • Inquisitor
    Hát ha el akarják adni valamivel a PS4, Xbox next (720?) verziókat, akkor villantaniuk kell valamit, mert ugye megjelenéskor a konzolos verzió kb. 1.5x annyi mint a PC-s és később ahogy csökken az áruk még nagyobb a difi.
    Másrészt az új konzolokat is el kéne adni valamivel ...