5939
-
#294 Jaja, nincs portolgatás, eleve úgy készül, hogy jön mindenféle főbb platformra, pc, x360, ps3, x1, ps4 és kiegészítésként lesz mobil app is. -
#293 Semiféle port se lesz mert multi platform a játék. -
xido #292 az lesz a kérdés,hogy a Pc nextgen port lesz-e,vagy még a mostani?
mert ha már úgy tervezik,hogy izmosra,akkor Pc inkább,mert ott tudod a vassal skálázni... -
Yoohaj #291 Hehe, nagyon vicces..... :S :D Komolyan kérdezem, ezt a játékot (a többi platformot most hagyjuk) inkább még (PS3)-ra, vagy érdemes lesz már az új generációra (PS4)megvenni; talán nem lesz túl nagy a különbség ezen multiplatform címnél__(még, így a generációváltás elején)?(mind grafika mind dlc-k terén kérdezem.....) -
#290 Nagyon örülök neki. -
Csokis #289 Ma kiderült, hogy nVidiás cím lesz PC-n (TWIMTBP). -
#288 Hát az egyik videóban használ lassítást, szóval tuti lesz :D -
#287 Lesz szerintem egy belassulás, ha előhozod a hekkelős menüt. -
#286 na ok értem én,de az egész game a mobillal pöcsölésre épít:D -
#285 Lehet annyit fogsz pöcsölni a mobillal vezetés közben, hogy a végén még te szívod meg, nem az üldözők :D -
#284 engem csak az érdekel hogy egy pörgős akció közben pl egy autós üldézésnél amikor száguldassz ezerel hogy fogod irányítgatni a lámpákat/behajtani tilos oszlopokat stb? lesz ilyen lassítás vagy mi? mert gta4 ből kiindulva ott örültem hogy az autóval menekültem meg kerültem ki a forgalmat/házakat nem még kattintgatni másfelé lámpákat állítani:) -
#283 Amelyiket a viperával fojtogatta, az is lehet, hogy csak elájult. A másik kettőt meg csak lábon lőtte. De ha Te nem akarod majd meglőni a rendőröket, gyanús, hogy az is megoldható lesz.. :) -
#282 Csak kár hogy rendőrgyilkosként irányították. A végén szegény redőrt enm kellett volna lelőni, hanem hamar a csónakba kellett volna ugrania, mint ahogy tette :) csak hát na zsarugyilkos. És a profiljához nem illik ez szerintem... kár hogy így prezentálták, elkúrták a végén azzal a rossz cselekedetével. -
#281 Nagyon komoly lesz srácok. Nem elég hogy sandbox és érzed a szabadságot de mindent irányíthatsz kedve egy kaputól a város világításáig.
Ütős lesz. -
#280 nagyon komoly a vége felé, amikor kikapcsolja az áramot és beül a motorcsónakba :D -
csgj #279 Mire megjelenik, talán már be is újítunk... XD -
#278 ÚÚÚ de komoly, már csak azt kellene tudni ,hogy fog ez futni a gépemen. -
#277 Tavaly a Watch Dogs nyerte meg a legtöbb, legnevesebb E3 díjakat. lehet ez most sem lesz másképp. Pedig mióta készül...:S -
csgj #276 Zseniális lesz ez a játék! Még nézni is szórakoztató, hát még milyen lesz játszani vele! *-* -
grizzlyitf #275 Nah, akkor ezt pislogjátok meg :)
-
#274 trailer nagyhatalom lettünk :D -
#273 Digic! -
pcgammer #272 Full HD :)
-
#271 Kiszivárgott az E3 trailer -
Evoluti0N #270 Mocap videó.
-
#269 Az összesre egyszerre és akkor még csajozhatsz is vele. -
Yoohaj #268 Tehát akkor tartalom szempontjából PS4-re, Pc-re vagy XBOX(∞?)-re lesz érdemesebb megvenni a játékot? -
mike01010101 #267 Igen nagy a hasonlóság, a főcim grafikai is nagyon hasonló, a kamerák stb.
de ez nem baj mert a sorozat is nagyon jó - kár hogy vége a második évadnak. -
#266 Watch Dogs a Kaspersky labs segítségével -
#265 "GTA4, Hitman Absolution, Crysis stb csak pár játék ami szép volt, áll leejtős de unalmas, semmitmondó az egész. "
Én egyiket se tartottam unalmasnak! Lehet veled van a gond nem a játékokkal.
De persze mindenkinek más az izlése szóval ha neked unalmas akkor neked az! -
#264 mert mást eddig nem mutattak,hát az autózást meg nézd meg, a mozgása és a hangja,vicc volt -
Evoluti0N #263 "kukától kukáig kellett kúszni mászni a büdös, mocskos sikátorokban" What?!
Nem rég kezdtem el játszani, a korábbi részek közül is játszottam minddel és ugyanannyira tetszik ez is, mint a korábbiak. -
Bullitt #262 Azt se feletjsd el, hogy régen egy-egy játékot évekig játszottál és nem is jöttek havonta az AAA címek. Rohadt nagy az elvárás a részünkről is amihez egyszerűen már nehéz felnőniük agyondolgoztatott fejlesztőknek -
#261 Honnan tudod hogy kimerültek a lehetőségek? Kapsz egy játszóteret, ahol állítolag rengeteg random esemény lesz, meg küldetés, ugy oldod meg ahogy akarod..
Az autózás miért volt nevetséges? -
#260 Elkezdtem nézni egy sorozatot, és teljesen a Watch dogs ugrott be: Person of interest :) Persze nem azt mondom 100% ugyanaz, sőt, csak mindkettőben van egy faszi aki majd igazságot oszt, de van hackerkedés, akció...... -
#259 igazad van,mindkettőben.és amúgy sajnos igen ez a szomorú hogy kevés a tartalom a játékokban,az a gond ezzel a kütyövel és hogy irányítgathatunk minden szart,szerintem ki is merült a játék tartalma,nem mondom hogy nem jó,de pl az autózás rész,nagyon nevetséges volt az a kevés amit lehetett eddig látni,mást meg még igen mutattak,szerintem kevés lesz ez is -
#258 Ez olyan lesz mint anno a Vice City meg a Mafia esete. Mindenki orrba szájba hasonlítgatta őket hogy melyik jobb... hát mindkettő jó volt.
Amúgy meg én érzem csak úgy hogy a grafika fejlődésével arányosan csökken a játékok tartalma, játékélménye?
GTA4, Hitman Absolution, Crysis stb csak pár játék ami szép volt, áll leejtős de unalmas, semmitmondó az egész. Legutóbb a Hitmant játszottam ki... kb az maradt meg bennem hogy kukától kukáig kellett kúszni mászni a büdös, mocskos sikátorokban. Ez ment egészen a játék végéig. Nagy játékélmény mondhatom.
A Watch Dogs végre hozz valami újat és remélem hogy lesz benne tartalom bőven és a játékélménye is jó lesz. -
pcgammer #257 Gameplay
-
#256 Valószínűnel nem nagyon tudod majd melőzni, de tuti lehet csak ugy simán kalandozni is, csak hackerkedve egyszerübb lesz az életed, meg fogd fel úgy hogy míg más játékokban lockpick-kel szarakodni, itt a telefonoddal :) -
#255 Nem is azt írtam, hogy "hackerkedés" nélkül egy játék már egyhangú lesz, hanem, hogy itt mivel erre alapozzák a játékot ha azt mellőzöd valószinüleg egyhangú lesz, feltételezve, hogy anélkül is meg lehet oldani feladatokat (én már ezt kétlem, túlzottan erre van írva a sztori).