5939
  • Malakai
    Jaja, nincs portolgatás, eleve úgy készül, hogy jön mindenféle főbb platformra, pc, x360, ps3, x1, ps4 és kiegészítésként lesz mobil app is.
  • jarlaxxe
    Semiféle port se lesz mert multi platform a játék.
  • xido
    az lesz a kérdés,hogy a Pc nextgen port lesz-e,vagy még a mostani?
    mert ha már úgy tervezik,hogy izmosra,akkor Pc inkább,mert ott tudod a vassal skálázni...
  • Yoohaj
    Hehe, nagyon vicces..... :S :D Komolyan kérdezem, ezt a játékot (a többi platformot most hagyjuk) inkább még (PS3)-ra, vagy érdemes lesz már az új generációra (PS4)megvenni; talán nem lesz túl nagy a különbség ezen multiplatform címnél__(még, így a generációváltás elején)?(mind grafika mind dlc-k terén kérdezem.....)
  • Ryder62
    Nagyon örülök neki.
  • Csokis
    Ma kiderült, hogy nVidiás cím lesz PC-n (TWIMTBP).
  • speed01
    Hát az egyik videóban használ lassítást, szóval tuti lesz :D
  • Malakai
    Lesz szerintem egy belassulás, ha előhozod a hekkelős menüt.
  • Caliph
    na ok értem én,de az egész game a mobillal pöcsölésre épít:D
  • Prince23
    Lehet annyit fogsz pöcsölni a mobillal vezetés közben, hogy a végén még te szívod meg, nem az üldözők :D
  • Caliph
    engem csak az érdekel hogy egy pörgős akció közben pl egy autós üldézésnél amikor száguldassz ezerel hogy fogod irányítgatni a lámpákat/behajtani tilos oszlopokat stb? lesz ilyen lassítás vagy mi? mert gta4 ből kiindulva ott örültem hogy az autóval menekültem meg kerültem ki a forgalmat/házakat nem még kattintgatni másfelé lámpákat állítani:)
  • modellmaker
    Amelyiket a viperával fojtogatta, az is lehet, hogy csak elájult. A másik kettőt meg csak lábon lőtte. De ha Te nem akarod majd meglőni a rendőröket, gyanús, hogy az is megoldható lesz.. :)
  • Prince23
    Csak kár hogy rendőrgyilkosként irányították. A végén szegény redőrt enm kellett volna lelőni, hanem hamar a csónakba kellett volna ugrania, mint ahogy tette :) csak hát na zsarugyilkos. És a profiljához nem illik ez szerintem... kár hogy így prezentálták, elkúrták a végén azzal a rossz cselekedetével.
  • Ryder62
    Nagyon komoly lesz srácok. Nem elég hogy sandbox és érzed a szabadságot de mindent irányíthatsz kedve egy kaputól a város világításáig.
    Ütős lesz.
  • Krisztiam #280
    nagyon komoly a vége felé, amikor kikapcsolja az áramot és beül a motorcsónakba :D
  • csgj
    Mire megjelenik, talán már be is újítunk... XD
  • Shep
    ÚÚÚ de komoly, már csak azt kellene tudni ,hogy fog ez futni a gépemen.
  • Prince23
    Tavaly a Watch Dogs nyerte meg a legtöbb, legnevesebb E3 díjakat. lehet ez most sem lesz másképp. Pedig mióta készül...:S
  • csgj
    Zseniális lesz ez a játék! Még nézni is szórakoztató, hát még milyen lesz játszani vele! *-*
  • grizzlyitf
    Nah, akkor ezt pislogjátok meg :)

• Snexi
    trailer nagyhatalom lettünk :D
  • ProGabe #273
    Digic!
  • pcgammer
    Full HD :)
  • ReszegKoldus
    Kiszivárgott az E3 trailer
  • Evoluti0N
    Mocap videó.

• JaSoN HuNTeR #269
    Az összesre egyszerre és akkor még csajozhatsz is vele.
  • Yoohaj
    Tehát akkor tartalom szempontjából PS4-re, Pc-re vagy XBOX(∞?)-re lesz érdemesebb megvenni a játékot?
  • mike01010101
    Igen nagy a hasonlóság, a főcim grafikai is nagyon hasonló, a kamerák stb.
    de ez nem baj mert a sorozat is nagyon jó - kár hogy vége a második évadnak.
  • grebber
    Watch Dogs a Kaspersky labs segítségével
  • grebber
    "GTA4, Hitman Absolution, Crysis stb csak pár játék ami szép volt, áll leejtős de unalmas, semmitmondó az egész. "

Én egyiket se tartottam unalmasnak! Lehet veled van a gond nem a játékokkal.
    De persze mindenkinek más az izlése szóval ha neked unalmas akkor neked az!
  • Myselor
    mert mást eddig nem mutattak,hát az autózást meg nézd meg, a mozgása és a hangja,vicc volt
  • Evoluti0N
    "kukától kukáig kellett kúszni mászni a büdös, mocskos sikátorokban" What?!
    Nem rég kezdtem el játszani, a korábbi részek közül is játszottam minddel és ugyanannyira tetszik ez is, mint a korábbiak.
  • Bullitt
    Azt se feletjsd el, hogy régen egy-egy játékot évekig játszottál és nem is jöttek havonta az AAA címek. Rohadt nagy az elvárás a részünkről is amihez egyszerűen már nehéz felnőniük agyondolgoztatott fejlesztőknek
  • Tikal #261
    Honnan tudod hogy kimerültek a lehetőségek? Kapsz egy játszóteret, ahol állítolag rengeteg random esemény lesz, meg küldetés, ugy oldod meg ahogy akarod..

Az autózás miért volt nevetséges?
  • Tikal #260
    Elkezdtem nézni egy sorozatot, és teljesen a Watch dogs ugrott be: Person of interest :) Persze nem azt mondom 100% ugyanaz, sőt, csak mindkettőben van egy faszi aki majd igazságot oszt, de van hackerkedés, akció......
  • Myselor
    igazad van,mindkettőben.és amúgy sajnos igen ez a szomorú hogy kevés a tartalom a játékokban,az a gond ezzel a kütyövel és hogy irányítgathatunk minden szart,szerintem ki is merült a játék tartalma,nem mondom hogy nem jó,de pl az autózás rész,nagyon nevetséges volt az a kevés amit lehetett eddig látni,mást meg még igen mutattak,szerintem kevés lesz ez is
  • Ryder62
    Ez olyan lesz mint anno a Vice City meg a Mafia esete. Mindenki orrba szájba hasonlítgatta őket hogy melyik jobb... hát mindkettő jó volt.

Amúgy meg én érzem csak úgy hogy a grafika fejlődésével arányosan csökken a játékok tartalma, játékélménye?

GTA4, Hitman Absolution, Crysis stb csak pár játék ami szép volt, áll leejtős de unalmas, semmitmondó az egész. Legutóbb a Hitmant játszottam ki... kb az maradt meg bennem hogy kukától kukáig kellett kúszni mászni a büdös, mocskos sikátorokban. Ez ment egészen a játék végéig. Nagy játékélmény mondhatom.

A Watch Dogs végre hozz valami újat és remélem hogy lesz benne tartalom bőven és a játékélménye is jó lesz.
  • pcgammer
    Gameplay
  • Tikal #256
    Valószínűnel nem nagyon tudod majd melőzni, de tuti lehet csak ugy simán kalandozni is, csak hackerkedve egyszerübb lesz az életed, meg fogd fel úgy hogy míg más játékokban lockpick-kel szarakodni, itt a telefonoddal :)
  • Malakai
    Nem is azt írtam, hogy "hackerkedés" nélkül egy játék már egyhangú lesz, hanem, hogy itt mivel erre alapozzák a játékot ha azt mellőzöd valószinüleg egyhangú lesz, feltételezve, hogy anélkül is meg lehet oldani feladatokat (én már ezt kétlem, túlzottan erre van írva a sztori).