5939
-
#334 elég hülyeség amit állítasz.A srác azt kérdezte,hogy mikor jön.Délután 5-re sem mondod,hogy este hiába tág foigalom az is,nem?Csak szimplán félrevezetnéd vele -
#333 Senki nem beszélt a fizikáról.Itt a télről van szó és nekem a november már az,mert baszott hideg szokott lenni meg volt hogy esett a hó is és az nekem kurvára tél! -
#332 Hát, kevesen élnek olyan álomvilágban, mint te az biztos. Egyébként gondolod, hogy az évszakok körforgásának "szabályát" emberek határozták meg? Vagy te a fizika törvényeit baromságnak titulálod? Te tudod...:) -
#331 Akkor nálam most tavasz van :D Kellemes 40 fokkal -
#330 Ami számomra xy az akkor is xy lesz ha bármi más mégis az mondja hogy márpedig az z!
Ez a baj a világgal mindenki a nyomorék szabályoknak meg minden baromságnak él. -
#329 November 19 az ősz...:) A tél december 1-én kezdődik (csillagászatilag pedig december 21-én).
Az univerzum és a meteorológia határozza meg az évszakokat, ne a te kis kényed kedved, frontérzékenységed:) -
#328 >> WATCH DOGS ELŐRENDELÉS, MAGYAR FELIRATTAL!
Watch Dogs Dedsec Edition PC Magyar felirattal!
és a 2. kép -
#327 Alul a képek között a 2. az erősen gta4 :) -
steweee #326 -
#325 Miért, mit veszel neki? Sapkát, hogy ne fázzon? -
#324 -
Evoluti0N #323 -
#322 Nekem nem holmi naptár mondja meg mit veszek télnek! -
Evoluti0N #321 A november még őszhöz tartozik. :)
szeptember, október, november - ősz
december, január, február - tél -
#320 Inkább télen! November 19, 2013 -
#319 Ősszel jön, ugye? -
#318 -
#317 Film is készül -
#316 Ez a "ontani kezdi a pénzt" nem túl valószinü, biztos erősen limitált a keret de azért nem semmi reklámfogás. -
#315 hopp elkúrtam/elírtam a spoilert.
Na mindegy, így sem gáz :D -
#314 Ez már milyen :D
Erről most egy ősi enyhén rasszista vicc jutott eszembe:
[sopiler]
Hitler megkérdezi a zsidókat:
-Ki tud fél métert ugrani?
-Én! Kiabál egy zsidó.
-Adjatok neki egy zsíros kenyeret.
-Ki tud 1 métert ugrani?
-Én! Kiabál egy másik.
-Adjatok neki is egyet.
-Na és ki tud 2 métert ugrani?
-Én! Kiabál egy harmadik.
-LÖJÉTEK LE!! ÁTUGORJA A KERÍTÉST!!
[/spoiler]
Na itt is kb ez lehet a szitu, emberünket elviszik, nehogy feltörje a NASA biztonsági rendszerét -
TomDantes #313 Van gép fejlesztésre pénzem, ki is tudnám fizetni, csak előbb vannak más dolgok amik fontosabbak a gépfejlesztésnél. Előbb azok, és majd csak aztán jön az új gép. Nem sürgős, és a játék is csak novemberbe jön, hol van az még. -
TomStorm #312 Hát igen így már gondok lesznek.Itt igazán upgrade sem jöhet szóba(gondoltam egy Vga,proci csere de nem jó ötlet).Add el netezős gép néven+hozzáteszel 70-110 ezret és lesz géped mire jön WD.
Most jönnek jó kis játékok érdemes új PC-re költeni:) -
TomDantes #311 Öreg. Viszonylag öreg. Intel E2200-as proci, 2 giga ram, 512-es VGA, 4850, azt hiszem. Bár eddig a L.E. Noire , a GTAIV-en kívül amit próbáltam az minden futott úgyahogy élvezhetően. De ez már nem fog. -
TomStorm #310 Milyen géped van? -
TomStorm #309 -
TomDantes #308 Én ezt a játékot sokkal jobban várom ,mint a GTAV-t. Valahogy nekem a GTA sorozat már nem a igazi, pláne hogy a GTAV egyelőre nincs PC-re bejelentve.
Ez jónak és érdekesnek tűnik...de igazából mindegy. Szerintem a gépemen úgyse fog futni( a GTAV meg még úgye ha ki is adnák PC-re) , hát eléggé esélytelen. Kár . -
#307 Még egy okkal több, hogy megvegyem a játékot. -
Csokis #306 Magyar felirattal jelenik meg a játék! -
grizzlyitf #305 Megint én vagyok, bocsi, de sok időm van és találtam valamit:
Ismerős valakinek? :P -
grizzlyitf #304 Ez nagyon zsír :D --> WeAreData -
grizzlyitf #303 Hehe, csak egy kis érdekesség, hogy Aiden okostelefonja Vízálló . -
TomStorm #302 Mondjuk nem tudom GTA5 mellett milyen sikere lesz de én inkább WD-t várom aztán lehet másikat kellene inkább mert 2 hasonló Multi stílus nem fog megférni egymás mellett(számomra:) -
TomStorm #301 Hát ez nagyon komoly de tetszik,köszi! -
#300 Próbáld ezt
Leaked videó, azért törölgetik lefelé. -
TomStorm #299 Valaki felvette?Már nem lehet nézni -
#298 MULTI
-
Evoluti0N #297 1-2 részen produkált a játék egy kis fps zuhanást. -
Petike125 #296 -
grizzlyitf #295