5939
-
TomDantes #414 Akárhogy is, szerintem nem épp közép kategóriás gépet terveztem, és kevés lenne? Itt inkább valami üzleti machináció van, vegyél konzolt vagy vegyél nagyon drága gépet, de ha tényleg csak ilyen gépen fut jól...érdekes lesz, kinek lesz ehhez gépe? Ez ìgy nagy bukta lene -
#413 Ott a Rome2 PCre. Hogy is megy csúcsgépeken, különösen a legújabb patchel? Áh. Jól kell megírni a programokat, oszt nincs gáz. -
#412 Nekem tök mindegy, semmi bajom a konzolokkal, de azért a végére PS3ra pl. kijött/kijön pár olyan, ami mindent kihozott a szerkezetből, mint pl. The Last of Us, Beyond: Two Souls. -
TomDantes #411 Eh szart új generáció, persze teszem azt 200 ezer körüli gép az kevés hozzá, fél miliós gép vagy drágább kellene , ez nem új generáció -
#410 Marmint evekig tolod ugyanazon a minosegen a jatekokat... Ami elso evben tenyleg kiralysagos, csak mondjuk a gen 3. evere elfogy a power a konstrukciobol...
Lasd a mostani ulplatform cimeket. -
#409 Igen, mert a ps4-et meg a játékokat bagóért dobálják utánad. Értjük, csak fel nem foghatjuk! -
#408 Ez is egy módja annak ,hogy a konzol felé tereljék a népet ahol el lehet adni 20e Ft-ért egy játékot. -
#407 Nem az új generáció azok fog csak betenni aki kényszert érezz arra hogy a pc-re költse minden pénzét.
A legolcsóbb legjobb megoldás a PS4 120k és tolod vele évekig "maxon" a játékokat.
Aki meg pc-n marad annak maradt a sírás és a súlyos százezrek elköltése.
-
#406 aztakurva...ez az új generáció azoknak fog nagyon betenni,akiknek eddig középkategóriás gépük volt,eddig úgy ahogy simán játszottak mindennel,na majd most a BF4 meg Watch Dogs megjelenésével jönnek majd a játékok amik már csak diavetítések lesznek...én is lehúzhatom a rolót a phenom procimmal meg a 7770-el,cry3 még hozott 32-34 fpst high-on,de szerintem ez a watch dogs jó ha lehozza ezt az fpst lowon majd...nem baj,majd játszom boxon vele -
#405 Üdv az új generációban! -
TomDantes #404 Mi ez a gépigény? Mia szar? Épp most akarok új gépet venni, de nehogy már egy jobb i5 proci kevés legyen, ìgy is rohadt drága gép lenne, de ehhez fél milliós konfig kell?mi ez a hülyeség
-
#403 Hát már a minimum is durva, nem ,hogy a max. :) -
Evoluti0N #402 Hát.... Érdekes. :D Mindegy. Van egy csomó játék, ami még vár rám, hogy végigjátsszam. Ezzel legfeljebb majd pár év múlva fogok. :D -
#401 Még egy játék, aminek a demóját kell játszani, mielőtt megvenném. :D -
#400 8 mag mi? És mennyi fog használni? 1-et? Mint az AC3?
Röhejes.
Én úgy vagyok vele ha jó gém és jól fut, vétel, ha már nem jól fut akkor is vétel ... valamikor 5 év múlva egy új konfig összerakása után. -
heady #399 A Recommended-hez megvan a RAM es a 8350-es AMD, a VGA-m kicsit gyengebb, majd azt cserelni kell :/ -
pikman #398 Az eddigi trailerek és videok alapján nem igazán lehetett erre számitani mert semmi se mutatott erre a magas rendszer követelményre / sőt az utóbbi videókon már csak átlagosnak mondanám a grafikát /, kivéve ha tényleg szándékosan kúrták el az optimalizálást... -
TomStorm #397 Lehetett erre számítani Tech Demo alapján:/ -
#396 Várható volt, hogy elszálnak, mivel ez már "új generáció", basznak optimalizálni. Biztos mondják magukba: majd a sok kis köcsög vesz új gépet, baszok optimalizálni. -
#395 -
#394 itt az ideje gépet fejleszteni
forrás (lap alján read more-ra kattints) -
#393 "Csak ugye a nextgen konzolok egyik selling-pointja pont az lenne, hogy már tudják az 1080p60-at."
NEM az egyik
hanem az EGYETLEN
már akinek... :)
az eddig bemutatott X-One excl. játékok teli vannak b.szva 1-1 gombos QTE-kel
agyhalottaknak :)
a másik pedig, hogy én viszont nem filmet akarok nézni, ha játszani akarok
a valós FULL-HD felbontás az egyedüli érzékelhető fejlődés
de X360-ról X-One -ra nem lesz akkora robbanás szerű vizuális élmény különbség
mint a Classic-ról X360-ra átálláskor
így aztán, jó lesz ez vmikor, amikor már
- kinövi az első 2 év gyerekbetegségeit
- 70-80 körül lesz az ára
- és elvágják az X360 köldökzsínórját
addig szvsz tökfelesleges -
#392 De szép is lenne, hogy minden megy egyből a gyakorlatban is, amit elméletben kitalálunk. :) De valamivel el kell adni a next-gen konzolokat is. -
Borg #391 Semmi köze a témának ahhoz, hogy PC-n mi lesz.
Csak ugye a nextgen konzolok egyik selling-pointja pont az lenne, hogy már tudják az 1080p60-at. Elméletben. -
#390 Mindenki úgy írogatja ezeket ,mintha nem létezne a földön pc!
A 60 fps meg full HD pisták tolják majd pc-n ennyi.
-
#389 Ez is? Most olvastam, hogy a bf4 is csak 720p lesz. -
Borg #388 Nextgen konzolon is csak 30fps, és az 1080p sem biztos -
#387 Mégiscsak egy játék lesz ez, nem a skynet:) Hétköznapi emberek készítik, napi 8 órában:) -
#386 Ezt vágom, még mondtam is ugyanezt régen, az elsőn annyira nem is akadnék fent, amellett hogy hangsúlyozzák, hogy ezek a véletlen küldetések procedurálisak videókban meg ugyanabba futnak bele mindig, az úgy akkor kicsit az ő bénázásuk. Kétlem hogy ne lehetett volna előkészíteni ezt jobban pl ugyanazon a ponton generál le egy bűntényt a proc rendszer, vagy ha maradnak az ilyen teljesen megadott küldetéseknél, akkor is elő lehetett volna készíteni 5-6 darabot ahelyett volt 2.
A második miatt ítam be igazán egyébként, mert azzal nincs bajom, ha eljátszák tényleg játékosok, de ott az inkább egy scriptelt botnak tűnik, amire ráfogják, hogy játékos. -
#385 Persze ez igaz, na de majd kiderül az ősz folyamán. -
#384 A főszálon múlik minden. Amit itt mutattak, csak a bolondozás két küldetés között. Én mondjuk nem szeretem a GTA-kat de ott is a főszál volt a lényeg, a mellékes hülyeségek ott is unalmasak egy idő után. -
#383 Valamiért nekem az az érzésem ,hogy ez is olyan lesz, mint az AC első része, papíron, minden szép, minden jó csak aztán az egész 2 óra játék után önismétlővé válik, persze ebben meg az a jó ,hogy lehet majd sok újítást pakolni a 2. részbe, meg a majd évente megjelenő új nem számozott részekbe :) -
#382 Persze, hogy meg volt rendezve. Egy bemutatón nem hagyatkozhatnak a véletlenre, ha meg akarnak valamit mutatni:) Elég hülyén nézne ki, ha fél órát bolyongana, hogy történjen valami esemény:) Természetesen a multi is meg volt rendezve, be volt tanulva, hogy meg tudják mutatni amit meg akartak. -
#381 Nekem inkább az nem tetszik, hogy az elméletileg véletlenszerű küldetésből valahogy itt is ugyanaz van, mint amit Jimmy Fellon kezébe is nyomtak, a másik meg az elméletileg "multiplayer" rész, amit baromira megrendeztek, sőt még az is megkérdőjelezhető, hogy tényleg játékos-e a másik, mert az első etapban a játékosunk máshogy csinálja a dolgokat picit, más ütemben játszik, de amaz hajszál pontosan ugyanúgy mozog (amikor ő hackeli a másik játékost az már ugyanaz a felvétel, mint korábban, csak most kommentárral). -
#380 PS3 simán viszi ezt a látványvilágot. Árnyékokon látszik is hogy nem egy nextgen masinán fut,annyira ronda,a messzeség meg enyhe homályba burkolózik, a popupokról nem is beszélve -
#379 Szerintem neked nem sikerült. Épp azt írtam hogy (na akkor hosszabban):
"Igen igazad van, kb prototype 2 szinten van látványvilágot tekintve, és igen qrva sokat csúnyult"
Na majd legközelebb. -
#378 Látom nem sikerült értelmezni az írásomat, na majd legközelebb. -
#377 Azt a pi...hát ez kb prototype 2 szint lett a video alapján. -
#376 Szerintem ez ps4. Ps3-hoz túl szép lenne, de ahhoz képest amiket mutogattak az elején, bűn ronda lett. Várható volt, ubifos... Én megmondtam! -
#375 Igaz, ezt nem néztem. Viszont a videó a playstation csatornáról származik tehát, ha nem PS4, akkor PS3.