5939
-
#454 40k-ért kapsz 8 magos procit. (Intel esetében 4 magot ír a lenti kamu duma).
Az ajánlott rendszerigény egyébként nem azt jelenti, hogy alatta nem játszható a játék. Hanem az az ajánlott, hogy bizonyos megjelenítési fícsöröket használhass.
Na már most. Tegyük fel, csak tegyük fel, hogy nincs gond az optimalizálással...
...pusztán csak gondoltak a jövőre. Mint anno a Crysis, vagy Oblivion esetében, amelyeket csak évekkel a megjelenés után lehetett maxon játszani. Ez esetben nincs semmi gond, egyszerűen csak piszkálja az emberek csőrét, hogy ott van még 8 beállítási lehetőség, amit nem tud használni. Miért lenne jobb, ha nem lenne ott a lehetőség?
-
#453 Nálam mindig fix 40-60fps-el futott. Még az ominózus 10nm-es Boston kikötőben is (ami miatt ítélte el mindenki a játékot... pedig csak be kellett volna gyalogolni a városba). -
#452 Jézusom már itt tartunk hogy egy i5 már nem ér semmit? Pikk-pakk selejté válik egy jó proci mert az Uborka cseszik optimalizálni?
Itt komoly gondok vannak.
Ha valóban 4 mag kell neki minimum, akkor tegyen elém a játék egy olyan várost ahol minden él, kocsik dinamikusan karambolozzanak a lámpák zöldre váltásánál, a járókelők ne szarják le ha mellettük felborul egy kocsi vagy kidől egy lámpa oszlop mert az ugye olyan mindennapos jelenség.
GTA4-ben végigtarolom a járdát busszal, járókelő félreugrik, majd mintha mi sem történt volna folytatja kis útját a szikrázó vezetékek, szétroncsolt kocsik és elütött gyalogosok között.
De félő hogy a tipikus városi élet lesz benne. Mint a GTA4-ben. Lövöldözésen kívűl nem fogja semmi érdekelni a jó népet.
GTA4-ben külön vicc mikor dugó alakul ki, kigyulladt kocsival beállok közéjük. Felrobban, és a helyet hogy az emberek kiszállnának és menekülnének, vagy elkezdenének tolatni vagy valami, szépen ücsörögnek a verdában és nézik ahogy előttük 5 méterrel 3 kocsi robban egyszerre.
Persze a traffic meg jön, nem áll meg így ha elfogytak a felrobbanni való autók jön pár hülye aki full gázzal belerongyol a roncsba majd ő is robban.
Azt akarom kihozni hogy elvárás lenne egy valóban élő és lélegző város ahol a nép nem hülye és valóságszerűen cselekednének. Legalábbis így nextgénre illetve ilyen gépigény mellett sztem joggal elvárható.
Te sem fogsz valószínűleg rezzenéstelen arccal zenét hallgatva átlépni 2-3 hulla fölött.
Nem mindenáron a nyomorék grafikát kéne erőltetni de valszeg a fejlesztők még nem jutottak el erre a szintre.
~ BoneDragon:
Azt még nem próbáltam de kíváncsi vagyok hogy nézz ki valójában. -
kasa85 #451 Félig meddig arról mivel meg van a kellő GTX670 kártya Ultrára,hogy azon menjen,de csak négy magosom van prociból Core i 5 2500k 4.2GHz üzemel.
A hivatalos ott 8 magos lenne ezért vagyok kíváncsi tényleg le fogja e kezelni 100% mind a 8 magot,mert ha igen menten leszopom magamat,mert bő 100e ft + csak a 8 magos proci amire alig van játék szinte még nincs is ami teljesen kihasználná. -
#450 Látják hogy sír a nép, majd ráírnak egy kisebbet és ennyi.Futni meg ugyanuhy szarul fog ,de páran akik valaha is hittek ezeknek a gépigényeknek megnyugodnak! -
#449 Most a NEM hivatalos gepigenyrol beszelsz? :) -
#448 FC3-nál megoldották az optimalizálást, visszavették a grafikai szintet 3 évvel azelőtti szintre. Sajnos ezt a videók is bizonyítják. -
kasa85 #447 8 mag jézusom ez lesz az első olyan game ami 8 magon fog menni meg a HT ki fogja használni.
Már félek a Core i 5 2500K procimtól ami 4200MHz üzemel mit fog hozni.
Kell az ultra megvan a gépigény GTX670 szóval csak a 8 magoson vagyok ki akadva. -
#446 Amit az AC3-al műveltek egy katasztrófa volt. -
mester1987 #445 A Ubisoft amúgy se az jól optimalizált játékairól híres, főleg mostanság... -
TomStorm #444 Én most árulok egy gépet és a tesztek szerint Ultra lesz WD rajta.
Mivel ez és GTA5 a 2 nagy kiszemelt játék ezért lehet jobban járnék Pc-t megtartani és WD eredetibe megvenni majd Multi is mehetne akár 1 hónap múlva.
GTA5 konzol grafikától(sem a frame-től) nem vagyok elájulva és nincs is PC-re.Nehéz ügy:/ -
#443 Persze... pár hét alatt csak a kedvünkért optimalizálják... miért, mit csináltak volna, ha nem ezt? :D -
TomDantes #442 Az is lehet, hogy a sok negatìv vélemény hatására inkább még optimalizáljàk, vagy tesztelték a népet milyen konfigot lehet lenyomni az emberek torkán -
#441 Szerintem meg simán az volt a gépigénye csak a sok hisztit látva inkább levették. Talán optimalizálnak rajta és elég lesz egy titan. -
TomDantes #440 Hát ha ez igaz, akkor meg az a gáz hogy kerülhet ki olyan gépigény ami nem is igaz? Ráadásul mindenhol leközölték, nagy blama ez mindenképp -
#439 De most mondják, hogy az nem. Nem tudom mi volt a honlapon, de amit itt linkelgettek, az nem az. -
TomDantes #438 Höhöhö, nem hivatalos, az Ubi honlapján van, annál hivatalosabb nem lehet. -
#437 a Watch Dogs egyik fejlesztője azt állítja, hogy a ubisoft shop-os gépigény nem hivatalos és valójában nem lesz ennyire durva (francia nyelven, de a google translate megbirkózik vele, ha angolra fordítjuk) -
#436 Amúgy azt sem szabad elfelejteni, hogy sem a szoftver, sem a hardver árak nem a magyar fizetésekhez vannak belőve! Ez most tényleg egy kicsit extrém eset, de a 60 dollár/ojró áras játék, meg az esetleges gépfrissítés nem b*sz ám oda egy normálisan kereső nyugatinak! -
#435 Majd meglátjuk. Reménykedjünk benne hogy elfogatható lesz a portolás. -
#434 És a GTA V PC verzióját (Majd ha bejelentik) se felejtsük el! Mi lesz azzal is ? -
#433 Ez egy ördögi kör.
Fejlesztők szarnak ránk pc-sekre és így mivel a pc-s gémer minden fillérét új gépbe invesztálja marad a warez. Fejlesztők meg sírnak hogy mennyien warezolják a játékukat így nem fognak törődni a pc-s porttal.
Na most itt ez a jó kis WD gépigény is. WTF is this shit?
Látszik hogy ez is egy minőségi port lesz. Kb tesznek ránk pc-sekre.
És ahogy az előttem lévő kolléga írta meg lehet nézni az AC3-at is.
Én speciel NEM VAGYOK HAJLANDÓ egy fillért sem költeni az ilyen szemetekre. GTA 4 Steam leárazásnál 5€ volt. Gondolkodtam hogy megvegyem e de nem vettem mert azért a nukleáris hulladékért sajnáltam az 5€-t.
És nem vagyok spúr ami tetszik és jól optimalizált azt rögvest veszem Pl: Max Payne 3. Csak hogy ilyen játék kevés van. -
#432 Nekem az Assassin's Creed 3 50%-ban használja ki kb a procit/vga-t. Ramból 2GB-ot se eszik a feladatkezelő szerint és akad[Lemegy 20 FPS alá] x)
PS3on is sokszor belassul. VICC!!!
Vicc :D :D
Vicc!
Vicc!
Vicc!
Mai optimalizálásért felelős ember/dolgozók nem nagyon teszik oda magukat sajnos. -
#431 Blablabla, unalmas téma megint. Felesleges erről vitázni, kinek mi... -
#430 Érdekes hozzáállás. vegyél PC-t, mert arra lophatsz. Aztán majd megy a sírás, hogy PC-re miért később, meg optimalizáció nélkül jönnek a játékok :) -
#429 Ez várható volt, szerintem optimalizálták... felfelé!
Mondjuk ezek után egy kicsit meglepődtem még azon is, hogy egyáltalán odaírták az AMD-t:
http://news.softpedia.com/news/NVIDIA-Gave-Ubisoft-5M-for-Assassins-Creed-and-Watch-Dogs-Otpimizations-387861.shtml
-
TomDantes #428 A mostani gépemnél a minimum sincs meg, de ez nem is baj. Ami bosszantó, hogy körülbelülre kitalálok egy jobb gépet, ami rohadt sokba kerül, és lehet az is épp csak elindul? Hát kicsit nem stimmel ám. Nem azért vesz az ember új gépet, hogy rögtön szembesüljön azzal, hiába költöttél rá 150-200 ezret, ez nem elég, ez se elég. Költsél rá kétszer ennyit. -
Paladin #427 Azért kicsit érdekes olyan minimum konfigra belőni a játékot, ami a pc játékosok felét kizárja (nem hasraütés).
Hacsak azért nem, h utána lehessen a gyenge pc-s vételi adatokra mutogatni, és a későbbiekben leszarni a platformot.
(Főleg, hogy a gameplay alapján a látvány sem indokolja ezt az elmebajos gépigényt). -
#426 Miért? Szerinted ez nem fog? Úgy ahogy írod, biztos. -
#425 Bocs, de a mindent kihozott a szerkezetből rész a konzolra értendő, nem arra, hogy a jelenlegi viszonyok között máshoz viszonyítva valaki mennyire érzi erős közepesnek (:D) a grafikáját. -
Evoluti0N #424 Akkor mindenki csinálja úgy, ahogy te? Vegyen konzolt és aztán warezolja a játékokat? -
Evoluti0N #423 Azt se felejtsük el, hogy főleg a konzolgeneráció vége felé egyre több olyan játék jön ki/jött ki, amelyikben FPS problémák vannak. Különösen a multiplatform címekre jellemező. Ráadásul ezek sokkal gyengébben néznek ki konzolokon, mint PC-n. Ha a konzolodon elkezd szaggatni egy játék, mit csinálsz? Húzod a szád. Mást nem nagyon tudsz. Ha PC-den, akkor még mindig ott a lehetőség, hogy fejleszd. -
#422 Amúgy ezeket a gépigényeket 30 vagy 60 fps-hez ajánlgatják? -
#421 Nekem nem kell magyaráznod, nem én vagyok a vegyél konzolt és warezoljál rá banda zászlóhordozója :) -
#420 de nyílván nem fogják 0day feltörni az új gépeket :) Ha jól tudom a PS3-at 4 évbe telt -
#419 Nem vesz hozzá, ő konzolra csak warezol. -
#418 megveszed 120-ért,de akkor még nincs játékod hozzá. Nyílván amíg nem törik fel a védelmét a gépnek,addíg veszed hozzá a játékot,azaz folyamatosan költesz rá,hogy használhasd. Aztán eltelik 2-3 év,és a megjelenéskori grafikai megjelenítés már nem is lesz annyira szép a PC-hez képest,de a játékokat még mindig veszed,és még mindig ugyanannyiért,mint a gép megjelenésekor. PC-t összeraksz 120-130-ból tegyük fel. Van hozzá játékod? IGEN,internetről. PS4-re fél év alatt kell költened? Igen,ha játszani akarsz valamivel. PC-re? Nem. Aztán PC-re 1 év múlva veszel plusz ramokat,vagy esetleg egy picivel jobb VGA-t,de még mindig kevesebbet költöttél a szórakozásra,mint konzolon. -
#417 Azt persze mindenki elfelejti,hogy azt a grafikát egy 8 ÉVES!!! gép tolja magából. Keress elő egy 8 éves pc game-et hol van az ezektől a konzol címektől? Inkább ne is keress felesleges.
-
TomDantes #416 Az azért a mistani régi gepemen is fut, oké min grafika, és lassú, de fut. Majd patchek javìtják még -
#415 Sem a last of US, sem a Beyond two souls nem a grafikajaval fogja megnyerni az ev jateka cimeket.
SZVSZ mindketto grafra erosen kozepes. Egyszeruen csak mas a jatekelmeny mint amihez az average pc es kozol gamer szokott.