5939
  • steweee
    ennem amúgy van valami köze a gta sorozathoz ?

- nem kérek felháborodott reakciókat, nem érek rá csak néha játszani, mélyebben nem foglalkozok a dologgal

vagy csak hasonló mászkálós lövöldözős autózós stílus ?
  • Matte
    Amolyan FAQ-nak jó is.

Minden amit tudni kell a Watch Dogs-ról.
  • Flora2
    Hehe, egyébként engem meg pont nem ezért érdekel, pont az ellenkezője vagyok a mobilbuziknak, nem szeretem a mobilkütyüket, mert úgy érzem, csapdába ejtenek, és milyen érdekes, ez a játék pont erről szól. Szóval a mobildevice-okat utálókat meg pont ezért érdekelheti a játék, mert megmutatja, hogy a "Hálózat csapdába zár" mindenkit.
  • Tikal #491

+ realisztikusabb, már hiányoltam egy ilyen játékot...
  • TomStorm
    Én azért mert mire kijön kb.végzek GTA5-el és WD hasonló stílus:)
  • wedge31
    Részemröl egy megrögzött pacifista vagyok, minden játék bejön ahol gyilkolás nélkül lehet feladatokat megoldani.
  • Prince23
    Sok a mobilbuzi
  • jocking
    Én is valószínűbbnek tartom, hogy ez a "már hivatalos" gépigény csak még 1 kamu. Ubiéknak egyébként se szokásuk túl hamar kiadni az infókat, emlékszem, hogy amikor az AC4 már réges-rég kapható volt elővételben, a gépigényéről még csak kamu infó se volt, a hivatalos megjelenés előtti utolsó hétig. (ami egyébként fail, mert ki vesz úgy elővételben játékot, hogy nem tudja, hogy fog-e egyáltalán futni a gépén?:D)
  • SAFIII
    Egyébként mi ez a nagy felhajtás ennél a játéknál?
    Miért tetszik nektek annyira?
  • mester1987
    A Ghostsé se hiteles, csak behúzás, hogy kelljenek az új dolgok, biztos vagyok benne én is.
  • Ryder62
    Hát ha valóban így van akkor viszont pofátlanul elszaladt a ló velük - ok, tudtuk eddig is hogy komoly pénzeket fizetnek, meg ugye mi pc-sek húzzuk is a szánkat ha láthatóan olyan a hw igény egy játéknál amit semmi sem indokol. (Cod részek részről részre gépigényesebbek de látványra még mindig 2007)

A WD szép és sandbox de azért ácsi...

CoD nál homlokegyenest kabaré a most megjelent gépigény a 6GB rammal meg 50 gigás helyigényével.

Azért egy ősrégi, bűnronda játéknál ez szó szerint röhögő görcsöt váltott ki belőlem.

Szvsz mindkét játéknál kamu gépigényről van szó és a hivatalos ez után jön.
  • ProGabe #483
    Itt nagyon sok bőröndről lehet szó. Ott vannak a nyílt dolgok - 5 millió az Ubinak, hogy Nvidiára optimalizálja ezt és az AC IV-t, 4 millió a Dice-nak, hogy Amd-re a BF4-et - ezen felül úgy látszik megmondták nekik azt is, hogy kicsit tornásszák már fel a HW igényt, nem fogynak az új dolgok.
  • mester1987
  • mester1987
    Mennyi is az eltérés az előző "hamis" gépigényhez képest? :D

WATCH DOGS MINIMUM GÉPIGÉNY:

Operációs rendszer: 64 bites Windows Vista SP2, 7 SP1, vagy 8
    Processzor: 2,66 GHz-es Intel Core 2 Quad Q8400 vagy 3 GHz-es AMD Phenom II X4 940
    Memória: 6 GB RAM
    Videokártya: DX 11-es, Shader Model 5.0-t támogató, 1 GB memóriával szerelt VGA

WATCH DOGS AJÁNLOTT GÉPIGÉNY:

Operációs rendszer: 64 bites Windows Vista SP2, 7 SP1, vagy 8
    Processzor: 3,5 GHz-es Intel Core i7-3770 vagy 4 GHz-es AMD FX-8350
    Memória: 8 GB RAM
    Videokártya: DX 11-es, Shader Model 5.0-t támogató, 2 GB memóriával szerelt VGA

MEGJELENÉSKOR TÁMOGATOTT VIDEOKÁRTYÁK:

Nvidia: GeForce GTX460, illetve a GT500-, GT600- és GT700-sorozat;
    AMD: Radeon HD5850 illetve a HD6000-, HD7000-, R7- és R9-sorozat
    Intel: Iris Pro HD 5200
  • Ryder62
    Cod Ghosts gépigénye is min 6GB ram meg 50 giga hely.

Valaki erősen trollkodik.
  • MerlinW
  • jocking
    Nyomoztam kicsit. A ma hivatalos HW és SW árak alapján a legeslegolcsóbb konfig, amin még épp elfut minimumon a játék, 207.830 Ft. Ebben nincs benne az operációs rendszer, ami 38.070 Ft (Windows 7 Professional 64 bit). Végül a játék, ami minimum 15 ezer lesz, ha a boltokba kerül. Akárhonnan számolom, ez 260 ezer fölött van vastagon, csak azért, hogy játszhass ezzel az optimalizálatlan foschsal. Ráadásul ez még csak a legminimálisabb konfigot teljesítő gép lesz, amelyik beállítással általában a játékok általában élvezhetetlenek.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

Hogy mire mehet ki a játék? "Vegyé' ikszboksz van-t, ha kigyün, aztán tójjad azon!" A konzol legrosszabb esetben is 200 ezer lesz, meg egy 20-as a játék hozzá. A cél egyértelműen a PC ipar megfojtása, hogy minél több ember vegye meg a rohadt konzolokat. Egyértelműen és világosan látszik, hogy az Ubi lepaktált a Microsoft-tal és a Sony-val, hogy még több pénzt facsarjanak ki az emberekből. Márpedig az ilyennek igenis a rudinyelő kapzsi pajeszos k**va édes anyukáját.
  • TomDantes
    (az új Cod-nál is hasonló gépigény jelent meg, vagy nagyon elkurvultak a hardverigények az elmúlt egy hétben, vagy valami nagyon nem stimmel, mindegy, pénteken jön az új gépem, ha kevés lesz pfff..)
  • TomDantes
    Az a vicc, hogy megint leközölte minden PC-s hírmagazin, hogy ez a hivatalos gépigény. Hát kiváncsi vagyok, hogy tényleg-e, nem is csak azért mert ez magas, hanem mert hát ügye úgy volt, az kamu gépigény, az új barátibb lesz. De ez ugyanolyan. Sőt min. igény kicsit nagyobb. Az pláne vicces, hogy a PC-s magazinok szerint is barátibb-írja a Gamestar például, én vagyok egy hardvermágus, de ezek olvassák is mit írnak ki? Vagy egy hír felbukkan, és írjuk is? Gondolkodás nuku? Ezt a játékon túl a magyar PC-s újságírást is minősíti.
  • TomDantes
    Az meglehet, de minek ìrják ki akkor? Én mondom,ezek az ubi nál ilyen trollok, röhögnek rajtunk
  • wedge31
    Valszeg még ez se a hivatalos...
  • grebber
    Deus Ex: Human Revolution
  • RYO21
    Mi az a dxhr?
  • TomDantes
    Min változtattak? Ez ugyanolyan mint a régi. A min gépigénynél változott a proci AMD 9750-ről 940, Q6600-ról Q8400.

Az ajánott ugyanaz. Semmi se változott, komolyan az Ubisoft egy hatalmas troll ezzel a gépigénnyel...kiad egy nagyot...majd áh, ez nem igazi, majd kiadja ugyanazt? Nem a kabaerécsütörtök van!
  • NEOreg3
    azóta változtattak a gépigényen, a vicc az, hogy gyakorlatilag nagyobb lett a minimum gépigény és még mindig 8 mag az ajánlott. Csak arra vagyok kíváncsi, hogy ez mennyivel hivatalosabb, mint az előző.

MINIMUM
    Supported OS: Windows Vista SP2 64bit, Windows 7 SP1 64bit, Windows 8 64bit
    Processor: Intel Core 2 Quad Q8400 @ 2.66Ghz or AMD Phenom II X4 940 @ 3.0Ghz
    RAM: 6 GB
    Video Card: 1024 VRAM DirectX 11 with Shader Model 5.0 (see supported list)
    Sound Card: DirectX 9 compatible Sound Card
    This product supports 64-bit operating systems ONLY

RECOMMENDED
    Processor: Core i7 3770 @ 3.5Ghz or AMD FX-8350 @ 4.0Ghz
    RAM: 8 GB
    Video Card: 2048 VRAM DirectX 11 with Shader Model 5.0 or higher (see supported list)
    Sound Card: Surround Sound 5.1 capable sound card
    Supported Video Cards at Time of Release:
    nVidia GeForce GTX460 or better, GT500, GT600, GT700 series;
    AMD Radeon HD5850 or better, HD6000, HD7000, R7 and R9 series
    Intel® Iris™ Pro HD 5200

forrás
  • Fpocok
    Általában nem szoktam stealth-et játszani, de pl a dxhr-t végigtoltam 0 riasztással, 0 gyilkolással. Örülök ennek.
  • wedge31
    Watch Dogs: Mégse hivatalos a kikerült gépigény

Watch Dogs: 95%-ban fegyverek nélkül teljesíthető

Végre megint jó hírek...
  • csgj
    Valójában csak rohadt sokba kerülne, de hát szeretünk játszani...
  • Evoluti0N
    Több a "kazuár" játékos, mint a hc és azok nem fejlesztenek olyan gyakran. Ráadásul sokuknak gondolom, hogy konzolja is van, PC-re csak pár címet vesznek, ami miatt nem érdemes gépet fejleszteniük.
  • Ryder62
    :D

Amúgy kiváncsi vagyok hogy mekkora helyigénye lesz a gémnek. AC4 30 gigával már be is éri :D LOL. Akkor ez lesz vagy 40. Komolyan lassan felteszek két játékot és oda 100 giga.
  • Fpocok
    Az nem baj, mivel nem lesz a játék steam-en :DD xo
  • mester1987
    2 magos??? Az úgy komoly.
  • Ryder62
    Állítólag ez a gépigény ugye fék, de érdekes hogy az uplayen jelent meg.

Nem tudom hogy most próbálják csillapítani-e a népet, vagy tényleg nem ez a gépigény de egy biztos:
    Steam felmérés szerint (2013 szeptemberi) a játékosok felének még mindig 2 magos procija van. Ultra nagy facepalm lenne ha 4 mag kéne minimumnak :)

Am kiadhatnák már a rendes gépigényt is, mindjárt itt a játék :P
  • kasa85
    Köszi az infót megnézem majd lehet majd hamarosan gép fejlesztés lesz,e még két évig szeretném a Koraj 5 2500k procit 4+GHz felett kihasználni.
    Jogos a felvetés amennyiben van 8 magos miért ne csináljanak arra is játékot,de nagyon kíváncsi leszek mennyire fognak az elemek passzolni,hogy ekkorát kér Ultra beállításokon.
    Mondjuk mondhatom van egy hat magosom mivel tuningban hozza elég szépen azt a szinten persze szintetikus tesztben elbukna,de játékban jót tesz neki a 4GHz feletti teljesítmény.
    Reméljük a legjobbakat :)
  • kasa85
    Jogos a felvetésed mivel ha a GTA 4 et sikerült kihozni belöle elég sok mindet emiatt elvárandó,ha már 8 magról van szó,hogy menjen is a jobb környezeti elemek ütközés,robbanás,AI,emberek tevékenysége stb.
    Remélem ha teljes gözzel ráfekszenek akkor minimum ezt hozzák ki
    amennyiben tényleg az Ultra beállításokon mennie kell a procinak.
    Szóval majd meglátjuk remélem nem lesz csalódás nem szeretnék még egy ideig megszabadulni a procimtól kegyetlen jó tuningos példány szóval remélem nem ez lesz az a játék ami optimalizálatlan lesz majd 4 magon,és kér helyette minimum 6 ot 4GHz en.Elnézést a hibás írásokért Angol klaviatúrával írok ezért van nyelvtani hibám nem kevés.
  • MerlinW
    Már megint spekulálunk kétes információk alapján. Mi értelme felb***ni magadat egy olyan dolgon, aminek a ténye úgyis csak a megjelenés után derül ki?

Személy szerint biztos vagyok benne, hogy egy i5-ön csodásan fog futni. Nem "ultra" magas beállítások mellett, de ez nem gond. Jönnek az új videokártya generációk, az új processzorok, az új konzolok. Azoknak is kell adni valami számolni valót:)

Lényeg a lényeg, tök felesleges itt fröcsögni. Majd fröcsögünk ha megjelent és "csúnyalassú" lesz. Semmi értelme novellákat írogatni a semmiről.
  • mester1987
    A Battlefield 4 simán "száguldani fog" egy hasonló konfigon, mint az alulírott, miközben a Watch Dogs-nak 8 magos ajánlott gép kell majd, hogy hackelgessünk :D

Bocsi a trollkodásért, de remélem érzitek (akik elolvassák) a súlyát a szitunak
  • mester1987
    Egy 4 magos proci még legalább 2 évig elég. Az egy dolog, hogy a Ubifos nem optimizál normálisan (Assassin's Creed III, Far Cry 3) mert haragszik a warezosok miatt vagy csak lusta. Ez van. Mégis az egyik legnagyobb cég, kár, bár ha zsidó - lehet akármekkora.

Amúgy a folytatásai sem nagyon nagy durranások. Assassin's Creedből már van egy tucat, Prince Of Persiából nem hiszem, hogy kellene több, Splinter Cellre nem mondok már semmit...

A Crysis 3 is elmegy 720p-ben 3 magos procin és egy középkategóriás HD 5770-en zökkenőmentesen (csak az árnyékok kikapcsolásával, minden más max, persze karbantartott gépen)...miközben mondták sokan, hogy optimalizáltan :O

Szóval készüljetek lesz vasigénye az IP-nek. Lehet, hogy lesz benne jó fizika, realisztikus környezet, ha nem a földön járnak...

Közben eszembe jutott egy címük, amit utólag megtudva nem akartak kiadni PC-re, az a Future Soldier :D
    Még mindig nem hajlandó 30 FPS-en maradni valami 4 magos gépen sem, pedig már pár GB patch jött rá és nem valami gyönyörűség :DDD
  • MerlinW
    Nem mondom, szerintem is bullshit.
  • TomDantes
    Akkor is, ne mond már hogy normális volt ez a megadott gépigény ami
    állítólag már nem is igaz. Akárhogy is, ez durva túlzás volt.