5939
-
mester1987 #534 Helyes, jól tetted -
#533 A levelet elküldtük Ubiéknak. Többek között a #527, #525, #520 kommentket küldtük be, lefordítva.
Holnap vagy legkésőbb pénteken reagálnak egy EMEA közleménnyel... -
TomStorm #532 -Anyagi háttér belekeverése.Akár a nagy gépigényre fogva vagy a konkurens kiadókra,tök mindegy.
-Ismét ferdített marketing akár az előrendelők felé vagy szimplán a játékot érdeklődők felé.
De úgy igazán nem érdekel már.
Itt a GTA5 jön a Batman,AC4 és a többi
-
#531 Van egy pár fontos változás az elöző részekhez képest. -
#530 AC az jön szép számban nem kell félteni.
AC4 , Assassin\'s Creed: Liberation HD, és a tabletes ,mobilos Assassin\'s Creed: Pirates
Közben olvasom a hírt hogy nem telejt jól a Splinter Cell Blacklist és a Rayman Legends sem. -
mike01010101 #529 Mondjuk nálam nyertek, mert novemberben csak az egyiket vettem volna meg fulláron, így mindkettőt meg fogom venni megjelenéskor. -
#528 Itt is lehet válaszolni. -
#527 Én már leírtam a gondolataimat a dologgal kapcsolatban.
Szerintem szó sincs itt GTA 5 ellenfélről, a játék teljesítményének polírozásáról (hogy kisebb gépigénye legyen) - itt pénzről van szó. A pénz miatt csúszik a játék. Az idén is rengetegen előrendelték és jövőre is elő fogják rendelni ugyanúgy. És akkor új AC-t sem kell kiadniuk, mert a Watch Dogs hozni fog a konyhára rendesen. -
#526 Lehet szándékosan keresik a kihívást a Ubiék. GTA 5 vs WD. Itt akarják megnézni véglegesen, hogy az új IP-ben mennyi erő lakozna...
Több indok is van erre.
A Ubi pedig nagyon kiváncsi a tapasztalatokra, kíváncsi minden véleményére, hogy miért késik a Watch Dogs. Írjátok le ide, megpróbáljuk elküldeni nekik a forrást, pár idézetet kiemelve innen. angolra fordítva -
#525 Remélem ezt az időt kihasználják és addig is optimalizálják a játékot mind a pc és a konzolra is, ez lenne szerintem a legfontosabb!
GTA V is 2014 tavasszal jön, hát érdekes lesz. -
#524 Pedig tavaly az AC 3 mellé jött a FC3 is... elég közeli megjelenéssel (pár hét volt köztük a különbség) Itt ezt nem merik bevállalni valamiért. Egyszerűen nem érteni őket. a GTA 5 szeptemberi megjelenésű, simán jöhetne novemberben a WWD :S
Aki nagy GTA fan az úgy megvette még szeptemberben a GTA-t. -
#523 Szerintem meg az a valószínűbb hogy a AC4-ből annyi előrendelés van,hogy vígan hátradőlhetnek és erre az évre elég is a zseton.
Jövőre meg ott a Watch Dogs ,Crew meg ki tudja még mik.
GTA 5 semmi esetre se lehet halasztás tárgya mivel jövőre tuti jön pc-re szóval... -
mike01010101 #522 Valószínűleg így van, de erre októberben jöttek rá?? Nyugodtan az E3-on is mondhatták volt, hogy jövő tavasz... -
ratgab #521 Hát igen. Ez egy nagyon jogos észrevétel! -
#520 Gondolj bele! A hónap végén megjelenik az AC4 (PC-re majd november közepén).
Látták, hogy mennyi előrendelő van az AC4-re és a Watch Dogs-ra - és mivel az AC4-nek nagyobb rajongói bázisa van, mint a Watch Dogs-nak, így értelemszerűen azt csúsztatják, ami kevésbé rizikós (nincs akkora tábor - nincs akkora anyagi kiesés).
Biztos vagyok benne, hogy mindkét játékra sok előrendelés érkezett és az Ubisoft szerintem rájött, hogyha tavasszal adják ki a játékot (addig nyomatják a marketinget), akkor is minimum ennyi előrendelőjük lesz (addig még tovább is nőhet), mint most, így az akkori bevétel is garantálva van. Jövőre nem kell új AC-t kiadni, mert a Watch Dogs simán hozni fog a konyhára.
Ha most kiadnák az AC4-gyel együtt, akkor csak ebben a pénzügyi negyedévben lenne kimagasló eredmény náluk. De gondolni kell a jövő évre is.
Az Ubi gondolt és így biztosította a 2014-es év bevételeit is. -
#519 és erre csak most jöttek rá? nehéz elhinni... -
#518 Ha egyet nem tudtál végigjátszani, akkor miből gondolod, hogy jó ötlet megvenni? -
#517 Ha ez igy volna az elég sok kérdést vetne fel a management hozzá értéséről ugyanis mindkét játék boritékolható sikeréröl már fél évvel ezelött is lehetett tudni.
off: az AC4 lesz az elsö amit megveszek a frencsájzból a többi részböl egyet se tudtam végigjátszani... -
#516 Pedig valószínűbb, hogy csak simán visszatartják a gta meg az ac miatt. -
#515 Én inkább a fejlesztöknek hiszek, hogy egyszerüen nincs még kész a játék, ennyi és nem több. -
#514 nem nyúlkálnak bele,a játék már kész van,1 hónappal a novemberi megjelenési dátum előtt még max finomítgatni tudtak volna rajta,marketing szempontból tették át tavaszra,én ebben biztos vagyok. Nem fognak már hozzányúlni,csak épp nem novemberben dobozolják be a cuccot,hanem majd valamikor tavasszal. Két nagy címük lett volna őszre,az AC4 tutisiker,húztak egy merészet,és megcélozták a tavaszt is,a Watch Dogs-al. Aki most azt reméli,hogy ez idő alatt lejjebb viszik a gépigényt,meg jobban optimalizálják,mert "most több idejük lesz erre",az csalódni fog,ugyanazt a játékot fogjuk megkapni tavasszal,amit most kiadtak volna novemberben. -
#513 A hír mellett, egy ilyen kép ... -
#512 Nos, szopjanak le ha ez nem fake. -
mike01010101 #511 Nem akarom elhinni... Ha igaz akkor komoly gondok vannak a játékkal. Azt, hogy egy időben fog kijönni az AC4-gyel, kb fél éve tudja a kiadó, ez nem indokolná a bejelentést. Mivel itthon magyarul jön ki(?) a végleges, kész szövegnek hónapok óta meg kell lenni. Ha esetleg meglátták, hogy a GTA5 milyen lett és emiatt visszatartják egy kis feljavításra - láttunk már ilyet - a legrosszabb, ezekből lesznek a Duke Nukem féle ordas bukták. Egy ilyen komplex játékba alapoknál belenyúlni, életveszély. Persze csak találgatok, remélem ez egész álhír. Pont a minap döntöttem el, hogy ezt veszem meg elsőnek, nem az AC4-et:( -
#510 Ha így állnak hozzá akkor a GTA 5 lefogja söpörni a föld színéről. Legalább is pc-n, majd még több pénztől esnek el :D -
#509 kabbe Ubi -
Matte #508 szopják ki...
http://www.ppx.hu/hivatalos-watch-dogs-megjelenes-csak-jovore/ -
#507 Lesz abból majd ősz is :) -
#506 Bekaphatják... -
#505 Nem véletlen!
Minek házon belüli konkurencia? Ez egy új cím. Ha jövőre kiadják, akkor is tejel bőven az Ubi számára. Az idén pedig az AC4 sikere már úgyis borítékolható. Most minek 2 cím (1-2 hét megjelenés különbséggel), ami hatalmas bevételt hoz?
Gondolom jövőre nem érkezik új AC játék - és mivel nem akarnak jelentős összegtől elesni, így inkább átteszik az új címet jövőre (aminek még ninc akkora rajongói tábora, mint az AC játékoknak), hogy biztosítva legyen a 2014-es pénzügyi helyzet is.
Vagy tavasszal jön a PC-s GTA 5 és kell valami konkurencia. Vagy csak sokan sírtak a gépigény miatt, és azért tették későbbre a megjelenést, hogy még faragjanak valamit a gépigényből. Bár ebben nem lennék biztos. Pénz van a dologban és nem pedig az, hogy tényleg minőségi terméket adjunk el a vásárlóknak.
-
#504 Ajj tényleg, köszi, tudom csak annyira felhúztam magam ezen, hogy már nem is látom mit írok. De most komolyan, már megvolt a gépigény, oké, hogy eléggé elvetemült volt de legalább már volt. Van csomó gameplay videó, van a külön oldaluk a we are data, most ezt nem értem. Pont most, megjelenés előtt egy hónappal jönnek rá, hogy "bocsi srácok kellene még egy félév, hogy befejezzük és tökéletesítsük a dolgot". Aztán ugyanolyan végeredménye lesz a dolognak mintha most novemberben adnák ki. -
#503 A spring tavaszt jelent:) -
#502 milyen szeptember? nem 2014 tavaszán jön? gs-en azt olvastam..
amúgy elég ciki egy hónappal megjelenés előtt ezt bejelenteni.. -
TomDantes #501 Hát ez marha jó. Most nem azért de valami nagyon nem stimmel, ha ennyit késik pár hét előfordul, de ez sok. Persze, igaz, óh hát örüljünk neki, legalább a fejlesztők ennyi idő alatt kijavítják a hibákat, és jobb játékot kapunk, ugyankérem. Majd jövő tavaszra tesznek bele több bugot, meg több gépigényt, oszt készen van. Itt valami nem stimmel, fél éves késés, egy hónappal a bejelentett megjelenés előtt? Valamit nagyon elszúrtak. -
#500 He? És akkor most mi lesz az előrendelőkkel? Csücsülünk és várunk 2014 szeptemberig? De jó is lenne, ha fake lenne ez a hír. -
#499 Remélik ,hogy addigra mindenki vesz megfelelő gépet :D Na de hogy lesz így ps4+WD bundle? -
#498 tavasszal jön leghamarabb
Our ambition from the start with Watch Dogs has been to deliver something that embodies what we wanted to see in the next-generation of gaming. It is with this in mind that we’ve made the tough decision to delay the release until spring 2014. We know a lot of you are probably wondering: Why now? We struggled with whether we would delay the game. But from the beginning, we have adopted the attitude that we will not compromise on quality. As we got closer to release, as all the pieces of the puzzle were falling into place in our last push before completion, it became clear to us that we needed to take the extra time to polish and fine tune each detail so we can deliver a truly memorable and exceptional experience. We would like to take this opportunity to thank all of you. We thoroughly enjoy and appreciate the way you respond on the web, at events, press conferences and other opportunities we have to interact. Your passion keeps us motivated. We can’t wait to see you in Chicago next spring. We are confident you’ll love this game as much as we love working on it. -
steweee #497 oks, köszönöm a válaszokat. a gépigényre való tekintettel még vagy két évig úgyse játszok vele -
#496 Ugyanannyi mint pl. a Mafia-nak:) A játékstílus, semmi más. -
#495 open world autós mászkálós TPS. Ennyi.