5939
  • speed01
    Annó azt írták hogy a black flag motorja fut alatta, lehet hogy nem igaz, de kitudja. jobban megnéznéd a játékot még a 6 gigát is keveselnéd! 2014 van, 4 giga már régen elavultnak számít.
  • Ozzyehh
    Nem erről van szó.... engem nem zavarnak a konzolok, nekem is van egy ps4-em, de ettől függetlenül irreálisan magas az egész :D , viszont akkor is azt vallom, hogy teljesen kizárt , hogy EKKORA eltérés legyen két játék motorja között amikor ugyan az a cég fejleszti őket... mi az isten értelme lenne, hogy az egyiknek elég 4gb ram a másiknak 8gb-kell amikor valószínűleg ugyan azt a technikát használják, mert nem hinném, hogy két külön motort használnak, mert teljesen felesleges, de ez csak az én véleményem :D
  • grebber
    A vizet lemodellezni 3 hajóval meg egy fullos élő várost igen bőségesen más.
    Akinek nem tetszik ott vannak a next gen cuccok azon megy maxon.
  • Ozzyehh
    azért ez nem teljesen igaz... az ac4-nek is eléggé kemény grafja van főleg a carib tenger néz ki durván, most szerinted az egy logikus dolog, hogy ugyan azon a cégen belül ekkora a két motor közti különbség? ugyan már lófaszt
  • grebber
    És Ubi-t mit érdekelje a pc? Konzolon a többszörösét adja el úgyis!

AC4 példa meg vicces mert ott nincs ilyen nagy város hanem picsányi szigetek vannak ehhez képest üresen és mégis milyen okádék az optimalizációja!
  • Ozzyehh
    nem is értem :D , teljesen abszurd.... 4gb ram kell az új Ac-nak..., legalábbis ez a recommended, ellenben itt 8gb ram a recommended, na most hogy is van ez? nem hiszem el, hogy a dogsnak annyival jobb lenne a motorja, hogy ennyivel több kellene neki az ac-nál:) kicsit marketing szagot érzek
  • BoneDragon
    Nem csak te gondolod így, vicc kategória. Majd rábasznak ha nem veszi senki a szarjukat a gépigény miatt. :D
  • Ozzyehh
    Valaki mondja meg nekem, egy kicsit le vagyok maradva és most jutottam el a gépigényig... hogy ez valami rossz vicc... ne mondja azt senki nekem, hogy ennek brutálisabb gépigény kell mint egy black flagnek ami gyönyörű... hát amikor megláttam ezt én beszartam 6gb ram minimum... most nem rinyálok mert 8gb ramom van, de komolyan hülyék ezek? a gameplay felvételeken abszolút nem látszik annyira durvának, hogy ez egy reális követelmény legyen..., de lehet csak én gondolom így :)
  • Mr_no_NaMe
    azigen ._. :D
  • BoneDragon
    Hát remélem ezt a fél év+ csúszást optimalizálással töltötték, de nem sok esély van rá...
  • Shiwo
    szerintem kevesebbel is el fog indulni, max beszaggat néha
  • Mr_no_NaMe
    Sziasztok!

Ez a minimum 6 giga ram ez valós? Vagy csak valami fals hír.
  • grebber
    Watch Dogs: Június előtt érkezik
  • mester1987
    A sztoriról egyébként van valami magyar leírás, mert eddig nem sok mindent tudni ezen kívül. Vagy csak szimplán a társadalom rosszakaróit takarítjuk el, azt annyi
  • Malakai
    Öntörvényű igazságosztó karaktert alakítunk, de nem kimondottan negatívat, küldetéseknél meg rajtunk múlik, hogy az ártatlanokra mennyire vigyázunk.
  • Fpocok
    Az aláírást is hamisították, szóval elég egyértelműnek tűnt.
  • a.carkey

• mester1987
    Azért ha belegondolunk elég durva egy hackelgetős-orientált játék, főleg, hogy (ahogy kivettem) nem pozitív szereplőt alakítunk és a warez már karnyújtásnyira így 2014-ben, erre még ez ad egy lapáttal, nem csoda, hogy áll a bál a játék körül.

Kapcsolódó hír
  • TomDantes
    Az király hogy megnyugodtál, de egy hülye ellenőrizetlen hír hallatán egyből AC 5 lesz belőle és bekaphatják...előbb talán megfelelően tájékozódni, nem? Nem így kéne?
  • BoneDragon
    Egy laza kis reklám volt, valahogy magukra kellett vonni a figyelmet, mert már a kutya se emlékszik erre a játékra, pedig még ki se jött.
  • Fpocok
    Valaki csak szórakozott
    Na megnyugodtam.
  • Fpocok
    Nem.
  • ProGabe #552
    Nem kevered az új Gyűrűk ura játékkal? :D

https://twitter.com/UbisoftMTL/statuses/430425347570798593
  • Fpocok
    Nem kapott cancel-t csak a nevet törölték. Egy gagyi Assassins Creed 5 lesz belőle. Ettől féltünk. Bekaphatják a FASZOM!
  • ProGabe #550
    LOL. Felröppent a pletyka (valaki kitwittelte, egy 'kovács jános'), hogy cancelt kapott a játék. Aki ilyet elhisz, az miért minősül életképesnek?!
  • MerlinW
    15+ stúdiója van Ubinak, simán belefér 3-4 játék szimultán fejlesztése:) AC Liberation-t is az Ubisoft Sofia dobta össze, aminek nem sok köze volt a korábbi AC játékokhoz:)
  • Malakai
    Meglehet, elméletileg továbbra is éves iterációjú franchise.

És ¾ év csak elég nekik. Az hogy nagy a halgatás, hát gondolom a csúsztatás miatt azért nem akarnak több pénzt ölni a promócióba.
  • wedge31
    Az minden évben jön.
  • Shep
    Jó lesz az majd októbernek is szerintem, vagy akkor jön valami új AC?
  • MerlinW
    Megjelenés április és június között.
  • speed01
    Még mindig semmi hír a játékról? :)
  • Caliph
    vagy kizsebel...meg valahogy barnább is lett a bőre:D
  • Ryder62
    Nem a mozgássérült parkolóba állókat csesztetik már Ezioék?
  • V43 1105
    Ezio meg megnézi érvényes-e a bérleted a 4-6oson... viccet félre téve már GTA V is volt reklámozva meg talán BF4 ..
  • Caliph
    amúgy aki pesten mozog láthatja hogy az assasin'creed 4 reklámja ezerrel dübörök,minden második villamoson fentvan+nyomatják a tv reklámot is...majd ha ez lecsengett jön a watch dogs.
  • TomStorm
    Egyébként készülhetünk egy nagyon jó kis játékra függetlenül a várakozástól.Ha így összerakja UbiSoft WD-t mint az új AC4 Black Flag-et akkor bizony nagyon jó lehet majd a Watch Dogs.
  • a.carkey
    Helyes. Ez a minimum a pénzéhségért ...
  • a.carkey
    Kedves Nép!

Ja hogy így? Igazatok van. Persze Sonybácsi is szólt, hogy mégis adjuk ki idén, ha már PS4-hez pl. csomagban már előrendelhető volt, mert ez nekik nem túl jó marketing szempontból.

Üdv.
    "Az Uborka Istenei"
  • wedge31
    Csak a szokásos marketing bullshit lesz.
  • Krisztiam #535
    majd kommenteld be mit válaszoltak :)