5939
  • drop
    elég gázul néz ki sajna
  • grebber
    PC-seknek annál nagyobb öröm nem kell,hogy egyáltalán kiadják oda is!
  • BoneDragon
    Hát ez is a programozókon múlik. Ahelyett, hogy optimalizálnák inkább visszaveszik a grafikát 3 évvel ezelőtti szintre és még úgy is atomerőmű kell neki! Pénz beszél, játékos sz*pik. :D
  • grebber
    Az nem is baj ha butítanak a grafikán, kell a tökömnek hogy csak NASA + részecskegyorsító kettősön fusson!
  • BoneDragon
    Ne erőlködj, ez úgy lesz szar ahogy van. Szerintem még azt az időjárási effektet is kivették ami az első videóban volt. Ubi minden egyes játékával eljátssza ezt, hogy visszaveszi a végére a grafikát. Nézd meg a FC3-at is, milyen videókat mutattak és milyen lett... Valahogy fel kell kelteni az érdeklődést a játékkal kapcsolatba ha már a játékmenet egy talicska fos.
  • drago14
    Ez tavalyi gameplay csak a feltöltő azt hitte hogy evvel sok nézettséget szerez.
  • Fpocok
    Azért halasztották el, mert nem akarták kb egyszerre kiadni az AC-del.
  • TomStorm
    Ez is egy PS4 gameplay és sz.tem itt jól néz ki:
  • Ra1n
    A lentebbi trailer pedig nem youtube-os változatban bizony úgy szerepel mint x360 trailer...

http://www.dailymotion.com/video/x1ezs5d_videogames?start=54
  • Ra1n
    Azért azt a nagy összehasonlításokban meg a videókban elfelejti mindenki hogy teljesen más napszakban/időjárásban játszódnak a jelenetek...Egyébként 1080p-re rakva jobban megnézve nem gáz ez, sőt mint Sandbox cím simán a legszebb lesz...
  • TomStorm
    Akkor mégis mi a francért halasztották el?Ebben a formában kiadhatták volna tavaly is
  • Ra1n
    Hát nemtudom a tavaly év közbeni ingame videók jónak tüntek. Meglátjuk
  • TDC Geronimo
    Persze majd hónapok után az első videó, amit kiadnak a rondább prevgen verzióból lesz nem? :D

Ez így fog kinézni. Ég és föld 2 évvel ezelőtti E3as bemutatóhoz képest. Ubinak meg ezek után még van pofája ilyen képeket ma kiadni, mint amit a #591-ben is linkelnek. Ilyenekért miért nem büntetik meg őket?
  • Evoluti0N
    Ha PS4-en tényleg így néz ki, akkor PC-n se lesz jobb.
  • TomStorm
    Tehát nem PC.Megnyugodtam:)
  • Fpocok
    A beszédstílúsa hasonlít John Reese-ére. Á... biztos csak véletlen :D
  • Inquisitor
    Hát pedig állítólag PlayStation 4 videók ... :(
  • BoneDragon
    Kb.
  • TomStorm
    Ez még Prevgen-ek is sz@r graf:D
  • Szabi #595
    a sárga autós részlet a mobilos verzióból van ? :D
  • Ra1n
    Nem hiszem.

• BoneDragon
    Na majd meglátjuk. Sajnos igazam lesz.
  • Ra1n
    Hülyeség lévén ingame videók is vannak a neten amik különbül néznek ki ez bizony prevgen videókból összeollózott trailer.
  • Szabi #591
  • BoneDragon
    Én ezt már az első videónál megmondtam, hogy messze nem így fog kinézni mikor megjelenik. Hát tessék... Azért ültek fél évet rajta, hogy kiadják wii grafikával 0 optimalizációval. Akkora bukta lesz ez a game, hogy ihaj. :)
  • JaSoN HuNTeR #589
    motor van a játékban?
  • Inquisitor
    "Azért eleve nyílt világú játékhoz egyáltalán nem rossz a grafika sem."

És akkor nézzük meg a legutoljára kiadott gameplay videókat ... :(
    Komolyan mondom a Doom3, Half Life 2 és Crysis játékokon kívül volt olyan játék, ami kijövetel felé haladva nem lett SOKKAL rondább, mint az első screenshotokon és videókban???
  • Ra1n
    Ez valami prevgen konzol trailer? Erősen nem úgy fest mint a nextgen és pc videókban...:)
  • drago14
    Király, pont a szülinapom után jön!
  • TomStorm
    Már ideje lesz,végülis csak fél évet csúszott az előrendelésem:D
  • NagyiBMX
  • Marcinko
    sirály .....legyen így
  • Prince23
    Május 27-én jön a WD. Hivatalos
  • TomDantes
    Marketing nem marketing, lehet úgy van, de majd kiderül ha kész lesz.
  • Malakai
    Azért eleve nyílt világú játékhoz egyáltalán nem rossz a grafika sem.

Ez a minden egyes lakos csinál valamit dolog viszont csak marketing. Procedurálisan fogja a körülöttünk lévő emberek hátterét, cselekvéseit legenerálni, amikor épp kell és csak addig amíg kell. Ha nem nézünk rá semmire, akkor valószinüleg csak elvétve akad majd egy-egy random eset, egyébként kétlem, hogy az átlag járókelők élőbbek lennének majd egy GTA IV-V-nél. Érdekes valószinüleg akkor lesz, ha hackelgetjük a mobilokat és odafigyelünk, amit ezekből összerak a gép.

Hozzáteszem ez nem baj, a játékfejlesztés az illúzióról szól, amíg az érzés megvan, addig oké.

De a 4GB minimumon én nem lepődök meg, már a videókban látott (az újabbakban is) részletesség és az elméleti szabadságból kiindulva eleve. Korábbi teljesen más műfajú játékokhoz kizárólag a grafika alapján pedig nem érdemes hasonlítani.
    És igen, 4GB manapság nem sok.
  • TomDantes
    Szerintem az AC4-se volt semmi gond, nálam tökéletesen futott. 6 giga ram, meg nem sok. Most komolyan, a ram a legnagyobb bajotok? Nem a ram miatt nem fog futni, hanem prici+videókártya . A ram a legolcsóbb, azt lehet bővíteni, nem kell sok pénz hozzá. A másik nem a feltétlenül a grafika miatt kell nagy gépigény, hanem mert marha sok dolgot számít a játék, elvileg egy teljes város, minden egyes lakos csinál valamit, megy valahová, ezt lemodellezni, na ehhez kell a gép.

Mindezzel együtt a gépigény túlzó, és azért ekkora hogy vegyél új PC-t.
    De ez most tűnt fel nektek? Nem tudom, ez 10 éve is így volt.
  • grebber
    De én már beletörödtem és nem érdekel a gépigénye.Majd jővőre tolom maxon kb akkor veszek új gépet.
    Ugyse 1x fogom végigvinni ;-)
  • Ozzyehh
    elnézést, most direkt utánanéztem:D angol fórumokon írják, bf4--->

my sys spec are

win7 ultimate 64 bit
    4 gig gskill 1600
    amd phenom 560 x2 3.3 gig
    asrock 990fx extreme 3
    power colour hd 6870 1 gig

and the graphics settings on bf4 beta are set at mid to high which the game set them at

I have 8GB of ram and the game uses around 3GB so

csak pár példa:)
  • Ozzyehh
    ne haragudj, de hol számít 4 gb elavultnak? én inkább azt gondolom, hogy a játék fejlesztők túloznak olykor... Ac-nak 4gb ram kell fullon, crysis 3 majdnem maxra téve 4gb-al haveromnál:D, battlefield 4 is fut neki 4gb-al nem is olyan szar grafon, rome total war2 is elmegy, koránt sem hiszem azt, hogy hirtelen megugrott 8gb-ra az átlag játékok futtatásához szükséges ram mennyisége, nyilván tudom jól, hogy fejlődik a technika, de ha vegyük azt megnézed a bf4 alatti memória kihasználtságot, nem emészt fel 8 gigát korántsem :) legalábbis nekünk nem emésztett annyit.
  • JaSoN HuNTeR #575
    nyugi a te gépeden még lowon se fog futni ez a játék. Játszhatsz majd DX9-es elsővilágháborus konzolon