Júniusi ajánló
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem már az Advanced Warfighter 1. része is nagyon nehéz volt, pedig nem vagyok egy kezdõ játékos. CoD, stb. sokkal könnyebb.
Vizsgaidõszak + nyaralás, remélem a játékosoknak is kijut a napfénybõl majd 😄
Hát igen! Minden komolyan játszó nagyon várja már azt a 15.-ét!Négy éve hitegetnek minket!
Persze a Ghost Recon Future Soldier-t 15-16 éves kor alatt meg se próbálják! Itt nem elég a cheat! Agy és Taktika kell hozzá!!!
Persze a Ghost Recon Future Soldier-t 15-16 éves kor alatt meg se próbálják! Itt nem elég a cheat! Agy és Taktika kell hozzá!!!
AMD 975 X4/4015 GHz, 90 GB Kingstone SSD Radeon PowerColor HD6950 2 GB, 8 GB DDR3/1600 MHz BF3: [H]WhiteR
Hát remélem is hogy jó az MP3... tegnap este kicsit játszani akartam volna vele, úgyhogy telepítés... wtf 2 órán át? Hagytam hogy menjen a gép én meg inkább lefeküdtem aludni. 😄 Majd ma!
Be sem fért a Civ V kiegje?
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
....eeh marad a sör, uszás kombó
Hát igen, a Max Payne 3 dübörög mindenhol. Ahány embertõl hallottam, mind dicsérte. És én se vagyok más véleményen. A Rockstar nagyon odatette magát a játékkal, és külön pozitívum az, hogy ilyen grafika mellé egy olyan PC-s portot raktak össze, amit évek óta nem láttunk tõlük. Valami eszméletlen jól sikerült mind a portolás, mind maga a játék. És hozza a hangulatot, pedig eleinte úgy néztem róla a videókat, képeket, olvasgattam az információkat, hogy ezt bizony kár, és el fogják rontani azzal, hogy hagyják a fenébe a noir hangulatot. Hát, tessék, olyat csalódtam pozitívan, hogy arra szavak nincsenek. 10/10 simán a program.