Ötvös Tibor

Júniusi ajánló

Júniusban elég kevés játék lát majd napvilágot PC-re és azok is inkább az akciórajongóknak okoznak majd örömet.

Június 1-én megjelent a Max Payne 3, mely valószínű a legtöbb rajongó gépeiben már ott pörög. Hősünk legújabb kalandja igen jó kritikákat kapott és hamarosan mi is kivesézzük majd a játékot. Szóval lépjünk tovább a június 8-án, menetrendszerűen érkező új The Sims 3 kiegészítője, mely még mindig Katy Perry köré épül.

A The Sims 3: Katy Perry Sweet Treats címet kapott DLC-ben kedvenc karakterünk lakását és életét is különböző egyedi bútorokkal és kiegészítőkkel dobhatjuk fel. Ezek mindegyike nyalókából van vagy valami extravagáns kivitelezéssel bír. Beszerezhetünk például nyalókakerékkel bíró kerékpárt vagy ültethetünk vattacukor fát is. A lehetőségek tárháza elég széles és valóban egyedi környezetet hozhatunk létre Simünk számára - már akit ez érdekel.



Június 15-én jelenik meg a Ghost Recon: Future Soldier, mely alapvetően változtatja meg a sorozat eddig megszokott játékmenetét. A konzolokon már megjelent alkotás remek kritikákat kapott és a rajongók is kedvelték, így remélhetőleg a PC-s konverzió is jól sikerült majd.

Június 22-én kapjuk meg a LEGO Batman 2: DC Super Heroes című játékot, melyben - a sorozat történetében először - érthető monológokat hallhatunk majd a Lego-hősök szájából. Ugyanezen a napon egészül ki a Civilization V is, hiszen végre napvilágot lát a Gods & Kings is.

A hónap végére maradt a Spec Ops: The Line debütálása, mellyel szemben elég komoly elvárásokat támasztott a kiadója. Az eddig megjelent trailerek és az infók alapján nagyon jó kis akciójátékkal lesz majd dolgunk.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Al Ashrad #7
    Nekem már az Advanced Warfighter 1. része is nagyon nehéz volt, pedig nem vagyok egy kezdő játékos. CoD, stb. sokkal könnyebb.
  • morden #6
    Vizsgaidőszak + nyaralás, remélem a játékosoknak is kijut a napfényből majd :D
  • hunwhite #5
    Hát igen! Minden komolyan játszó nagyon várja már azt a 15.-ét!Négy éve hitegetnek minket!
    Persze a Ghost Recon Future Soldier-t 15-16 éves kor alatt meg se próbálják! Itt nem elég a cheat! Agy és Taktika kell hozzá!!!
  • Szefmester #4
    Hát remélem is hogy jó az MP3... tegnap este kicsit játszani akartam volna vele, úgyhogy telepítés... wtf 2 órán át? Hagytam hogy menjen a gép én meg inkább lefeküdtem aludni. :D Majd ma!
  • Molnibalage #3
    Be sem fért a Civ V kiegje?
  • Merces #2
    ....eeh marad a sör, uszás kombó
  • mg1992mg #1
    Hát igen, a Max Payne 3 dübörög mindenhol. Ahány embertől hallottam, mind dicsérte. És én se vagyok más véleményen. A Rockstar nagyon odatette magát a játékkal, és külön pozitívum az, hogy ilyen grafika mellé egy olyan PC-s portot raktak össze, amit évek óta nem láttunk tőlük. Valami eszméletlen jól sikerült mind a portolás, mind maga a játék. És hozza a hangulatot, pedig eleinte úgy néztem róla a videókat, képeket, olvasgattam az információkat, hogy ezt bizony kár, és el fogják rontani azzal, hogy hagyják a fenébe a noir hangulatot. Hát, tessék, olyat csalódtam pozitívan, hogy arra szavak nincsenek. 10/10 simán a program.