5497
banner
 • Carlos
  #5497
  Tetszik, hogy mostmár nem random kapod a mod fejlesztéseket, hanem szinthez kötött.
  Eddig random dobálta a legendary armadillo-t mostmár fixen azt tudsz gyártani ha eléred a megfelelő tárgykészités szintet. Ez király igy.
 • Carlos
  #5496
  Láttam. Nagyon frankón néz ki.
 • hykao #5495
  1.3-mal eső után nem maradt vizes az aszfalt, 1.31-gyel most megint van. :)
 • Carlos
  #5494
  Nálam egyszer sem ragadt be a gepárd gyerek. Pedig végigtoltam párszor.
  Közben meglett a házi cica is, találkozz takamurával a büfében után unlockolja.
  Jött újabb patch is a szokásos faszságokakkal, csak nem értem ez miért 800 mega. Mindegy.
 • hykao #5493
  Olyan nagyon sok mellékküldetést nem lehet megcsinálni, mert zárlat van, amíg nem haladsz előre a történetben.
  Johnny dumái egyrészt már a fülemen jönnek ki, még az évvégi játszadozásokból adódóan, másrészt annyira nem hiányzik a pofája sem. :)
  Regina kiberpszichói meg a szokásos rendőrségi besegítés játszik egyelőre, illetve a fehér felsős japó csóka meg a lökött másik, amelyik valamilyen nagymacska nevével fémjelzi magát. Ő volt az, aki a javítások előtt szeretettel ragadt be, és maradt velünk. :D Hozzáteszem az ő küldetése vagy 3x kisiklott, hogy miért, rejtély, beszállt velem a kocsiba, elindultunk a kistérképen jelölt úton, és egyszer csak bedobta, hogy a csókának annyi, és jött Regi lebaszása, miközben a csóka ott virított mellettem, és közel, s távol egy japó bandatag se volt...
  Ja volt még Garry a próféta, első felvonás, de az egy nagy lófütty... :) Koldult egyet, azt' jó'van... :D

  Amúgy én nem érzékelem a gyorshekkeléses "baráti ügyintézés" nehezítését. Hullanak sorban ahogy kell, túlmelegítés, kiberver hiba, rövidzárlat váltva használva, ha pedig észrevesznek, és rám rontanak, kiütöm mindet a gorilla karjaimmal, egy-két kalimpálással. Néha eleve ezzel kezdek, ha túl sokan vannak, mert unalmas és fárasztó hosszútávon a gyorshekkelgetés...:D Az ikreket 120-as életerővel gorilla karok nélkül is kifektettem. :) Az összes fegyvert, legyen az szúró-, ütő-, vagy lőfegyver szerelem szét, vagy adom el.
  Utoljára szerkesztette: hykao, 2021.09.14. 21:52:22
 • Sunrider924
  #5492
  Sad panda
  Utoljára szerkesztette: Sunrider924, 2021.09.14. 17:58:07
 • Kotomicuki
  #5491
  Küldetés nem vész el, de vannak olyan helyek, ahova nem tudsz már visszamenni, ha kész a küldetés, de pl. hagytál ott zárt ajtót, mert akkor még nem volt meg a nyitásához való készséged.
  Igazából a gépészet és az atlétika fejlesztések miatt lennének ezek fontosak a tárgyak és t.k.leírások mellett, mert ezekből nehéz pontot gyűjteni és minden egyes szilánkra szükség volna ezen képességek kimaxolásához - az elkölthető képességpontok számát is növelve ezzel (minél korábban használhatsz vmit, annál jobb).
 • lwb
  #5490
  Level 50 csak akkor kell, ha mindenáron a titkos befejezésre hajtasz - normalon igazából 44 is elég.
  De én nem emlékszem olyan küldetésre, ami elveszne, ha csak az Arasaka heist után csinálod meg. Milyen ilyen küldetés van, amit muszáj még előtte megcsinálj?
 • Carlos
  #5489
  Nem... Amikor még én játszottam akkor V aparmanjánál volt egy tálka egy "feed the cat" táblával. Oda kellett rakni a macskakaját amit találtál majd megjelent a cica, felvetted és onnantól az apartmanodba került. Ez megváltozott?
  Utoljára szerkesztette: Carlos, 2021.09.14. 15:38:08
 • Kotomicuki
  #5488
  Viszont, akkor pár hely elzárva marad és a mögötte lévő, esetlegesen jobb cuccok, leírások is elvesznek, mivel a legtöbb helyre nem lehet visszamenni és egyes tulajdonságok növeléséhez szükséged van minden egyes morzsára, ami az utadba kerül, hogy egyáltalán a féltucatot elérje annak a szintje.
  Sajnos, a játék nagyon elqurt szintezős rendszere miatt kénytelen vagy azt az elátkozott 50. szintet minél előbb elérni ahhoz, hogy "nyugodtan" játszhass és ne az dolgozzon a fejedben, hogy má' megin' mit kellett otthagynod.
  ...és még szerencse, hogy nincsenek Blizz'&Ubi módra külön tier-paragon és egyéb elbaxások benne.
  Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2021.09.14. 14:55:10
 • lwb
  #5487
  Egy végigjátszásnál én is csináltam ezt, hogy minden elérhető mellékküldetést megcsináltam még a Dexes izé előtt. Egyébként nem feltétlen jó ötlet, elesel pár jópofa Johnny-kommenttől, ha úgy csinálsz meg mellékküldiket, hogy még "egyedül" vagy.
 • hykao #5486
  Elértem a 20-ast amúgy. Egyelőre csak az utcákon bóklászok, mellék küldetéseket csinálgatok, illetve rendőrségi eseteket oldok meg. :) A társam már nem vár lent az utcai kajáldánál, Dex-hez kéne beszállni, de még nem akarok. :)
 • hykao #5485
  Én azt hittem mindig simogatni kell, hogy a lakásba kerüljön - ha egyről beszélünk. :) (Viktor lejáratánál)

  Amúgy kijött ma az 1.31 patch.
 • Carlos
  #5484
  Ami nekem eddig feltűnt, hogy az 1.3-ban nincs ott a cica tálja amibe a kaját kéne raknom.
  Ezt rákötötték valamire?
 • lwb
  #5483
  Úgy emlékszem igen. Gyorsan kigoogleztam egy tavaly decemberi streetrant cikket és ott is SC 20-ról írnak a gorilla karhoz.
 • hykao #5482
  Gorilla kar - 20-as utcai hírnév kritérium. Ez 1.3 előtt is így volt? :O
 • Sunrider924
  #5481
  Jatszal inkabb The Ascent-el, ez jol fog esni neked(is).
 • Carlos
  #5480
  Vicces, hogy az elmult 2 napban elovettem a steam, epic, gog konyvtaramat hogy jatszok valamivel. Frostpunk lekotott egy orara, no mans sky 2-3 ora, mafia 1-2 remastered (vagymi 20-25 perc, sufni indie jatekok 30-30 perc). Es akkor ott voltam hogy cp2077. Egy ulessel 6 ora. (Very hard, nomad, geppisztolyos build (sose jatszottam, bena is meg szegeny) ug eszem az inhalatorokat mint a cukorkat... De jo es tetszik. Fura. A stealth buildet azert sajnalom hogy hazavagtak az azonnali felderitessel.
 • Carlos
  #5479
  Ilyenem mar van.
  Most geppisztolyos vagyok. Olyat meg sose jatszottam. Primitiv build de kiprobalom az milyen.
 • Carlos
  #5478
  Ilyenem mar van.
  Most geppisztolyos vagyok. Olyat meg sose jatszottam. Primitiv build de kiprobalom az milyen.
 • lwb
  #5477
  Csinálj egy solo-t sandevistan-nal meg precision rifle-vel és craftinggal. Ez kb a teljes ellentéte a netrunner stealth buildnek. Fókuszálj a craftingra, a jó armor modok miatt és mert van egy rakás tech fegyvert érintő perk is a tech alatt. Ha ügyesen min-maxolsz, kb a játék felétől isten leszel.

  A Reflex és a Tech a fókusz, de fél szemet a Bodyn is rajta kell tartani, hogy az egészség regenerációt legalább meg tudd venni. Int meg Cool hagyható minimumon, szóval kb pont az ellentéte a netrunner stealth buildnek.
 • MarkBlade
  #5476
  Igazából szerintem mindennel easy.. a fenris rommá égeti az ellent a penge meg olyan kriteket üt hogy két vágás mindenki..
 • Carlos
  #5475
  Na úgy gondolotam inditok egy új karit 1.3-al.
  Stealth netrunner kilőve mert az egy rakás szar lett.
  Mivel érdemes most kisérletezni 1.3-ban? (odabaszós ninja kislányra is gondoltam)
 • hykao #5474
  Johhny-ról nem ártott volna legalább egy kép - vagy méginkább egy körbeforgatható 3d-s modell a két kinézetről a menü ezen részén. :)
  Utoljára szerkesztette: hykao, 2021.09.03. 20:30:27
 • lwb
  #5473
  Nem egész azt írják, de tény hogy benne van a csúszás a pakliban. Ha tippelnem kéne: CP jövőre, W3 idén. Utóbbit külső cég csinálja amúgy is.
 • robicarlos6
  #5472
  Aki várta őket rossz hír lehet, hogy idén se next gen Witcher 3 se next gen Cyberpunk nem lesz már

  "The target is to release the next-gen version of Cyberpunk 2077 late this year. At the same time, keeping in mind the lessons we have learned during the past year and taking into account that this project still remains in development, we can't say with full certainty that the production schedule will not change.
  That uncertainty also extends to new-gen editions of The Witcher 3: Wild Hunt. Nowakowski says that "with The Witcher 3, the situation is slightly different in the way that this is being tackled by the external team mainly, which is Saber Interactive, the company that we have worked with before on Switch and also with updates in the past. As with Cyberpunk 2077, our goal is to release that game in late 2021. However, similarly, the development process is ongoing, and we cannot be absolutely dead certain that the release schedule will not change."
  Nowakowski clarified again that CD Projekt Red is "definitely aiming with both titles for late 2021," but said that he didn't want to be more specific right now."
 • lwb
  #5471
  Jelentem, 1.3 alatt ugyanúgy működik az Ozobos sebezhetetlenség exploit és a Sasquatchos xp-pénz exploit is.
  Az új crafting exploittal és a fegyvercserés repüléssel a legújabb verzió kb pont annyira exploitolható, mint kb a release volt. :)
 • Carlos
  #5470
  Mintha csak direkt szopatná magát ez fostarisznya fejlesztőgárda.
  Van valami ami jó, erre nerfelik. Nesze két kabát milyenjó...
  De fasza tükröződés a földön, lófaszt. Nesze egy átskinezett Johnny, jajjdejó...
 • lwb
  #5469
  Azért még mindig lehet sunnyogni meg stöncörögni, csak már nem annyira OP, mint volt. Egyébként a kardokat is nerfelték. A játék még így is nagyon könnyű.
 • Carlos
  #5468
  Többek közt ezért sem térek vissza a játékhoz.
  Nagyon jó volt az 1.0, 1.1-es sunnyogós netrunner build. Imádtam. Mostmeg lőjjé szarrá mindenkit vagy kardozzá mint valami faszom doom vagy ilyen vacak. Legejobb volt hogy szépen belenéztél a kamerába majd kamerán keresztül leszedegetted az embereket. Aki meg maradt azt szépen lelőtted vagy lekardoztad vagy drótvágóztad.
  Erre tessék... szétbasszák a (számomra) egyetlen egyedi játékélményt amit más játék (nekem) nem adott...
  Gratulálok. Kuka...
 • lwb
  #5467
  A quickhackeket 1.2 óta folyamatosan nerfelik.
 • Carlos
  #5466

  Sutyiba kinyirták az egyetlen érdekes játékelemet: stealth netrunner.
  Utoljára szerkesztette: Carlos, 2021.08.26. 21:51:53
 • Palinko
  #5465
  Sok ember meg szereti ezt a szinteződést, mert folyamatosan kihívást keresnek. Szerintem is megvan annak a bája hogy visszamész a kezdőterületre és erősnek érezheted magad majd a saját szinteden lévő területen pedig szívsz, viszont egy első pillanattól kezdve bejárható pályák világában a kezdő terület elvesztette az értelmét és már rég nem úgy épülnek fel a pályák mint anno. Én sem szeretem a szintezést, az Elder Scrollban már immerzió romboló is volt, meghallgattad egyik NPC-től hogy milyen ritka a glass páncél és különlegesen erős, erre a szinted miatt már az utolsó banditák és full glass settben bunkósbottal jöttek rád :D
 • Kotomicuki
  #5464
  A terültekhez van kiosztva az adott szint-szint: ahogy nő a karakteredé, úgy veszi vissza a veszélyjelző az adott terület küldetéseinek a besorolását és ezért sem mehetsz oda a térképen keménykedni, ahova te szeretnél..., amíg nincs meg a megfelelő szinted és felszerelésed, mert a plafon elérésével már egy teljesen más világan mozogsz.
  Ez a valóságban azt jelenti, hogyha 6. szintű tagok (és ilyen szintű cuccok) vannak ott, akkor, ha ennél magasabb a karakteredé, akkor lehet ott egy-két 9.-12. szintű ellenfél is, akik több XP-t is érnek. "Természetesen" a külsejükről meg nem mondod, hogy ez most egy 3. szintű verőlegény, vagy egy 12. szintű pusztító a zsenge karakteredhez képest...

  Nekem leginkább a tárgyszintekkel, az állandó gyűjtögetési és kraftolási kényszerrel volt leginkább gondom..., ami az 50. szinttel, egycsapásra elmúlik és onnantól lehet igazán/normálisan játszani a játékkal.
  Ha kihagyják ezt a szintesdit, akkor többet tudnak adni játékélményben - minden fix és csak pár %-ot adó elemek és tulajdonságnövelők vannak a játékban, amik még nem borítják föl a belső egyensúlyt (mindig ennyivel több, és/vagy kicsit keményebb ellenfelek), a hírnév, mint "mérőszám", akár meg is maradhatott volna.
 • PiszkosFred
  #5463
  Van, de csak bizonyos megadott limiten belul skalazodnak, vagyis lesznek ellenfelek, akik 1-10 szintig "kovetnek", majd 10-nel megall a max. szintjuk, lesznek akik mas regiokban 10-20-ig "kovetik" a karakter szintjet, stb. (a megadott szamokat csak peldanak irtam, csak hasrautes/szemleltetes)
  Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2021.08.26. 10:36:25
 • lwb
  #5462
  Van egy-két kivétel, de 99%-ban igen, level scaling van a játékban. Én sem vagyok nagy rajongója a dolognak, a régi Gothicos megoldás volt jó, területenként fix ellenfél-szintekkel.
 • lwb
  #5461
  Nekem a CP azért különleges, mert ismerős terep. A Wasteland nem az, az saját IP, Fargoék találták ki, az eredeti Wasteland sem tetszett annak idején. A Fallout 1 igen, bár fanatikus rajongója nem voltam, de pont az a kis plusz volt benne, ami a Wastelandből hiányzott, nem tudom pontosan megmondani mi az.

  A CP -t viszont a 90-es évek elejétől fogva ismerem. Olvasgattam a régi CP2020 szabálykönyvet, Chromebookot és egyéb kiegészítőket vettem meg annak idején. Nekem Morgan Blackhand vagy az Arasaka neve nem idén jött elő, hanem 30 évvel ezelőtt. Johnny Silverhandről nem Keanu Reeves ugrott be eddig. Olyan ez, mint annak idején a BG1 volt. Hogy az adta a pluszt, hogy végre a kornak megfelelően szép grafikával nézhettem meg Faerunt, amit eddig főleg csak a szabálykönyvek lapjain meg a saját fejemben láttam. Persze, láttuk azt a Pools... játékokban is, de ott két pixel kergetett egy harmadikat, azért nem ugyanaz volt.
  Ezért sokat meg tudok bocsátani neki. Azt elhiszem, hogy aki most találkozott a franchise-zal, annak ez nem így van.
 • lammaer
  #5460
  Ne csesszetek fel hogy a CP-ben is velem együtt szinteződnek az ellenfelek????

  (úgy voltam vele kivárok 1-2 évet amig rendberakják aztán hajrá, kb most kezdetm el játszani a gondolattal hogy akkor megnézem...de minden olyan játék ahol velem szinteződik a világ megy a kukába nálam.. legutobb az AC:Odussey volt igy, amikor a szemem előtt ugrott szintet az NPC mert én is léptem, ment az uninstall....)

  Ezt a mechanikát abszolút nem értem - minek a szintlépés ha igazából mindig igazodnak hozzám az ellenfelek?
 • Kotomicuki
  #5459
  A Wasteland is hasonló a CP2077-hez: az elképzelés szinte hibátlan, de a megvalósításban, a játékmenetben már aggasztó hibák, hiányosságok tátonganak és emiatt sokkal egyvonalúbb, kiábrándítóbb a játékmenete, mint amit a világa és a játékmotorja elérhetővé tenne - azon kívül, hogy teljesen más kategória a kettő...
  Hiába, ma már csak a külcsín számít, maga a beltartalom másodlagos, vagy lényegtelen lett, köszönhetően a szakmai önérzetet és tudást egyre inkább felváltó haszonlesésnek és "számháborúnak": egyre rothadó világunkkal együtt züllik le a PC-s játékipar is és a játékosok tömegei vakon követ(el)ik ezt az irányt.
 • lwb
  #5458
  Nekem bejön ez is, az is. Ami nem: jrpg-k és blobberek (mint a BT4 vagy a régi might and magicek). De sokat számít a világ, hogy az mennyire érdekes. A wasteland ezért nem jött be pl. meg a pathfinder sem.