1080
banner
 • Renegade
  #1080
  :DDD
 • tjoe
  #1079
  Az még hagyján hogy ocsmány, de mi van az energia elnyelő (gyűrődő) zónákkal. Mert ugye azzal reklámozzák hogy 3mm vastag acél lemezből van faragva. Vagy olyan mint "A Pusztító" filmben, szétdurran az ütközésnél egy nagy purhab patron?
  Utoljára szerkesztette: tjoe, 2019.12.02. 21:36:18
 • caps lock
  #1078
  Nekem nagyon tetszik ez a forma mert jobb szeretem a szögeket mint az íveket. Semmi sallang meg dísz csak mértani tisztaság. Lenyűgöző.
 • TokraFan
  #1077
  Remélem NEM! (nyilván szubjektív, de ilyen ocsmány design-t régen láttam. A 70-es évek Concept Car prototípusai futurisztikusabbak, de közben ezerszer szebbek voltak, mint ez a szögegyszerű bádogdoboz)
  Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.12.02. 12:29:07
 • Xsillione #1076
  Dehogy nincs jogod hozzá. Akkor és azt gondolsz, vagy épp mondasz róla, amít akarsz, feltéve, hogy az nem lép át egy keretett, ezen keret méretén lehet vitatkozni, ám az, hogy ne mondhassam ki: "utálom a melegeket!", még a legszűkebb keretbe is belefér ott, ahol legalább látszólag van vélemény szabaság. Sőt, még csak retorzió sem érhet(ne) ezért, persze a valóság nem ilyen tizsta, ám az, hogy ne mondhassam ki, az már tisztán vélemény korlátozás. Amit nem tehetsz meg, hogy ezen utálatodat gyakorlatba átülteted, és egy teljesen semleges irodai munkahelyen megkülönbüzeteted a meleget ebbéli véleményed miatt. Arra már bizony van jogod, hogy ahol nem teljesen semleges, megkülönbözted, nem azért, mert te nem szereted őket, hanem mert egyébként problémás a folyamat (mondjuk egy öltőző használatnál lehet, hogy nem szeretné a 20 fős férfi csoport, ha az egyik meleg lenne, és nyáladzana a többire, mert ennyi erővel a női öltözőbe is bemehetne a férfi alklmazott...)
 • caps lock
  #1075
  Kíváncsi leszek vajon a Cybertruck feltűnik-e majd a játékban?

 • lonvard
  #1074
  Joga van nyilvánosan is véleményt alkotni. Az uszítás van büntetve jogilag. A nyilvános véleményalkotás is visszacsaphat persze, tekintve hogy egy nyilvános véleményről másoknak is meglesz a véleménye, szintén nyilvánosan, és retorziók érhetik, bannolják, kiközösítik, megverik, kirúgják a munkahelyéről, meg ilyenek. Nem feltétlen a konkrét témában, hanem úgy általában, ha valaki nyilvánosan véleményt formál, annak lehet következménye.
 • TokraFan
  #1073
  Tévedsz, magadban olyan véleménnyel vagy bármiről és bárkiről, amiit akarsz! Jól fogalmaztak előttem, ahogy jogod van nem szeretni egy bizonyos ételt, italt, vagy akár bizonyos állatokat sem, úgy jogod van ahhoz is, hogy pl. szexuáis kérdésekben _magadban_ véleményezz. Amihez nincs jogod, az a nyílt ítélkezés, megalázás, vagy bármilyen hátrányos megkülönböztetés, ezt is csak addig a pontig, amíg közerkölcsbe, törvénybe nem ütközik a véleményezett tevékenység (ami természetesen mindenkire azonos módon vonatkozik, függetlenül rassztól, szexuális beállítottságtól stb.). Ezt jó lenne tisztán értelmezni végre!
  Utoljára szerkesztette: TokraFan, 2019.12.01. 16:25:44
 • Dante73
  #1072
  Én ellenérzésről beszéltem. És nincsen hozzá jogom, hogy BÁRMILYEN CSOPORTTAL szemben ellenérzésem legyen. Legyen az akár etnikai csoport, vagy a melegek csoportja.
  Mint csoport. Ha látom az utcán, az undoríthat, lelkem rajta. De hogy emiatt elítéljem a melegeket, na ahhoz semmi jogom az ég egy adta világon.
 • BladeW
  #1071
  Értem én, hogy olyan vagy, mint Móricka, akinek mindenről "az" jut eszébe, de engem pl rohadtul nem érdekel ez a téma. Unalmas, hogy ezt a vinnyogást kell olvasni egy videojáték topicban is. Menjetek szobára, vagy mittudomén.
 • Xsillione #1070
  "Én igyekszem, hogy bennem ne legyen. Hogy miért? Mert egyszerűen nincsen hozzá jogom, hogy legyen."

  Itt bukik ki a buzgár lobbi, van jogod az ellenérzésre. Amire nincs jogod (ahogy minden más esetben sem), hogy ezt inzultusra váltsd, akár szóban vagy mégkevésbé tettben. Ahogy jogod van nem szeretni vagy akár utálni a spenótot, van jogod nem szeretni vagy éppen utálni a göndör hajú nőket, meg a szörtelenített férfi felső testet, meg az akármi mást is. Mert az gondolatrendősrég, ahol nincs rá jogod. Arra nincs jogod, hogy ezután kitilsd a normál köz és életterekről, csak mert tudod hogy olyan, vagy éppen mert kézen fogva sételgat. Ha már nyalják egymást, akkor trükkösebb kérdés, bizony számos helyen felkérik a folyamat abbahagyására a normál és a buzgár párokat is. (legalábbis így kéne, mostanában az utóbbi egyes országokban már kockázatos, mert jön gondolatrendörség) Arra nincs jogod, hogy ezért bántalmazd, mert senkit nem bántalmazhatsz semmiért, kivéve nagyon sepciális eseteket (önvédelem.)
 • MarkBlade
  #1069
  A probléma a nyalom-falom. Akár heteró akár meleg nem az utcára való hogy másoknak megmutassuk mennyire szeretem a másikat. Van helyek erre.. nem kell vonulni nem kell presztizst csinálni a szerelemből.
 • Dante73
  #1068
  Értelek, és bizonyos fokig egyet is értek Veled.
  Ott a baj, hogy sokakban van egy ellenérzés a melegekkel, transzikkal szemben. (bennem is) Én igyekszem, hogy bennem ne legyen. Hogy miért? Mert egyszerűen nincsen hozzá jogom, hogy legyen. Ha én megcsókolhatom az utcán a párom, (és megtehetem) akkor Józsi miért ne csókolhatná meg Bélát?
  Értem a PC dolgokat, pont emiatt. Amihez nekem jogom van, ahhoz neki is joga van. Erről szólnak a felvonulásaik is. És amíg vannak olyanok, akik szerint bűn, ha Józsi, és Béla csókolózik a körúton, addig lesznek is ilyenek, és valljuk be, jogosan. Másik kérdés, hogy a gyomrom felfordul, és másfelé fogok nézni, amint észreveszem a dolgot.... De egy buzi gyomra is felfordul, amikor azt látja hogy én meg Gizikét nyalom-falom a körúton.
  Sajnos, vagy sem, a jogaink egyenlőek, és ugyan azok.
  Így, ha egy játékban OPCIÓ a dolog, annak én örülök.
 • jarlaxxe
  #1067
  Téged buziságra késztet ha látsz egy meleg párt kézen fogva sétálni? bocs de szerintem akkor benned van a hiba.
 • caps lock
  #1066
  Játéka válogatja hogy mire helyezi a hangsúlyt, ha emberközelivé akarja tenni a karaktereket, akkor elkerülhetetlen hogy a szexualitás is megjelenjen. Mint az élet része. De attól ez még játék, a harc a lényeg meg a történet, az évődés NPC-kel maradjon csak opció. A meleg dolgokat meg főleg ne tolja a képembe, ne legyen minden utcasarkon egy transzparens az egyenjogúságról meg egyéb zöldségekről, és ne kelljen kézen fogva sétáló férfiakat látnom. Remélem ilyenfokú szabadosság sose lesz semmilyen játékban, felelős gondolkodású emberek nem csinálhatnak reklámot a homoszexualitásnak, ne tegyünk már úgy mintha ez normális dolog lenne... Igen, csinálhatsz ilyen karaktert és lehet szerelmi viszonyod bárkivel, de ez maradjon a TE választásod, a játék NE buzdítson erre, nekem csak ez a fontos.
 • Dante73
  #1065
  Rövid vélemény.
  Aki a meleg / transz dolgokat keveri a zoo / pedo dolgokkal az vagy 70 alatti iq-val rendelkezik, vagy szándékosan mos össze dolgokat, és emiatt politikai pedofíliát követ el. Szememben nem sokkal ér többet, mint egy valódi pedofil. Az legalább beteg. Ez meg csak próbál indulatokat szítani. Undorító.
  Szex, stb a játékokban.
  Miért ne? A szex sose zavart, nem vagyok álszent. Az olyan országok, amik tiltják... Érthetetlenek számomra, mint pl a japán cenzúra. Tegyük hozzá. Láttam nagyon durva japán, német, magyar, francia, amcsi pornókat. MESSZE a japán a leg betegebb. Hogy a cenzúra miatt, vagy ellenére, döntse el maga mindenki. (Dolgoztam egy ideig olyan helyen, ahol ez a munkakör része volt. Hamar el is jöttem.)
  Am, valószínűnek tartom, ezek az országok majd kapnak egy cenzúrázott verziót, vagy egy megvágottat.
  A meleg, transz dolgok sem zavarnak majd. Míg kikerülhető, nem kötelező. (És miért lenne az, egy lehetőség?)
  Az pedig, hogy mivel játszik egy gyerek, az mindig a felnőtt felelőssége. Sokat vagyok a négy és fél éves unokaöcsémmel. Imádja a fallout 4-et. De még nem látott benne erőszakot. Ha épp azzal játszom mikor jön vagy azonnal kikapcsolom, vagy akkor mikor harcra kerülne sor. Beül mellém, bekapcsoljuk a "Paw Patrol On A Roll"-t, asphalt 9-et, Forza Horizon 3-4-et, The Crew 2-t... stb. A PS4 esükhöz nincsenek felnőttes játékok. Jó még fiatal. Pár év és már magától töltöget majd le dolgokat. Épp ezért már most különbséget tesz a képernyőn látott és a valós dolgok közt. Nagyon jól tudja, hogy ami a képernyőn van, az nem valódi. Ha filmet lát, akkor sem. (Bár, egyenlőre még a rajzfilm az ő terepe) A híradóra még ráérünk, bár 90%-ban az sem valódi...
  Akárki akár mit mond, óvoda ide, iskola oda, a nevelés a szülő felelőssége, a megfelelő értékrend kialakítása szintén. Ma sajnos az óvoda, iskola ellenére, pedig együtt kellene, de sajnos, beleszól a politika...
 • Torzonborz
  #1064
  Köszi, be is zsákoltam onnét. :)
 • PiszkosFred
  #1063
  Igen, elkepzelheto, hogy nem pontosan fogalmaztam. Az en, mint fejleszto/kiado/tartalomgyarto/stb. produkciomat az iparagra es esetleg egyes orszagokra/tartomanyokra jellemzo korhatarbesorolo rendszer fogja osztalyozni. Ennek a vegeredmenyet az esetek 99%-ban elore tudom, hiszen ugy fejlesztem, ugy toltom meg tartalommal, hogy tudom, mit szabad es mit nem.

  Viszont pont ezert nekem innentol kezdve nem kell torodnom azzal, hogy a M besorolast kapott, 17 ev alatt nem elerheto jatekomat beszerzi egy 10 eves is es mondjuk az egyik szexjelenetben az egesz kepernyon premier planban mutatott elsodleges es masodlagos nemi jellegektol, vagy mondjuk egy laza mozdulattal harom embert fejbe lovo es azt szinten premier planban mutato jelenettol harom napig remalmai lesznek es csak sokara tudja feldolgozni szakemberrel, mert ez mar a szulo felelossege (meg akkor is, ha nem tudott rola, hogy a csemetej mit toltott le es hogyan).
  Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.11.29. 14:05:04
 • Voltan
  #1062
  Instant Gaming teljesen megbízható, rengetegszer vásároltam onnan.
 • Torzonborz
  #1061
  Akkor még egyszer: gog-on nem akciós CP. A linkelt oldalon meg már 2 vagy 3 napja igen.
  Arra voltam kíváncsi valaki ismeri e ezt az oldalt.
  Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2019.11.29. 13:53:22
 • nordan
  #1060
  ma van black friday
 • Palinko
  #1059
  Nyilván nem olyan ostobák, de pont úgy írtad, hogy hát majd teszünk rá magas besorolást akkor minden mehet és arra kommenteltem hogy ez nem így van ám
 • Torzonborz
  #1058
  Ott 59 eur.
 • Daermon
  #1057
  GOG-on kell megvenni, és azzan nincs hiba.
 • Torzonborz
  #1056
  Srácok instang gaming oldalt valaki ismeri? Ott most 42 eur a CP2077 (GoG-os). Kicsit fura, h ott ilyen "olcsón" adják. Meg az is, hogy a nyelveknél nem szerepel a magyar (pedig felirat lesz az tuti).
 • PiszkosFred
  #1055
  Es szerinted a CDP ostoba ennyire, mint amennyire Nordan gondolja, akar tisztaban van az altala leirt kifejezesek jelentesevel, akar nem?
 • Palinko
  #1054
  De kiadóként nagyon is érdekel ha ilyen országok mint ausztrália, meg japán meg stb betiltják mint a postal-t teljesen mindegy milyen besorolást adsz rá, egy szint felett már bant kap és kitiltják az érzékenyebb helyeken.
 • PiszkosFred
  #1053
  Csakhogy kiadokent es fejlesztokent pont telibeszarom, ha gyerekek ulnek le jatszani "jogtalanul", mikozben en "M", vagy kirivo esetekben "A" kategoriaba soroltatom be a jatekomat/filmemet/produkciomat a tartalma miatt. Ha nem tudsz uszni es megfulladsz a Duna kozepen, az nem feltetlen a viz hibaja...
  Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2019.11.29. 13:03:21
 • molnibalage83
  #1052
  Apa, kezdődik...
  Már megint...
 • Maala
  #1051
  Nem vagy prűd, csak pedofíliával "poénkodsz" melegek mellett, szóval maradjunk annyiban, hogy egy idióta vagy.

  Az pedig, hogy "kiskorúak" játszanak egy 18+-os játékkal, a hozzád hasonló idiótáknak köszönhető, akik gyereket vállaltak, és megengedik ezt nekik.
  Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.11.29. 12:46:53
 • Evoluti0N
  #1050
  1: Ultragáz, h a melegeket egy kategóriába sorolod a pedofilokkal és a zoofilokkal.
  2: RPG-ről van szó, ahol a választás a lényeg. Ha nem akarsz meleg szexet, nem kapsz meleg szexet. Aki meg akar, annak hagy legyen meg a lehetőség.
 • nordan
  #1049
  jómagam sem vagyok prűd ,de egy játékba ez nem való és kész!és ne legyünk állszentek a játékosok nagy része kiskorú hiába lesz rajta a 18-as karika


  Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.11.29. 12:44:54
 • Xsillione #1048
  Sajnos egyáltalán nem irónia, egy darabig a kutyát nem érdekelné, ám nagyon sok esetben az az igény, hogy ez legyen az alap, és a normál opciót kelljen külön választani.

  A CP eldobható jövő képének pedig igen is része a szex és annak egyedi meélése, beleértve, hogy az is egy eldobható termék, amit simán fogyasztasz. (VR porno agyi interfészen keresztül...)
 • caps lock
  #1047
  Ez irónia akart lenni ugye? Nyilván lesz egy határ, hiszen gyerekek milliói fognak vele játszani, hiába kap magasabb besorolást a "mosom kezeim" hozzáállás nem volna kifizetődő. Engem mondjuk zavarni szokott a szex bármilyen jelenléte egy játékban, annyira azért nem kell életszerűnek vagy nem életszerűnek lennie hogy bármit megtehess benne.
 • nordan
  #1046
  remélhetőleg nem marad el a meleg, transz, pedofil, animal és a maradék 48 féle gender szexjelenete sem nehogy ne legyen PC a játék..................és valakit megbántsanak vele
 • caps lock
  #1045
  "A CD Projekt Red megerősítette, hogy a The Witcher 3-hoz hasonlóan a Cyberpunk 2077-ben is lesznek szexjelenetek, és ezek mindegyikét FPS-nézetből élhetjük majd át, ahogy az összes átvezetőt, a készítők ugyanis nem akarják megbontani a beleélést. Kiderült, hogy szexjelenetekhez egy csomó motion capture felvételt is csináltak, úgyhogy mindenképpen érdekes lesz a dolog, főleg, hogy milyen korhatár besorolást kap majd a játék."
 • soundsonic
  #1044
  Köszi! Akkor még megálmodom, hogy megvárjam e az új konzolokat, vagy egy új vga-t szerváljak e be.
 • Gary
  #1043
  Miért beszéled le?
  Ösztönzés lesz egy jobb kártya vásárlására! :Đ
  (én is így cseréltem: Gothic3, GTA IV, Watch Dogs)
 • Palinko
  #1042
  Az határeset, szóval szerintem előrendelni nem kéne. Ki tudja lehet az első 2 óra kis sceneken lesz, aztán lejár a refund és mégsem tudsz játszani mert a 3. órában bedob a városba.
 • soundsonic
  #1041
  Van valaki akinek r9 290 -as vga-ja van vagy rosszabb és elő merte rendelni?