Star Wars 1313
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát oda fog tenni az tény. De majd ugy is látni fogjátok ti is valszeg ma. Brá azért egy szerepjátékosabb stilusnak joban örülnék, ugye nagyon ugy tünik hogy van egy alap fõhösünk mint pl Stalkiller
Old republic játékok:
Starfighter
Knights of the Old Republic
Battlefront 1,2
Republic Commando
The Clone Wars
The Old Republic
KOTOR 1,2
Phantom Menace
Racer
és még 10+ konzolokon
[merlinw.org]
egyébként szerintem perfekt kis játéknak tûnik elsõre, remélem jól össze is rakják 😊
practitioner of the forbidden arts of death
Jó most az ilyen lego sw-t meg wii-re készült gyerek játékokat felejtsük el.
Igazából egy olyan SW játékkal játszottam ami nem Empire korszagban játszódott (Phantom Menace)
A Kotor 1-2 meg sehova nem sorolható, bár az erõsen hajaz a klasszikus részekre.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
Nálam a szimulátorok között az W-wing: Alliance viszi a pálmát. Jó sztori, jó küldik na és persze a hab a tortán az endori csata!!!
A 1313-nál a képek alapján úgy néz ki, hogy az Empire era-ban játszódik, ami már jó pont nálam. A Dark Forces-t juttatja az eszembe...régi szép idõk.
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"
Bakker hónapokat játszottam vele még joystick-al!
http://www.akciofigura.hu
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Csak azt nem értem miért nem olvasnak a sorok között? Feldobják a hírt új SW játék jön.. erre az emberek legalább 70% egy Szimulátort szeretne/én is/ de nem õk maradnak és erõltetik ezt a nem is tudom minek nevezzem játékokat. Persze születik jó ezekbõl is de miért nem tudnak szakítani egy kicsit ezekkel a mászkálós dolgokkal és bepróbálni valami szokatlant.. lefogadom egy x-wing vs tie hozná egy diablo eladását.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Szerintem Coruscant igen jó helyszín lenne. Az meg hogy nem jedi/sith párossal megyünk, fura, de hát kell egy kis változatosság.
"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
\"Várunk helyén k?halom, árnyékban h?vös hajnalon, Egy elhagyott tartományról álmodom\"
van potenciál Star Wars világában még bõven, pl én szívesen megnéznék egy játékot, ami Ep VI után játszódik - lehetne mondjuk a karakter egy szegény közember, aki, miután lemészárolták a családját banditák/csempészek/akármik, hála annak h a terroristák ugyebár sikeresen kivégezték a galaxis egyetlen rendfenntartó szervét (és eszük ágában sincs helyettesíteni, mivel õk hõsöknek képzelik önmagukat a saját kis világukban, valamint mert a köznép egyáltalán nem támogatja õket) bosszút esküszik. kezdõdhetne az egész egy aprócska mészárlással az elkövetõk között, majd mondjuk eljutna a felismerésig, h errõl mind a terroristák tehetnek, és a nagy fináléban gyors és kegyetlen véget vethetne a Skywalker családnak egy kedves aszteroida segítségével.
na egy ilyen SW játékot tényleg élveznék!
"The trees move. Do you not see it?"
Viccet félretéve. Errõl a 1313 szintrõl van szó a könyvekben? Csak mert nem olvastam SW könyveket, és fog sincs, hogy a Coruscanton ez hol lehet. A TORban fõleg a sith oldalt vittem, nem emlékszem, hogy nagyon feszegették volna a témát. Oké, hogy itt él a söpredék. Kb. úgy tudom elképzelni, mint az Emlékmásban a Marson lévõk szintjét. A TORban amúgy a Coruscant baromi idegesítõ volt ...
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
-jedik
-sithek (késõbbi korban a birodalom)
-fejvadászok/csempészek
...
-fûszerbányászok?
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
Már rá is kerestem és csak annyit mondhatok...várom az elsõ videókat!!!
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
Hivatalos oldal
képek:

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”