Star Wars 1313

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én örömmel fogadnám, bár egy nagyszabásúbb, Star Wars témájú RPG-t, egy modern KotOR-t is nagyon tudnék díjazni, mondjuk a BioWare fejlesztésében, bennük még nem nagyon csalódtam.
Még elkészülhet a Star Wars 1313

ha esetleg még van olyan aki nem vette ki a kedvencei közül a topikot....

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

WhiteStar
mellesleg, akkor mi a helyzet ezzel a játékkal? lesz? nem lesz? ha igen van tervezett idõpont?

dizni hatalomátvétel óta semmivel sem vagyok képben <#idiota>

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

WhiteStar
nekem anno a phantom menace is okozott szép perceket. attól függetlenül hogy elég gáz játék.

tfu-val nem sikerült játszanom, de nem is vonz. a kotor 1-2 pedig valami hatalmasan epikusan qrrrvajó játék, anno sulis koromban komplett téliszünetet áldoztam rájuk.

practitioner of the forbidden arts of death Instant no-button: http://www.nooooooooooooooo.com/

Shiwo
KotOR, JK, TFU ? én mindegyikkel szívesen játszottam, nem tom mit kell fikázni oda-vissza õket... mindegyiknek voltak jó és rossz tulajdonságai

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

grebber
Nem mindenkinek tetszhet ugyanaz a játék ezt már elmondata mindenki párszor. Nekem a Force Unleashedek tetszettek abban a grafika is elment meg a fizika is jó volt.
A többi Star Wars game hulladék SZÁMOMRA!

Ettõl vártam a megváltást mert ez még szép is volt erre lelõtték.Csak reménykedni tudok ,hogy az EA is lát benne fantáziát és befejezik/kiadják.

Next PC upgrade: 2022

Lol 😄 KotOR, Jedi Knight sorozat? TFU közelükbe se ér. Orvos látott már? 😄
Calver

BioWare meg lehúzta magát a budin DA2-vel és ME3-al, na meg az imént említett "akkor is lenyomjuk a fartúrókat a torkodon, paraszt" hozzáállással, és kétlem h ebbõl valaha is ki fognak tudni mászni. kár értük(?).

"The trees move. Do you not see it?"

wedge31
Mondasz valamit... de azért én még reménykedek. Egy Jedi Knight reboot is igazán jó lenne egyébbként.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Normális játékot már nem kapsz a biowaretõl. Olyat viszont igen, amiben lesz rengeteg buzi és leszbikus karakter. Sõt lehet hogy újítanak majd és beleraknak transzvesztitákat is!

Ennyit errõl, nem nagyon lesznek normális SW játékok.

Force Unleashed meg egy közepes szar volt, szar ízlésed van grebber, mint az már kiderült.

<#eljen>

Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,

wedge31
A Bioware csináljon egy normális single KotOR-t és én már elégedett leszek.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

grebber
Force Unleashed nagy királyság! A többi SW game számomra kalap fos!
Ezt adják ki és + 1 vevõt nyernek!

Ryder62
Kezdõdik a Star Wars univerzum meggyalázása: Az EA felvásárolta a SW játékokhoz a jogokat.

Még a végén lesz Battlefront 9, Force Unleashed 14 ésígytovább.

"Do not click any buttons on the client" - Bethesda, 2018

Master91
Nekem a Bf 1-2 is tetszett,de a mai napig könnyezek, ha bele gondolok hogy milyen epic csatàkat lehetNE tolni :/
Rayden02
Ez is igaz mondjuk!
<#nyes>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

MerlinW
Empire at War is jó volt, illetve az elsõ Force Unleashed is elment szódával. Mondjuk LucasArts távolról sem csak SW játékokat készített.

[merlinw.org]

Rayden02
Én a legulsó sw játék amit élveztem,az a Republic Commando volt!<#hawaii>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

MerlinW
Milyen 20?😊 Max 6.

[merlinw.org]

A játékot sajnálom, de magát a Lucas Artsot nem. 20 éve csak a múltból élnek. Szerintem sokkal nagyobb potenciál van a vilgban, mint amit kihoztak belõle. Remélhetõleg az uj uzleti modell sok király újdonságot hoz a jövõben.
grebber
Nagy kár lenne ha kukáznák elég ütõs cuccnak igérkezik.

MerlinW
Már látom, így már elhiszem😊 Ciki, hogy egy ilyen magazinnak nincsenek saját forrásai. Vagy hogy miért nem használják a anyacégét (gamestar.de - mondjuk el tudnám képzelni, hogy rég kirakták a magyar stábot a körbõl, az igénytelenségük miatt😊).

[merlinw.org]

Rayden02
Õk a Gameinformertõl lopták nemrég,legalább magyarra le van fordítva!<#idiota>

MerlinW
Gamestar...😊 Ha van hitelesebb forrásod, szívesen várjuk😊

[merlinw.org]

Rayden02

Calver
gyakorlatilag tökéletesen összefoglalta elõttem lévõ két komment ami bennem is megfogalmazódott, sajnálatos módon LucasArts-ék már jó pár éve csak szarral dobálóznak.

"The trees move. Do you not see it?"

tommygear
nekem is ez ugrott be egybõl... utolsó értelmes játékuk a jedi academy volt, a FU1-nek a története jó volt, amúgy meg egy konzolos hoki játék, a kettõ meg egy nulla volt
Ez a mai legjobb hír. Így sokkal nagyobb rá az esély hogy normális Star Wars játékokat kapunk majd a jövõben és nem olyan szarságokat, mint amilyeneket a LucasArts csinált az elmúlt években.

Rayden02

tutituti

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

grebber
Ezen most nem tudok nevetni ,mert de tényleg 😊

grebber
Már idén?

Szerintem kamu!

grebber
Hálistennek volt hírbe a játékot nem érinti ez a vétel!Nem fognak belenyúlni elvileg!Legalábbis most még ezt mondják!

Na és kit fog csábítani a Sötét oldal? <#hehe>

Shiwo
nah, akkor mehet a Darth Vader vs Wolverine <#idiota>

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Én örülök neki, ha George Lucason múlt volna, akkor a büdös életben nem lett volna több film...

GA-Z97X-GAMING 5, i7-4790k, Noctua NH-D14, Corsair Vengeance 1866 16GB, Samsung 850 PRO 256 GB, Antec Twelve Hundred, NVIDIA GTX980 Ti G1, FSP AURUM GOLD 700W

Ryder62
Bríking:

A Disney felvásárolja a LucasFilmet így lehetséges hogy készítenek egy új Star Wars filmet, a hetedik részt. De már trilógiáról is beszélnek.

Emellett mivel Lucas bácsié a videojátékokért felelõs LucasArts is, azt is megszerzi a Disney.

Hogy ez jó vagy rossz mindenki döntse el maga, de valószínûleg ez kihatással lesz a következõ SW játékokra.

Optimus Prime
Vagy pocsék játékosok és Easy-n se tudják végigtolni vagy nem értik a mérték rendszert. A mai FPS címek cirka 5-8 órát nyomnak, a régebbi vagy nem mainstream címek esetleg 10-12 óra, ha max nehézségen tolod.
A BioShock 2 az összes DLC-vel Hardon majd 20 óra.

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

MerlinW
6-8 órának már örülnénk. Az bámészkodva 10, ami normális.

[merlinw.org]

Ryder62
Húzd ki a nullát és rendben vagyunk. <#idiota>

Sir Quno Jedi
Örülnénk mi 30 óra tömény akciónak, de sajnos a töredéke dívik csak.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Hát igazából csak azokat hallgatom akik akciójátékkal játszanak az ismerõseim között. És mindig sírnak évrõl, évre rövidebb a tényleges játékidõ egy akciójátékban, úgy emlékszem 30 óra ami mondva van most. Gondlom nem mondták rosszul? Most töménynek neveztem de nevezzük játékidõnek.

Sir Quno Jedi
Õõõõ, te hol láttál 30 óra tömény akciót??? Szerintem erõsen el vagyol tévedve az eksöngammák játékidejét tekintve. Legalábbis szingliben. 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Ez csak egy köntös. De okos csapat ezzel a logoval több pénzt fognak keresni mintha Crysis 4 néven tennék. Nem mondom hogy rossz aki szereti az akció játékokat és megér 11e forintot neki 30 óra tömény élmény(több nem lesz) elmézve az akció játékok átlag játékidejét ami persze tök jó dolog ha valaki napi 1 órát játszik vele, mondjuk nekem se lenne rossz az esti 3 órával. Szóval biztos nem rossz vétel. De nekem max 2e forintot ér meg.

Optimus Prime
Csak túlfejlett az egyéniségem, de senki nem érti a "humorom".

XP Home SP3, Pentium E5300, 2 GB RAM, Geforce 8600 GT 256MB Steam ID: Harbinger, LIVE ID: GladFob4; Origin ID: Harbinger-HU \"A man chooses. A slave obeys.\"

Master91
13. havi fizetés ?
Optimus Prime
2013.13.13

Ryder62
Mass "Star Wars" Effect.

És ennek csak örülök 😊

Megjelenés gondolom 2013 (eh ez a sok 13)

Agamemnon
Fejlesztõi napló a Star Wars 1313-hoz

Valljuk be, a Jedi Knight és a Knights of the Old Republic sorozatokon kívül az utóbbi években nem sok jó került ki a Star Wars univerzumból. A Force Unleashed rajongói most biztos homárvörös színben játszanak, de amit azok a játékok nyújtanak, nem igazán hozzák a Star Wars hangulatot. Viszont a 1313-ban sokkal "földhözragadtabb" módon ábrázolják majd az univerzumot, nem lesz benne túl sok Jedi, viszont annál több lézer és idegen faj. A helyszín, ahogy már megtudhattuk, Corruscant mélye lesz, azaz egy sötét, ipari környezet, ahova - ahogyan a börtön ablakába sem - soha nem süt be a nap.
A fejlesztõk a beszámolóban sok érdekes részletre is rávilágítanak, valamint láthatunk gyönyörû koncepciórajzokat és játékbeli bejátszásokat is, melyek eddig nem voltak megtekinthetõk. Azt hiszem, ha eddig az univerzum rajongói nem voltak kellõképp felcsigázva, most már fel lesznek.

Forrás: Playdome

Oldal 1 / 3Következő →