Jön a Függetlenség napja 3D
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"De sztem ez még a magyarazhato kategoria."
Meg a bukás is környezetismeretbõl, vagy énekzenébõl!
Na mennyé má!
<#hehe>#hehe>
Meg a bukás is környezetismeretbõl, vagy énekzenébõl!
Na mennyé má!
<#hehe>#hehe>
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
jah meg a film alapjan ugyebar a 40es evekben tenyleg lezuhant egy urhajo...lehet h a foldi szamitastechnika az abban talalt eszkozok miatt kezdett robbanaszeruen fejlodni es az adta az alapot...😊Szal mind mondottam, magyarazhato kategoria😊
Jah ezen mindenki fennakad...hogy hogy lehet virussal tamadni az élieneket. De sztem ez még a magyarazhato kategoria. Az elején a tvszerelo ugyebar felfedezi a jelet a muholdak adasaban...tehat vmi kompatibilitas biztos van ha mar az alienek tudjak hasznalni a mi cuccunkat. Ez a resz mondjuk nincs tulmagyarazva, de hidjük el, hogy az amcsi programozozsenik kitalaltak a modjat, hogyan lehet floodolni az idegen technikat😄 En 10evesen siman elhittem😄 ma sem zavar ez😊.
Amugy meg titanic utan ez is jöhet... úgy se volt azóta se hasonló kaliberû scifi. (jé pont most adja az rtl)
Amugy meg titanic utan ez is jöhet... úgy se volt azóta se hasonló kaliberû scifi. (jé pont most adja az rtl)
Számomra ez a film nem több, mint egy jó kis emlék.
Úgy 2 éve néztem meg újra, de csak fogtam a fejem a fárasztó dialógusoktól.
Háromdékonverziófelújítás ide vagy oda, ezt biztos kihagyom.
Úgy 2 éve néztem meg újra, de csak fogtam a fejem a fárasztó dialógusoktól.
Háromdékonverziófelújítás ide vagy oda, ezt biztos kihagyom.
Töltsünk bele valami vírust a 3D-sítõ számítógépbe... mondjuk olyan halálfejes-nevetgélõset. Mindegy milyen platformon fut, ez a vírus mindre jó 😊
Amúgy a filmet szeretem, megvan eredeti dupla DVD-n, megnéztem most FullHD-ben is, hááát, így már nagyon látszódtak az effektek gyengeségei 😊 Hiába no, anno moziban ezekre nem figyeltem 😊 Most meg már minden filmnél kiszúrja a szemem a túl mû, túl látványos effekt 😊 Gyorsabban öregszünk, mint az effektek minõsége javulna 😊
Amúgy a filmet szeretem, megvan eredeti dupla DVD-n, megnéztem most FullHD-ben is, hááát, így már nagyon látszódtak az effektek gyengeségei 😊 Hiába no, anno moziban ezekre nem figyeltem 😊 Most meg már minden filmnél kiszúrja a szemem a túl mû, túl látványos effekt 😊 Gyorsabban öregszünk, mint az effektek minõsége javulna 😊
16 éves a film... azárt annyira nem vagyok már fiatal én se.
Akkor nem lehetsz valami koros, vagy nagyobbításon estél át? 😊
kisfasz korom egyik kedvenc filmje😄