A telefonadó miatt árat emel a Vodafone
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Üdv. Scoti
"muszáj"
往前看同志
Üzenem a fidesznyik büdösbogaraknak:
Vagy fizesd és mond azt, hogy rendjén van ez, ezt legalább mindenki fizeti, míg egyébb adókat ott csalnak el, ahol tudnak. Vagy, ha nagyon bassza a csõröd ez az adónem, akkor azt fikázd érte, aki kitalálta, bevezette.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Nem azért fizetünk adót, hogy õk az extraprofitjukból még ránk hárítgassanak, ha úri jókedvük úgy tartja! Szemétládák, menjenek csõdbe, vagy takarodjanak máshova extraprofitért, ha itt büdös nekik adót fizetni belõle, lesz a helyükre 12 aki beéri a sokkal is a rengeteg helyett..
Nem tudok ugy vegig menni a Blahalujza teren hogy valaki ne kerjen tolem egy kis aprot. Koszonom, de en nem varom ki mig ide jutok.
Meg fiatal vagyok elottem az elet, inkabb dolgozom egy angliai hotelben takaritokent 2000 forintos oraberert, mint hogy itt haljak ehen grafikuskent.
Sajnos nem olyan csaladba szulettem ahol vannak kapcsolatok. Nem is folytatom az agymenesem, mert orakon at tudnek irni, de minek...
Igen, a nyelvtan nem is fontos.
Ja és az egyébként konrlollt gyakorló hatóságok is olyan minimális hatáskörrel bírnak ami a vicc fogalmába fér csak bele.
往前看同志
Mindenrõl mi tehetünk. Nekünk jó a langyos szar, csak ne kelljen megmozdulni.
往前看同志
往前看同志
Ugyan hívd már fel az ügyfélszolgálatot!! Amit írsz az baromság! Megkérdeztem, és nem kötbérezik a telefont, és 8 napon belül fel lehet mondani a szerzõdést következmények nélkül.......
De sorolhatod azokat az adókat amit egy mobiltelefon szolgáltatásért kell fizetnie a szolgáltatónak, és hogy hogyan jön ki a 200-300%-os mondjuk a környezõ országokhoz képest.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Mondjuk nem ártana megnézni azt is, hogy miért nálunk a legdrágább. Nem feltétlenül a szolgáltató miatt. Sõt biztos vagyok benne, hogy nem miattuk.
Az adó (bruttó mértékét, ami 889 forint) áthárításáért viszont nem kicsit haragszom a Vodafone-ra.
2012 jan. 1-tõl, aki hûséget fogadva aláírt 2 évet egy készülékkel, az sajnos nem fog tudni szabadulni sem a szerzõdéstõl, sem az adós adótól. Merthogy akkor a készüléket kötbérezik, ami sok esetben több, mint a 24 hónapos telefonadó. Ez a hozzáállás a Vodafone részérõl hihetetlenül inkorrekt, hiszen így csak nézem, hogy fizetek, és azért semmit nem kapok. Csak azért, mert ÉN HÛSÉGES vagyok. A Vodafone nem. Természetesen én mindig fizessem pontosan a számláim, különben jönnek a retorziók. Én mivel tudom büntetni a Vodafone-t amikor õ rúgja fel az aláírt egyezségünk? Max a negatív reklámmal. Plusz hamarosan lejár a mobilnet elõfizum, és nem hosszabbítom meg, de sajnos ez nekem még mindig nem akkora elégtétel, mint amit kapna utánam a Vodafone, ha én köpök az egyezségünkre, és rúgnám fel a szerzõdésünk...
Magyarisztán, én így szeretlek!
2. Ha én valamit szolgáltatnék és az általam nyújtott szolgáltatásra vetnek ki adót, még szép, hogy nem nyelném be.
3. Amúgy tényleg iszonyú magasak a tarifák, de attól tartok, hogy nem ez zavarja a pártot.
Az élet gyenge kezdés után erős visszaesés.
Az egy dolog, hogy a külföldi anyacégeknek milyen elvárásaik vannak, de mint felhasználót hol érdekel az engem?
Szal tõlem fröcsöghetsz a kormányra, amit akarsz (elvégre mindenkinek joga van a politikai elfogultságát hangoztatni), de ebben az esetben nem biztos, hogy az "ellenségem ellensége a barátom" elv alapján az alapból pofátlan telekom cégekkel kellene szolidarítanunk és önként benyelni az áremeléseket, mert hogy "szegények nem tehetnek róla, csak az a rohadt kormány".
és az átlagkereseteket már be sem másolom.. 😊
Nem a lényeg, hanem a fontos!
http://www.stop.hu/gazdasag/ado-nelkul-is-a-vilag-legmagasabb-percdijain-telefonalunk/1041637/
Meg lehet nézni, hogy egész Európában hol ennyi az adó, ilyen fizetések mellett!! És nézzük meg mellé a percdíjakat is! A különadóról meg nem is beszélve...
A készülékvásárlásról (hûségidõ hosszabbítással) kérdeztem õket, és mindenféle kötelezettség nélkül fel lehet bontani a szerzõdést, a készülék visszaadása, vagy egy bizonyos összeg visszafizetése nélkül!!!!!!! Vagyis, veszek most egy piszok drága készüléket, hûségidõ hosszabbítással, és 8 napon belül (mikor a kezemben a készülék), felmondom az elõfizetést! És az enyém a készülék!! Megkérdeztem az ügyfélszolgálatot, és így van!! Ez mekkora "buli" a Vodának!! Tiszta haszon!! Nem??
De ismétlem, itt nem a szolgáltatók a ludasak ebben!! Azt a rohadék kormányunkat kellene elzavarni, vissza mindet, Indiába!!! Mert ez az õ mûvük!!Ez is csak egy újabb szar, amirõl TUDTÁK, hogy ránk terhelik a szolgáltatók (erre is ment ki a játék eleve). Egy újabb adónem, amiért a környezõ országok a hasukat fogva röhöghetnek rajtunk!!! Már ha leszünk olyan barmok, hogy hagyjuk.......Remélem, hogy nem így lesz. És a kurva anyját a spionoknak/fórumszûrõknek!!!! Lehet megjegyezni a nevem,címem,....stb! A véleményem ettõl még nem változik!! TAKARODJANAK innen, leginkább egy börtönbe!! És rohadjon rájuk a lakat!!
Jelenleg a befizetett jovedelemado kozel 100%-a megy adossag torlesztesre. Tehat ezt a penzt nem most lopjak el, hanem anno amikor a hitelt felvettek es elkoltottek. Most egesz mas penzek tunnek el, egesz mas modon, de legalabb nem az adok, azok mar reg nincsennek meg.
Persze más országokban is a legtöbb pénzt tolvajok zsebében landol, de nem ekkora arányban (még).
Abit AB9 / Core2Duo [email protected] / 2*1GB 800mhz Geil Ultra / Zotac AMP 8800GT 512Mb overlocked
Ezen cegek ugyintezoi ugy mukodnek, hogy szerzodeskotes mennyisege utan kapnak jutalekot, igy a modszerek nem szamitanak, hogy mikent pailiznak be minel tobb embert. De azon en is ledobbentem amikor ilyen hazugsagokat irnak ki a plakatjaikra, hogy mar 9 millio mobilinternet adtak el <#taps>#taps>, kinek, mikor? Hazudnak, de mar hidegen hagy szinte mindekit..
往前看同志
TEHAT KAPTUNK 8 NAPOT a VODAFONTOL, HOGY MEGGONDOLJUK MARADUNK E NALUK <#mf1>#mf1>
a balettpatkány
A jogokról meg annyit, hogy nincs még egy olyan ország ahol a szolgáltatók vagy akárki így elnyomhatná az adófizetõket. Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de a magyarok a legnagyobb bírka nép közé tartoznak (ezzel magamat is beleértve), mert nekünk mindent le lehet nyomni a torkunkon. Mindenki látja mi történik és mindenki lenyeli. A fórumokon vagy az esti vacsoránál mindenki kipanaszkodja magát, hõbörög egy kicsit és kész. Most is megmondjuk, hogy mekkora köcsögök a mobil szolgáltatók és mit csinálunk vele? SEMMIT...fizetünk.