22
  • nlght
    a marketinghoz meg csak annyit, hogy ez ingyen reklám nekik... a világ összes portálja, magazinja átveszi ezt hírt, szóval marketing szempontból nem hiszem, hogy nagy veszteség a csúszás
  • nlght
    Bravó Sherlock!

A cikkhez megy annyit, hogy Hollywoodban mindig is óriási vízfej volt a vezetőség, ha figyelembe vesszük a tényeket és a Mark Wahlberg féle hollywoodi kritikát (alias Entourage sorozat). A fej nincs tisztában vele, hogy mit kéne csinálnia a kéznek és a lábnak. Utána meg csodálkoznak, hogy több száz misit buknak (persze csak most papíron, mert a TV/DVD/BR miatt plusszos lesz minden hosszútávon).
  • formax
    Mi az a G.I. Joe? A trailer alapján elég vicces valami, olyan gyerekfilmnek tűnik... (csak költői a kérdés, nem kell válaszolni).
    Szerintem egy ilyen "film" alapján felesleges arról vitázni, hogy melyik nemzet fiainak jobb az ízlése...
  • Zombee
    Én szoktam. Ha kellően levitték az árát, akkor ocsmány borítós trash, horrorfilmeket, régi kung fut és régi akciókat. És ilyenben még sosem kellett csalódnom.
  • Atyuska
    Ridley Scott filmeket többször vettem látatlanba.. és nem csalódtam
    De vettem Guy Ritchie-től a Rock & Rolla-t, s azt azonnal tovább adtam..
  • dresden1
    Van olyan, aki látatlanban vesz DVD-t?
  • kerge30
    Azért az első szavazós kérdésre kicsit karcsúak a válasz lehetőségek nem?DVD vagy BD vásárlás már nem is létezik?Mozi vagy letöltés oszt csókolom...
  • Zombee
    Szerintem az első rész kimondottan szórakoztató, ha nem is hiánytalanul, de hozta még a régi rajzfilmek hangulatát is: bugyutácska történet, sok akció, hülye ruhákban ugráló kommandósok, még hülyébb Kobra katonák, megjelent Destro és a Parancsnok, akik kellőképpen valóságtól elrugaszkodott gigantomániások. Egy ilyen filmbe kellenek az egysoros beszólások és a könnyedség. Ha ez egy kemény háborús film, és nem mese, akkor többé nincs köze a GI Joe-hoz. Egy GI Joe rajongóknak ugyanis ez kell, a márkanévre is ők mozdulnak rá, a többinek úgyis csak egy látványos akciófilm lesz a sok közül - bár az első rész szerintem ilyen szemszögből is megállta a helyét.
  • kalapos01
    Nem hiszem, hogy bárki adna a kommentedre megértésről meg ostobaságról, mert amit leírtál, így vesszők nélkül nem nagyon lehet értelmezni. Tanulj meg előbb szépen magyarul. A GI Joe viszont nem csoda, hogy betalált, mert tényleg ilyen embereknek készült.
  • ioko
    nekem bejott az elso resz nem egy oscar film de meg lehet nèzni vàrom a màsodikat (ezeket a filmeket amugy azert csusztatjak el mert valami barom elkopi magàt hogy ostoba de ha meg kell nèzni egy igazàn komoly filmet nem èrtik meg.
  • MacropusRufus
    jelen
  • dartois83
    Ha az 1987-es, egész estés rajzfilm történetét "rebootolták" volna, még az is ígéretesebb lett volna...
  • Bhalage
    c64-es gi joe jatekra emlekszik meg vki ?

• Angel5
    lassan inkább csináljanak egy USA "nyomorék"verziót majd adjanak ki egy EU verziót :D
  • Angel5
    szorakoztató kis valami volt az első rész nekem a csatahajó is nagyon bejött az éjsötét árnyat nem láttam, nem értem ha mindenkinek bejött a duke karaktere és húzó erő nagy baromság volt kinyirni az amerikaiak izlése meg egy rakás szar
  • dresden1
    Nem hiszem, hogy csodálkoztak, csak éppen a készítők ennek nem örültek.
  • Gauge
    Ezek szerint te láttad a második részt?
  • Wittgen
    Én még soha nem bélyegeztem rossznak egy filmet csak azért, mert egy előző filmbéli főszereplőt hidegre tesznek a sztori elején. Megtorlás: ez a címe. És még csodálkoztak a tesztvetítés alanyai, hogy háborús filmre hajaz? Idiótákból állhat a közönség.

Persze a maroknyi GIJoe fanatikusnak akarnak kedvezni...aha...persze...
  • Yutani
    Hát ha tényleg kinyírják Tatumot az elején, az óriási hiba. Nem is értem, miért kell egy ilyen lépést meghúzni.
  • zetortraktor
    "főleg ha tudjuk,hogy az amerikaiknak köztudottan vacak az ízlésük"

Kösz, így estére a nevetés adagot. Még lehet, hogy el is hinném, ha nem egy magyar mondaná. (Túl nagy ziccer lenne azt mondani, hogy a nemzetközi vetítések miatt van a zűr.)
  • csabipapo
    Az első rész szórakoztató kis gagyi akciófilm volt.
    Ezek az intrók pedig jók lettek,kivéve a Londonos részt.
    Nem biztos,hogy rossz lehetett az a vetítés, főleg ha tudjuk,hogy az amerikaiknak köztudottan vacak az ízlésük, én azért kíváncsian várom,remélem szórakoztatóbb film lesz,mint a Csatahajó és az Éjsötét árnyék.
  • Al Ashrad
    Az első rész nem volt rossz, bár sok hibát követtek el a készítők abban is. Az ember azt gondolná, tanultak ezekből, erre a második rész még rosszabb lett, hogy aztán újra forgassák, ami lehet, hogy még annál is rosszabb lesz. :) Komolyan és ezek még nagy pénzeket is kapnak a "munkájukért".