7
-
caius marius #7 Részemről bekaphatja a drágalátos fidess és az összes szolgáltató is.
De az összes olyan magyar is amelyik, csak köcsög bírka módjára vonogatja a vállát, és ha neadjisten valaki szót emel azért mert szopatják akkor csak néz mint kezdő buzi a gőzfürdőben. Utálok ezek között élni.
Itt én találtam olyan idiótát aki fizetett volna azért mert dolgozik!!!
Egyébként ha valki igazán el akar keseredni az próbáljon meg valamit elérni bármelyik szolgáltatóval szemben. -
Atyuska #6 Éljen az Adó kormány!
Kéthetente új adó! Gratulálok..
Tegnap végighallgattam a dakota indiánt, s csak figyeltem, hogy a remek kérdésekre hogy hazuttolja meg saját magát.
Az igéretekről és a pont ellentétes cselekvésekről..
Annó volt idő réges rég Magyarországon, amikor szintén ilyen gyakran vetettek be adókat, csak akkor kémény adónak, ablak adónak és miegymásnak nevezték..
..és az sem élénkitette fel a gazdaságot, amiből alapvetően az adó nagyobb része befolyhatna. -
chuky123 #5 Idióta kormány inkább a kétkulcsos adót állítaná vissza. 400 milliárdot ebből nem fog tudni beszedni. Majd kitalál újabb és újabb "himi-humi" adókat. -
JTBM #4 Mindenképpen az állam a "rosszfiú".
A beszedés az állam szempontjából automatikus.
A befizetés idözítését meg az állam úgyis úgy határozza meg, ahogy csak akarja, tehát simán elöírhatja, hogy a számla kiállításakor azonnal be kell fizenie a szolgáltatónak. Függetlenül attól, hogy ö már megkapta-e a pénzt v. nem. Az ÁFA is pont így müködik... -
winnie #3 mi értelme lett volna? akkor az állam a rosszfiú, így viszont a telefontársaság, amely áthárítja. sima taktika és kevesebb erőforrást igényel a beszedése. -
#2 Tévedsz. Így járt jobban, ugyanis nem neki kell behajtania sem, ha az ügyfél nem fizet. -
JTBM #1 Minden adót a fogyasztó fizet meg.
Sokkal jobb lett volna, ha eleve a fogyasztóra rakja a kormány az adót, mint a benzinnél.
Akkor eleve tisztább a helyzet és mindenki pontosan tudja, hogy mennyi a telefonszámlája és miért annyi.