9
-
#9 Jónak tűnik csak már nem merek belekezdeni egy sorozatba se, mert mire belejövök elhasal. -
Merces #8 ..kevesli benne a tudományos vagy pszeudotudományos (tudományosnak tűnő, de valójában nem létező) eszközöket......kedves definició úr -
god25 #7 Szerintem is zsír lett. Ügyesen alkalmazzák a "jövő" technikáját benne -
Wittgen #6 Én tegnap megnéztem, nekem tetszett. Ha tartja a szintet, vagy még rá is tesz, akkor jóféle sorozat kerekedik belőle. Nichols meg az egyik favoritom :-) -
kalapos01 #4 Lehet, hogy sokkol, de a 0-2 évesek sorozatnézési szokásai nem nagyon érdeklik a csatornákat. -
njozef1984 #3 "Nem tetszik, nem tűnik igazi scifinek." -ezt nem teljesen értem
A sci-fi definíciója: Azt a spekulatív formát tekintjük science fictionnek, amely (a jelenben megvalósíthatatlannak tartott) tudományos vagy pszeudotudományos (tudományosnak tűnő, de valójában nem létező) eszközökkel a lehetséges látszatát adja. Emellett spekulációit a modern tudományos világkép felismerhető vonatkozásaival s annak alapján kell megvalósítania. -
FoodLFG #2 Nem tetszik, nem tűnik igazi scifinek. De majd lehet, hogy belenézek, mert nincs más. -
hitman08 #1 Izé... ömmm... 2 évesnél idősebb nézők? Ha egyszer is végigolvasnátok, amiket írtok...