Eddig nagy siker az új scifi-sorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shenmuedc
Jónak tûnik csak már nem merek belekezdeni egy sorozatba se, mert mire belejövök elhasal.
..kevesli benne a tudományos vagy pszeudotudományos (tudományosnak tûnõ, de valójában nem létezõ) eszközöket......kedves definició úr
Szerintem is zsír lett. Ügyesen alkalmazzák a "jövõ" technikáját benne

Én tegnap megnéztem, nekem tetszett. Ha tartja a szintet, vagy még rá is tesz, akkor jóféle sorozat kerekedik belõle. Nichols meg az egyik favoritom :-)
Lehet, hogy sokkol, de a 0-2 évesek sorozatnézési szokásai nem nagyon érdeklik a csatornákat.
"Nem tetszik, nem tûnik igazi scifinek." -ezt nem teljesen értem
A sci-fi definíciója: Azt a spekulatív formát tekintjük science fictionnek, amely (a jelenben megvalósíthatatlannak tartott) tudományos vagy pszeudotudományos (tudományosnak tûnõ, de valójában nem létezõ) eszközökkel a lehetséges látszatát adja. Emellett spekulációit a modern tudományos világkép felismerhetõ vonatkozásaival s annak alapján kell megvalósítania.

Nem mind arany, ami fénylik... attól, hogy sárga, még lehet szar is.

Nem tetszik, nem tûnik igazi scifinek. De majd lehet, hogy belenézek, mert nincs más.

https://twitter.com/foodlfg

Izé... ömmm... 2 évesnél idõsebb nézõk? Ha egyszer is végigolvasnátok, amiket írtok...

IGN: Zaraki