9
  • shenmuedc #9
    Jónak tűnik csak már nem merek belekezdeni egy sorozatba se, mert mire belejövök elhasal.
  • Merces
    ..kevesli benne a tudományos vagy pszeudotudományos (tudományosnak tűnő, de valójában nem létező) eszközöket......kedves definició úr
  • god25
    Szerintem is zsír lett. Ügyesen alkalmazzák a "jövő" technikáját benne
  • Wittgen
    Én tegnap megnéztem, nekem tetszett. Ha tartja a szintet, vagy még rá is tesz, akkor jóféle sorozat kerekedik belőle. Nichols meg az egyik favoritom :-)
  • kalapos01
    Lehet, hogy sokkol, de a 0-2 évesek sorozatnézési szokásai nem nagyon érdeklik a csatornákat.
  • njozef1984
    "Nem tetszik, nem tűnik igazi scifinek." -ezt nem teljesen értem
    A sci-fi definíciója: Azt a spekulatív formát tekintjük science fictionnek, amely (a jelenben megvalósíthatatlannak tartott) tudományos vagy pszeudotudományos (tudományosnak tűnő, de valójában nem létező) eszközökkel a lehetséges látszatát adja. Emellett spekulációit a modern tudományos világkép felismerhető vonatkozásaival s annak alapján kell megvalósítania.
  • FoodLFG
    Nem tetszik, nem tűnik igazi scifinek. De majd lehet, hogy belenézek, mert nincs más.
  • hitman08
    Izé... ömmm... 2 évesnél idősebb nézők? Ha egyszer is végigolvasnátok, amiket írtok...