Szekeres Viktor

Eddig nagy siker az új scifi-sorozat

Remekül mutatkozott be a Continuum című kanadai scifisorozat, de persze ez nem jelent semmit, hiszen, ha a nézőknek nem jött be annyira az első rész, akkor még csökkenhet a nézettség.

Kanadában vasárnap mutatta be a Showcase csatorna új scifi-sorozatát, a Continuumot. Az időutazós történet első része igencsak érdekelhette a nézőket, ugyanis több mint 1,1 millióan látták azt. A nézettségi adatok szerint a 21:00-s premiert 900 ezren nézték meg, míg 23:00-tól az ismétlést 265 ezren, azaz a két adás 1,165 millió nézőt produkált. Mindez elég nagy nézettségi rekord a csatornánál, hiszen eddig azt az Elveszett lány (Lost Girl) egyik epizódja tartotta.


A Continuum nemcsak a 2 éveseknél idősebb nézők kategóriájában aratott, hanem nagyon jól szerepelt a 25-54 éves korosztályban, a 25-54 éves férfiaknál, valamint a 18-49 évesek között is. A 25-54-es korcsoportban ugyancsak csatornarekordot döntött a scifi. A Rachel Nichols főszereplésével készült széria napjainkban játszódik és egy 2077-ből érkező rendőrnő áll a középpontjában, aki pár terroristát követve került át véletlenül a múltba.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • shenmuedc #9
    Jónak tűnik csak már nem merek belekezdeni egy sorozatba se, mert mire belejövök elhasal.
  • Merces #8
    ..kevesli benne a tudományos vagy pszeudotudományos (tudományosnak tűnő, de valójában nem létező) eszközöket......kedves definició úr
  • god25 #7
    Szerintem is zsír lett. Ügyesen alkalmazzák a "jövő" technikáját benne
  • Wittgen #6
    Én tegnap megnéztem, nekem tetszett. Ha tartja a szintet, vagy még rá is tesz, akkor jóféle sorozat kerekedik belőle. Nichols meg az egyik favoritom :-)
  • kalapos01 #4
    Lehet, hogy sokkol, de a 0-2 évesek sorozatnézési szokásai nem nagyon érdeklik a csatornákat.
  • njozef1984 #3
    "Nem tetszik, nem tűnik igazi scifinek." -ezt nem teljesen értem
    A sci-fi definíciója: Azt a spekulatív formát tekintjük science fictionnek, amely (a jelenben megvalósíthatatlannak tartott) tudományos vagy pszeudotudományos (tudományosnak tűnő, de valójában nem létező) eszközökkel a lehetséges látszatát adja. Emellett spekulációit a modern tudományos világkép felismerhető vonatkozásaival s annak alapján kell megvalósítania.
  • FoodLFG #2
    Nem tetszik, nem tűnik igazi scifinek. De majd lehet, hogy belenézek, mert nincs más.
  • hitman08 #1
    Izé... ömmm... 2 évesnél idősebb nézők? Ha egyszer is végigolvasnátok, amiket írtok...