1085
Divinity: Original Sin
-
Crasher99 #1085 Le kell nyúlnod mindent ami mozdítható és minden csatában megnézni, hogy a Larian milyen gyökér módon szeretné, hogy megnyerd a harcot a környezetet is felhasználva. -
Tony1984 #1084 Szia!
Ma neki ugrottam mégegyszer de sajnos mindenhol elvérzek sajnos(túl erősek az ellenfelek).
Nem tudom mi tévő legyek.
Ugornék neki a divinity 2-nek de előtte azért illene kivinni az első részt. -
Crasher99 #1083 Akárhányszor újrakezdheted ha nem úgy játszol ahogyan azt a Larian megálmodta :D -
Hegyirabló #1082 Helló!
Csak ez a rohadt nehéz egeres megoldással lehet mozgatni a karakteremet? Kurzorral, billentyű gombokkal nem lehet?
Köszi! -
Tony1984 #1081 Szia!
Ha a térképen még van sàrga csillag akkor az a küldetés még nincs elvégezve?
-
Anonymusxx #1080 Szerintem nézz a youtubon végigjátszásokat, sokat segíthet... -
Tony1984 #1079 Értem.
Kezdjem előről a jàtékot akkor szerinted? -
KalamMekhar #1078 Öt éve játszottam vele utoljára mikor kivittem a lone wolf honour nehézségen az acsiért és a kihívásért persze,de ha jól emlékszem én ennél a résznél 12 es szinten voltam,fontos a jó csapatösszeállítás,ha nem tudsz mindent megölni az első körben akkor harcképtelenné kell tenni a fontosabb ellenfeleket,ki az aki elér rögtön,ki az akit békén lehet hagyni egy körig mert nem jut el a csapatodig,körökre osztott játékokban fontos hogy a képességek jól legyenek kiválogatva,alacsonyabb szinten is megoldható ha okosan csinálja az ember -
Tony1984 #1077 Rosszul emlékeztem.
9-es szintűek a hőseim.
Màr az egész térkép fel van fedezve szinte.
Valóban vannak még befejezetlen küldetéseim,de nem tudom hogyan kell Őket befejezni. -
JonasSandor #1076 Én a sárkányoknál adtam fel mikor menekülni kell előlük. Nem lehet kikerűlni és átmenni az átjárón. -
Tony1984 #1075 Rendben,rà fogok nézni.
Ha nem boldogulok esetleg akkor még keresni foglak! -
KalamMekhar #1074 Ha hetes szintű vagy ezen a területen akkor sok mindent kihagytál,van elég sok rejtett küldetés a játékban
https://divinity.fandom.com/wiki/Original_Sin_Quests
Nézd meg a naplódban hogy ezekből kb mennyit csináltál meg,de a szinted alapján biztos hogy jópárat nem. -
Tony1984 #1073 Szia!
7-es szintű hősök.
Az egyik hely a nagy ork csata utàn kicsit fentebb a goboin sàmàn csata.
A màsik pedig papokkal a próbàk csarnokàban.
Előre is köszi a segítséget! -
KalamMekhar #1072 Esetleg kicsit részletesebben,melyik két hely,csapatod,szinted,builded? -
Tony1984 #1071 Sziasztok!
Szükségem lenne egy kis segítségre.
Sajnos elakadtam a jàtékban!
Két helyre tudok menni amit még nem csinàltam meg,de sajnos mind a két helyen elvérzek,mert túl erősek az ellenfelek.
Valakinek valami ötlet esetleg?
Előre is köszönöm. -
#1070 Valahol 120 óra tája volt. De a GoG és a belső óra nem mutatja ugyanazt. Sokszor állt háttérben a játék, de kb. ennyi volt benne. Dec elején kezdtem el. Eltartott egy darabig... -
#1069 És mennyi idő alatt ment le a gamma?:D
Nekem 146 óra olyan 2 év alatt, amióta megy az első kampányom, persze azóta volt 1-2 újrakezdésem honour módba a fun kedvéért.
Én most találtam meg Leandra vérét, de még nem mentem át Hunter Edbe-be. -
#1068 Hát pedig voltak benne bugok (és logikátlanságok...) -
Madi92 #1067 Örülök, csak kérlek, ha valami nem megy elsőre, ne gyere ide egyből, hogy milyen bugos fos a játék. -
#1066 Nah, hát vége. Összességében tetszett. Jöhet a 2. rész is. Nagyon kíváncsi leszek. -
#1065 Na ezt is magyarázzam meg valaki. A sárkánynál vagyok a végén. Icarát egyesítettem tesójával. Meg sem mozdul, nem jött velem...
Akkor meg miért van...?
Nem rossz játék ez, de hajkitépős szintű hülyeségek a végén már túl gyakoriak benne...
A halállovagok előtte is folyamatosan újra terrmelődtek. Kicsit taktikát váltva volt olyan kör, amit úgy fejezte be, hogy akkor lecsapjam az utolsót. Vége lett. Most akkor ez is bug vagy mi?
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2020.03.07. 17:16:52 -
#1064 Na, kilépés, reboot és visszatöltés után végre feltűnt a kis imp. Végre kinyitott portálokat. De ezt i sikerült elcseszni a készítőknek, mert az utolsót, ami kellett a sztori továbbhaladásához nem nyitotta ki. Manuálisan kellett elsütni a követ. Végigjátszás megnézése nélkül ezt meg honnan tudja az ember....?
De Titkot portálja vagy mi most sem nyílt ki, de ezek után már nem is érdekel...
Az utána következő rész is mókás. Azt hittem, hogy a gyertyás izé csak a bevetést. Az első két lépése kb. triviális, amit elsőre kipróbál az ember. Után a meg aztán bármi lehet, de reális komplexitást nézve véletlenül sikerült kinyitni úgy, hogy másik irányba az ajtós bohóckodásokkal nem mentem túl, mert éjfél után pixelvadászatban (vagy csak alacsony volt a 12-es érzékelés és 14-es kellett?) nem vettem észre kapcsolót.
Hát ami utána jön...
Inkább nem csináltam végig. Nem volt erőm ahhoz, hogy a felfedett módon tudjam meg, hogy amit véletlenül sikerült kinyitni, akkor ahhoz kéne annyi szenvedés ami. Már elve a szobrok szétverése vicces, mert semmi sem figyelmeztet arra, hogy a két fő karakter egyikével kell csinálni. Persze ez is úgy derült ki, hogy bármelyiket vertem szét, visszavágott az elejére, holott a megtalált könyv alapján egyértelmű volt, hogy melyiket kell leverni.
Azért helyenként túltolták ezt a rejtvény dolgot. Ráadásul távolsági harcos nélkül és varázsló nélkül gyak. végigjátszhatatlan a játék annyit kell teleportálni. Azt azért ne nevezzük már rejtvénynek, hogy teleport + teleport piramis. Mert valahol vicces, hogy azt a kis vacak piramist nem lehet átdobni a rácsokon... -
#1063 Már mi túl nehéz? A Divinity Original Sin? Az minden csak nem nehéz. Nem egy problémának több megoldása lehet, ez a része feltétlenül jól sikerült. A DOS 2-t akkor meg se nézd, ott egy fokkal feljebb csavartak mindent, szerencsére komolyabb is lett. -
Cassell #1062 Jó reggelt!
Semmi gond anno én sem találtam meg az összes követ, de rájöttem, hogy azokkal a különleges fegyókkal amik a story vége felé kerülnek elő szét lehet csapkodni az ajtókat simán végig lehet így vinni!
-
#1061 Frankó, úgy tűnik bugos szar az egész. Találam egy rakás topikot, csak megoldani meg nem tudom a problémát. Nincs sehol az imp, aki portált nyitna.
Akkor 120+ óra játék után? Ennyi? IJ? Minek is javítson a kiadó gamebraking bugot?
Éljen a XXI. század minőségbiztosítása... -
#1060 Nem értem ezt. Kénytelen voltam utána nézni.
12 db vérkövet találtam eddig. Én egyet sem használtam el ráklikkelve.
Ebből 4 db piros a többi már üres. Mégsem nyílt meg több arc formájú beszélő ajtó.
Az idők végzetében nincs új porrtál új. Akkor sem, ha elsütöm őket.
Senkivel nem tudok beszélni, hogy előre haladjak.
Ő elhasználja a köveit és ennyi. Ekkor sem nyílik portál és nem enged át. Zseniális...
Neki 16 köve van.
Eszerint 12 kő kéne. Annyi meg van.
Na, akkor most mi van? A játék bugos vacak? -
#1059 Eddig alapvetően élveztem a játékot, de most felbaszta az agyam. A Forrás Templomban közli az arc, hogy nincs nálam elég source stone.
És honnan a f*szból kellene többnek lenni?
Összevissza csak ennyi questet nem csináltam meg. Akkor hogyhogy nincs elég? Most is szereztem egy rejtett követ a templomból, de mégsem nyílt meg új portál. Nem értem...
Ez meg akkor csak a bejutás után segítene? 14-es érzékeléssel végigmentem már minden cm2-en és nem találtam semmit.
A titkot tudójától is mi a péklapátot kéne megvenni, hogy akkor tudjam a kristályok helyét...?
-
#1058 Na, kb. már csak a bejutás van hátra és az, ami utána jön. Cassndra lejutás simán ment, de megőszültem, mire megtaláltam a rejtett ajtót. Kb. véletlenül félreklikkelés által, mert elfelejtettem, hogy vannak illúziók is a játékban... -
#1057 Igazából megnézve a videót a bejutásról egy problémám van. Ha jól látom, akkor teleportálás nélkül nem megoldható. Sehogy. Tehát a probléma az volt, hogy én azt hittem, hogy van más módszer is. De nincs ezek szerint? Mert akkor, ha valaki varázsló nélkül játszik, akkor ez csak tekercsekkel oldható meg. Ha bármi okból elfogyott és már nem craftolható vagy a játékos nem ért hozzá, akkor IJ? Game over?
Az persze más kérdés, hogy megnézném, hogy varázsló nélkül hogyan játszható a gamma... -
#1056 Hogy túl nehéz lesz?
Egyébként lehet, hogy csak én szűkültem be. Mert sima tárgyat nem engedett rátenni a lenti körre, de szobrokat igen. Csak meg sem próbéltam ameddig videón meg nem néztem, mert tárgyat nem engedett. Mivel volt hal a közelben és víz is azt hittem, hogy azt kell rátenni. Meg mert a 3. videót nem találtam.
Az aggodalmat így értem, csak semmi köze nincs ahhoz, amit a BG3 topikban írtatok. Nem a játékmechanika dönti el, hogy a BG3 az vagy nem. A Witcher I és W III rendszere totálisan eltért. Attól még senki nem olyan hülye, hogy azt mondja, hogy a WIII nem a széria tagja, mert NWN szerű rendszerből egy TPS akciójátékot csináltak... -
#1055 Ezek fejlesztik a BG 3-at. Lassan talán összeáll a kép és megérted miért nem örülünk... -
#1054 Na és most adom fel több órányi szenvedés után. Megnézek valami longplayt. Megint. Azért az egy dolog, hogy van puzzle, de hogy semmilyen kézfogó nincs arra, hogy hogy a búbánatos f*szba kéne bejutni. Mint a négy kapcsoló Leandra szobája előtt. Ott is van egy sorrend, de semmiféle utalást nem találtam arra, hogy milyen sorrendben kéne használni.
Mi van most?
*Nálam a kő, amit semmire nem lehet használni...
*Minden oldalról körbejárom. A két nagy kőajtónál van 4 db szimbólum mindkét oldalon és 1-1 kar. Ha két banda két oldalról húzza meg egyszerre, akkor sem jó.
*Egyik oldalon van egy kör egy fegyver, hal és valami váza szimbólummal és egy kar. Nem tudni mit csinál.
*Az őrszobornál van súly a kőkörön, nem csinál semmit.
*A belsőbb részeken is vannak kisebb kapcsolók, de oda sem lehet bejutni.
*Kint a hídon is próbálkoztam, csak az ládáig lehetett eljutni.
*Találtam egy rejtett tükröt, de az csak két külső helyszín között ugráltat.
* Elolvastam a könyvet, semmi konkrét nincs a templomról.
*A fogságban levő szellem omlékony falszakaszról ír. Sehol nem találtam olyat.
Azért valahol a nehézségnek is van egy észszerű határa. Szerintem nem ez...
Itt jutott be bárki saját erőből...?
A halállovagokat kint széjjelvertem, szép kis XP farmolás volt. Meg a tűzesőt is letudtam. A másik helyszínen a csak halott juthat be elég egyértelműnek tűnik, csak még nem volt erőm saját embert megölni hozzá.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2020.03.01. 17:13:06 -
#1053 Én voltam a hülye, a térképe mellett valahogy nem vette fel a karakter a vérét. Akkor most már talán tovább tudok menni.
A sebezhetetlen démonok felé, amik csinálják a tűzesőt tovább lehet majd menni?
Amit még nem értek, hogy az Idők végzetében nem nyílt ki több portál, pedig találtam köveket.
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2020.03.01. 14:04:13 -
Az EE-ben nem is így néz ki a helyszín. A napló nálam van, a vér nincs. Akkor most mi a tököm van? -
#1051 Basszus játék közben nullázódott a pénzem. Eladtam ezt-azt az idők végzetében. Van pénz. Odamegyek a tengerparton levő árushoz. NULLA pénz mindenkinél. Hát ez így vicces...
szerk: Közben megtaláltam Evely erszényében...
...ami azt sem tudom, hogy már kitől jött és micsoda...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2020.03.01. 13:14:47 -
#1050 A másik amit nem értek, hogy volt egy rakás pénzem. Szőrén szálán eltűnt. Mind. Nullázódott kvázi. Ez mi? Valami istenverte bug. Több tízezer zsém volt most venni akarok és 0 van mindenkél. 0. -
Nem értem. Jártam itt. Nem adtam el a könyvet és a vérét elméleim szerint megszereztem. Mégsem találom sehol az inventoryban. Eladni biztos nem adtam el.
Most kezd őrületbe kergetni a játék... -
#1048 Két hétig játszani nemigen volt időm vele. Valahogy most elfogyott a lendület. Itt vagyok.
Bal felső sarokban Cassandra. Kér tőlem füvet. Lövésem sincs hol van.
A röfi által megjelölt varázsló 19. szintű. Esélyem sincs leverni.
A két narancsságra jel közelében zárt ajtó. A szörnyeket előtte levertem, de semmiféle nyitó mechanizmust nem látok.
Az őrszobrokkal határolt területre bementem. Ott egy kapcsoló volt, amit nem értem el sehogy.
A két citromsárga helyre eljutni nem tudok. Van egy baszott erős 18. szintű szörnyekből álló banda pókkal és hüllő izével. A többi irányban meg insta kinyíró szemek. A jobb sarokban alul jártam, volt egy varázsló, aki egyezkedni akartam velem. Őt érdekes módon le tudtam verni.
Ok, és akkor innen hogyan tovább? Lövésem sincs... -
#1047 Az Imp közölte, hogy az a két egyelőre sebezhetetlen lény teszi, a jól értem.
Most tartok ott, hogy a harmadik helyszínen patkánykirály kinyírva, az ork csatakanca legyakta két emberét, a szerelmes és a patkányos csávót. Megtaláltam a rejtőzködőket, de csak úgy tudtam meggyőzni, hogy bízhatnak bennem, ha a varázsló csaj ad egy gyűrűt. Hiába vezettem ki börtönből a csapatot, hiába nyírtam ki a patkányokat, ez is kevés volt. Nem tudom mit kellett volna még tenni.
A fegyvertár kulcsa is megvan, de egyelőre még semmit nem tudtam kezdeni vele.
Van a véres vasrács és ott zárt ajtó meg két kar. Azokkal sem tudtam még mit kezdeni.
Az erdőben vagy hol még nem jártam.
De érzem, már közeledik a vége a játéknak.
A charisma skillt ti mennyire használtátok? Valahogy eddig nem éreztem hiányát, de most tárggyakkal elérhető az 5-ös, ha kell. Túl sok haszna eddig nem volt.
A tenebrium fegyverek sebzését növeli, ha növelem azt a skillt? Találtam az ork csatakanca pincéjében egy rakás fegyvert, de az 5/5/5 kéműves, kovács és tenebrium kovács nem tudja azokat továbbfejleszteni. A tenebrium fegyverek ezek szerint nem fejleszthetőek?
Konvácsolni olyat még nem csináltam, de akkor most azt is kipróbálom. -
KalamMekhar #1046 Elkezdtem Honour nehézségi szinten Lone wolf perkkel a gamet,jó mert 3 éve játszottam vele utoljára így már nem sokra emlékszek, de egész kellemesen szopatom magam vele.