5
  • narumon
    #5
    Konkrétan nem tudom csak azt, hogy saját (Cisco által fejlesztett) programokból 4-5 féle is elérhető ipadra. Hogy pontosan melyik mit csinál azt nem tudom de egyértelműen beleesnek abba a kategóriába, hogy saját eszközeiket felügyelhetik, menedzselhetik. Még ha nem is teljes körűen. Szóval én csak arra válaszoltam, hogy van ilyen szoftverük, az már más kérdés, hogy ezek mennyire működnek jól.
  • lordsithlord
    #4
    Saját appjuk nincsen sajnos, ezt tapasztaltam. Egyéb appokkal el lehet bizonyos funkciókat érni, de még nem nagyon találtam egyetlen olyan appot, ami minden szükségeset tud.

    Androidra ha hálózat monitorozásról, kezelésről és esetleg grafikus megjelenítésről és logolásról beszélünk, nincs olyan program, mai mindezt egyben tudná. Ha mindegyik funkciót használni akarod, az legjobb esetben is 3 appot kíván (és akkor még az esetleges vezérlőprogikról nem is beszéltünk).
  • narumon
    #3
    Szerintem van rá. (De szerintem a többi tabletre is van)
  • lordsithlord
    #2
    A CISCO akkor arathatott volna ezzel hatalmasat, ha informatikusok számára készített volna olyan alkalmazásokat a gépre, amikkel a CISCO eszközöket felügyelhetik és kezelhetik. Pl. csináltak volna egy jó vezérlőprogit meg egy monitorozót, akkor a rendszergazdáknál nyert ügyük lett volna.
  • kakamatyi123
    #1
    Egy kis adalek a temahoz:

    http://blog.tmcnet.com/blog/tom-keating/apple/why-the-cisco-cius-failed-why-microsoft-might-beat-the-mighty-ipad.asp