A holló - A tavasz legrosszabb filmje?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Félreértettél valamit: ez egy kritika, nyilvánvaló, hogy a szerzõ személyes véleményét tükrözi, nem kell félmondatonként beszúrni egy "szerintemet", az már magyarázkodásnak tûnne és aláásná az író hitelét.
A filmet még nem láttam, a cikk pedig oké, bár nem a legjobb Szekerestõl. Most ide is be kéne szúrnom, hogy szvsz?
A filmet még nem láttam, a cikk pedig oké, bár nem a legjobb Szekerestõl. Most ide is be kéne szúrnom, hogy szvsz?
Gaming is believing.
"Igen, ha eddig nem lett volna egyértelmû, akkor még leírjuk: A holló egy roppant gyenge film lett."
1. nem lett az
2. miféle univerzális kijelentés ez? talán SZERINTEM nem lett igazán jó vagy valami.. de ez a cizellált kijelentés, hogy szar lett, kicsit erõs.
Még mielõtt valaki beleköt, igen, moziban láttam, eredeti hanggal (MOM park) és kifejezetten tetszett. messze nem olyan mint amilyennek a cikkíró leírja.
Tény, hogy nem egy LOTR amit sokszor újranézek, de egy nagyon kellemes szombat esti filmnek bõven megfelel. SZERINTEM nem lett rossz.
1. nem lett az
2. miféle univerzális kijelentés ez? talán SZERINTEM nem lett igazán jó vagy valami.. de ez a cizellált kijelentés, hogy szar lett, kicsit erõs.
Még mielõtt valaki beleköt, igen, moziban láttam, eredeti hanggal (MOM park) és kifejezetten tetszett. messze nem olyan mint amilyennek a cikkíró leírja.
Tény, hogy nem egy LOTR amit sokszor újranézek, de egy nagyon kellemes szombat esti filmnek bõven megfelel. SZERINTEM nem lett rossz.
Nem a lényeg, hanem a fontos!
...winnie 2.0...
Egy szóval sem írja a cikk, hogy a frizurája miatt lenne rossz. Csupán kiemeli, hogy a smink nem a legjobb és hogy a karakter rosszul megírt. Ettõl pedig bõven lehet vacak egy film, sõt.
Gaming is believing.
Ettõl függetlenül megnézem, kehet, hogy nekem nem lesz logikátlan. Cusack haja meg nem érdekel, nem lesz egy frizurától rossz a film.