5
  • Chocho
    Félreértettél valamit: ez egy kritika, nyilvánvaló, hogy a szerző személyes véleményét tükrözi, nem kell félmondatonként beszúrni egy "szerintemet", az már magyarázkodásnak tűnne és aláásná az író hitelét.

A filmet még nem láttam, a cikk pedig oké, bár nem a legjobb Szekerestől. Most ide is be kéne szúrnom, hogy szvsz?
  • Darth Sith
    "Igen, ha eddig nem lett volna egyértelmű, akkor még leírjuk: A holló egy roppant gyenge film lett."
    1. nem lett az
    2. miféle univerzális kijelentés ez? talán SZERINTEM nem lett igazán jó vagy valami.. de ez a cizellált kijelentés, hogy szar lett, kicsit erős.
    Még mielőtt valaki beleköt, igen, moziban láttam, eredeti hanggal (MOM park) és kifejezetten tetszett. messze nem olyan mint amilyennek a cikkíró leírja.
    Tény, hogy nem egy LOTR amit sokszor újranézek, de egy nagyon kellemes szombat esti filmnek bőven megfelel. SZERINTEM nem lett rossz.
  • Wittgen
    ...winnie 2.0...
  • Chocho
    Egy szóval sem írja a cikk, hogy a frizurája miatt lenne rossz. Csupán kiemeli, hogy a smink nem a legjobb és hogy a karakter rosszul megírt. Ettől pedig bőven lehet vacak egy film, sőt.
  • Wittgen
    Ettől függetlenül megnézem, kehet, hogy nekem nem lesz logikátlan. Cusack haja meg nem érdekel, nem lesz egy frizurától rossz a film.