620
  • Sir Quno Jedi
    Mondjuk ja, a láthatatlanságot bukná kapucni/sisak nélkül, ha kizárólag a ruha felülete adná a képet. Akkor ahhoz gondolom más módon jut hozzá... visszanéztem, és valóban semmi sem volt a fején, mikor kijött a láthatatlanságból. Akkor az valami pajzs féle lesz, vagy projekció (pl. hologram maga köré).

Mondjuk az is vicces, hogy minden fisfos kütyüje műxik, de a fegyója nem... :DDD
  • Fabio Capello
    csekkolnád bikiniben/miniszoknyában, mi? :D
  • jackoneill90
    Jó de sisak nélkül vagy kapucni nélkül nehezen képzelem el hogy egész testes láthatatlanságot biztosít a ruha. Legalább egy alkalmazkodó ruhát lehetett volna ráadni, hogy megnyom rajta valamit és bikini lesz belőle, vagy miniszoknya. Nem pedig egy fekete harisnya.

Úgy emlékszem kísérleteznek még ilyennel is, hogy szűkít vagy bővít magán az öltözék meg tiszta lesz mosás nélkül .
  • Sir Quno Jedi
    Me ha megnézed, ő nem talpas rendőr, hanem nyomozó. A talpasoknak az a film elején, a jövőben, van sityakjuk és gondolom az szépen védi őket, de a nyomozók azok vagáááányak és ezé fedetlen fővel keménykednek (no helmet hack). Amúgy ha megnézed, ő civilben is ezt hordta és mikor szolgálatba állt (pl. az elején a tömegközlekedésin), akkor lett a ruhája ilyen fasza rendőrjelzéses (amúgy csak egy lcd szerű kijelző az egész, ma is dologznak ilyen technológiákon, ami rejt). Namost ha egy benga sityakban dzsanálgatna, egyből lebukna, mer kiszúrnák, hogy zsernyák. Mivel a kivégzésre meg nem rohamsityakban ment, így most a múltban az nincs rajta...
  • Andr0
    nem tudhat mindent az a ruha...:D
  • jackoneill90
    azt nem értem, hogy lehet hogy a ruhája az egész testét képes láthatatlanná tenni, golyóálló, de a fejét nem védi a lövésektől?

Onnan veszem, hogy a feliratban egy jelenetnél azt mondja az egyik bűnöző hogy fejre lőjjenek.
  • Andr0
    1x02 előzetes
  • Sir Quno Jedi
    Mondott egy létező helyet, nevet és jelvényszámot fejből (jelvényszám bűvös dolog arrafelé, azt általában maga a rendőr tudja csak fejből). Utána simán leigazolták volna az irodában, már hívták volna a főnökét telefonon, de ugye akkor szabadult el a pokol. Azt a rendőrfőmufti is pontosan tudja, hogy a nőnek nincs joga itt eljárni, ha az akinek mondja magát, így mikor rájött, hogy szükségük van rá tényleg (az infók miatt amit tud), akkor már nem akarta firtatni ki ő és miért küldték ide ugyebár. Leszarja, hogy tényleg nyomozó, vagy valami speciális ügynök-e, lényeg, hogy segíteni tud nekik (az sem hülye érzi, hogy valami nem stimmel, tuti kavarás van a dologban, de a szükség nagy úr).

A nő eleve zsaru/nyomozó volt, ugyanebben a városban ráadásul, csak a jövőben, így pontosan úgy viselkedett, mint egy profi zsernyák, ezt pedig kiszúrja egy másik, a srác rögtön rájött, hogy az.

Amúgy a jelvény maga egy másik államban/körzetben stb. nem sokat ér, ha igazi is, akkor sem jogosít fel semmire, kb. annyi haszna van, mint egy sajtpapír. Az amcsiknál, meg kanadaiaknál amúgy sem divat ez az igazoltatgatás, mint mifelénk, ha elvileg civilben lehetsz csak ott.
  • Evoluti0N
    Megnéztem a pilotot. Nem volt rossz. Mondjuk az a rész kicsit fura volt, h mindenféle jelvény mutatása nélkül elhitték, h zsaru.
  • jackoneill90
    amúgy mostanában az időkapuk színe mind világos kékes színű?

Érdekes is volt meg nem is az első rész. Továbbnézem az biztos.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    szerintem a kiera férje van benne valamiben. Ezért akarta kihozatni onnan a feleségét. Az öreg alec meg keresztbe tesz neki azzal, hogy oda rendeli a helyiségbe. mert tudja, hogy így jön helyre majd az egész mindenség.
    ??
  • cassoneitaly
    Panasz még nem érkezett rá...
  • shaddam
    A sálas négert meg a starhawkból importálták
  • jackoneill90
    Bra'tac mester befigyel.
  • Andr0

Continuum
    (2012)

Cassone & Maraxush

Elvileg ők fordítják, tehát jó.
  • jackoneill90
    megvan, cassone az jó?
  • jackoneill90
    magyar felirat van vagy lesz?
  • [HUN]FaTaL
    Nem szeretem a sci-fit de a sorozatjunkies pilot elemzés felkeltette az érdeklődésem. :)
  • ForzaInter
    A cigarettás mintha az X-Files-ból jött volna át:D
  • Anthrax
    Meg az, hogy ők akarják irányítani a kormányt :D
  • Anthrax
    De ha belegondolsz végül is a terroristák se kimondott terroristák, jó az elítélhető,hogy megöltek 10k embert, hogy a cég vezetőket kiiktassák, de végül is a szabad kormányért küzdenek, a cégek irányítása helyett, szóval ilyen szempontból én szimpatikusnak tartom az ügyüket,de az viszont elítélendő,hogy milyen úton akarják ezt elérni
  • Sir Quno Jedi
    Sőt ő Geppetto a Once upon a Time-ből stb., nagyon bírom a búráját.
  • Sir Quno Jedi

Eleve Alec rendezte így az egészet, nem véletlen nem engedi hogy kihozzák a csajt a teremből, valamint pontosan tudta mi fog történni és elégedett is volt, mikor minden rendben lezajlott. Tiszta Palpatine az ürge.

Nyilvánvaló, hogy az egész már lezajlott a múltban, ezért küldte vissza a nőt a többiekkel (direkt őt választva, hogy bemenjen a terembe velük), hogy találkozhassanak "akkor". Nem véletlen ő lett az egyik legnagyobb megacorporation vezetője és ehhez kellett a tudás és tech (vagy valami más), amiért visszaküldte a nőt. A férjét is eleve szvsz. azért kötötte magához már jó előre (merthogy neki dolgozott, avgy valami kapocs volt köztük). Ha az ipse meg akarja szerezni a totális hatalmat, ahhoz a többi céget le kell győzze és ez már részben sikerült is a "terroristák" segítségével, de ő nyilván ennél még durvább lépésekre készül (vagy készült).

A terroristák meg csak meg vannak téveszte (nyilván nem mind, pl. a főnökük lehet, hogy tudja mi van és Alec-nek dolgozik, akár közvetve, de lehet csak befolyásolva van tudat alatt, alvó ügynök, ki tudja), ők azt hiszik a szabadságért harcolnak, miközben pont ellenkezőleg, Alec totális corporate világhatalmát segítik elő aktívan.

Aztán ki tudja Alec mit akar, örök életet (bár lehet már nem is ember), totális hatalmat, esetleg valamit amiről elképzelésünk sem lehet még...

Amúgy az elején a szakállas barátunk pontosan tudta mi fog következni és eleve erre várt, nem véletlenül. Ott várta, hogy elfogják és hogy a legnagyobb corporate vezetők és sokezer ártatlan lemészárlásáért halálra ítéljék majd a társaival együtt, így az akció beindul és mehetnek a múltba. Nem véletlen nézz rá jelentőségteljesen (és fürkészőn) a nőre, aki ugye csak egy "szimpla" zsernyák, de a fickó szemlátomást ismeri és meglehet direkt ezért (is) csinálja az egészet, hogy a nő is velük menjen vissza, ahogy egyszer már "megtörtént". Tuti, hogy ő is ismeri, nem csak Alec, sőt (valószínű a múltból).

Amúgy murva jó színészek vannak benne néhol, pl. az öreg Bra'tac Mester a "lázadók" vezetője... Muhahahhaaaa
  • Anthrax
    Öreg Alec szerintetek felismerte Kiera-t a végén és ezért mondta,hogy régóta várt ? Film közepén amikor kijön a pajtából akkor az ott lévő féltestvére lesz végül az az öreg fószer aki a terroristákat vezeti majd ? És az elején azért mosolyog Alec,mert megszöktek vagy tudta,hogy mi lesz ebből ?:P
  • shaddam
    Ironikus hogy egy kanadai sorozatnak több köze van a scifihez mint amit a nagybecsű amerikánerek a világra fostak az utóbbi 1-2 évben.
    A pilot alapján jó lesz ez.Bőven.
  • Sir Quno Jedi
    Elsőnek nem volt rossz.
  • Bullitt
    Az USA lakossága durván 10-szer annyi, mint Kanadáé. Ennek tükrében ezek teljesen jó számok, főleg kábelen.

Persze innen lehet hatalmasat zuhanni. Majd kiderül. Egyelőre nekem is bejövős, elvégre Vancouverben játszódik :D
  • Fabio Capello
    Megnéztem a pilotot, jóféle lesz.
  • xido
    Akiknek tetszett-még nem láttam,csak a tartalmából következtetek-,annak ajánlom figyelmébe a bő 15 éves Time Trax című sorozatot..
  • Andr0
    ameddig nekik megéri, addig nekem is jó :D
  • MerlinW
    Kábel sorozat, ráadásul kis csatorna, itt bőven elég a fél millió néző.
  • Andr0
    pfff ez az amerikai számokhoz képest elég alacsony, érdekes hogy mégis adnak ennyi pénzt a CGI-re.

Reménykedem a folytatásban... csak ne rontsák el az évadot.
  • ForzaInter
    Ha azt nézzük, hogy ez majdnem 2* annyi nézővel nyitott, akkor lesz még belőle pár évad.
  • Borg
    Nekem mondjuk az nem jön be :)
  • MerlinW
    Miért? Lost Girl is a harmadik évadát fogja taposni lassan. Pedig azon nagyon látszik a 0 pénz. Mégis jó.
  • MerlinW
    De, ezt benéztem:)
  • Borg
    Mondjuk OK, azt azért ki kell jelenteni, hogy a főszereplő csaj erősebb, mint az Alcatrazé :D
  • Borg
    Nem volt se jó, se rossz ez a kezdés.
    Csak ha a többi ilyen sorozat mintáját nézzük, akkor ez is egyévados befejezetlen sorozat lesz sajnos...
  • ldavid
    nem kevered valamivel? az amerikai (még ha nem is ott szoktak forgatni)

#19 nem lesz itt sok scifi szerintem, főleg science nem (jó a logód btw)
  • dienesoft
    Megnéztem, állat. Várom a következőt. :)
  • FZoleee
    "A Continuum csatornarekordot jelentő 900e nézővel debütált a Showcase-en. (A Lost Girl volt az eddigi csúcstartó 500e-rel.)"