619
-
#99 nem, az én képem tökéletes, csak furcsán lett összeollózva a felbontás/formátum/hang trió... de amúgy jó. -
#98 A humorérzékén még csiszolnia kell a csajnak, kő papír ollót nem ismerni. :) unalmas a jövő.
a ti videótokban is vannak olyan részek amikor kivannak takarva dolgok"homályosak" ? -
#97 Ja pont mint terra novában. aztán azok is elbújnak. -
#96 Merre haladjon a történet?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyre kisebb a csoport, már csak 4-en vannak, ráadásul az a fickó átállt a Védelmezőhöz. Szerintem halad ez, van egy olyan érzésem, hogy ez a pár ember csak elterelés, csali és közben az öreg ügyködik, talán épít egy időkaput vagy ilyesmi és átjön egy csomó ilyen izomagyú majd a jövőből. -
#95 jaja -
Valezius #94 Azért ennyire nem volt durva, de haladhatna valamerre a történet. Lexa Doig végre kapott 2 mondatot, de ha ennyi szerepet szánnak neki, akkor nem értem miért kellett leszerződtetni.
Valszeg végignézem az évadot, de egyre kevésbé látom értelmét, hogy már hétfőn letöltsem :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
A bombás részt bénán csinálták meg, persze pont akkor jut eszébe, hogy robbanni fog, nem előtte, hogy hopp a múltkor robbantottak, óvatosnak kell lenni.
Kaptunk magyarázatot arra, hogy mitől ilyen kemények, csak ez pont nem érdekelt. Több értelme lett volna, hogyha azért akarnak 71-be menni, mert ott már van szer, anélkül meg meghalnak, de akkor a kis csávó se akarna itt maradni. Na mindegy.
Talán Bratac mester földobja a következő részben a dolgokat...
-
#93 jó de ott három volt belőle ^^:D -
#92 Faintos rész volt, Lexa Doig miatt is megéri nézni, még mindig olyan szexi mint az Andromédában. :D -
ldavid #91 akkor csak én untam magam halálra rajta?
de ez volt a legjobb :D
hordj headsetet, a hajadtól ugyan senki sem fogja látni, de ettől még tudni fogják, miért beszélsz magadban..
btw a srác kattogós szilikon billentyűzete megvolt? -
#90 j volt a 3. rész is :) csak így tovább:D:D -
#89 szerintem is jó volt. -
#88 Na megnéztem az új részt is(ep2).
még mindig bejövős.
De már jön le a harmadik is. -
sandor8206 #87 automatát azért nem nehéz vezetni ha már beraktad helyes állásba a váltot, azt meg kisgyerek megmondta, nyomod a pedált és kormányzol -
#86 Lehet valamit már vezetett, ami azért picit hasonlít. :) -
Evoluti0N #85 De gyorsan megtanult a csaj autót vezetni. -
#84 nekem fel sem tűnt, amíg nem mondtad. -
ldavid #83 úgylátszik, a készítők között nem volt egy épeszű sem akinek ez feltűnt volna (ráadásul elég szarok is - bár ez relatív) -
#82 nem tudom hogy vagytok vele, de engem idegesít az állandó háttérzene... rohadtul hangos:D -
#81 az se. -
#80 a kézi aláírás biztonságos?:D -
#79 legyen ilyen jó mint eddig.
Ujjlenyomattal aláírni valamit? Nem biztonságos. Hacsak nem vesz dns-t is az a kis szerkezet. -
#78 jójjez. Maradok. -
#77 Még kiforratlan, majd beindul ez. Ha mást nem, akkor a szezonzáróra. -
xido #76 Hát meglássuk...nekem most kicsit langyosabb volt...meg már öreg vagyok néha a családi pityergéshez netto 6 percen át egy 43 perces epizódban,de kitartok én is :) -
#75 Ez a fosh blur a release hibája, vagy gyárilag van rajta? -
ldavid #74 homályos tilt shift szerű csíkok elég zavaróak voltak, az elsőben nem rémlik, hogy lett volna ilyen -
#73 jaja, jó rész volt. -
#72 A második rész is király volt:D:D jó kis sorozat lesz ez :) -
#71 olyasmi hétfő hajnalban 4-6között már fent lesz a megszokott helyeken :D -
#70 Jól sejtem hogy ezt csak holnap délelőtt lesz nálunk nézhető? -
#69 vasárnap este ming a got -
#68 hetente mikor jönnek ez epizódok? -
#67 +fav
tetszett az első rész :)
A csaj ruhája tuti..:) -
#66 a kormány a vállalatok, erről szól az eleje -
xido #65 szerintem simán van akkora befolyása öreg korára,lévén az egész biztonsági és kommunikációs technika az ő találmánya lehet -
#64 A kormánynak is benne kell lennie, ilyet nem rendezhetett el egymaga. -
#63 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!És az egész mögött a kissrác van, aki azért hozta össze az egészet, hogy vissza lehessen küldeni a csajt a technológiával amiből meggazdaxik -
Valezius #62 Helló, van egy elméletem, ti mit gondoltok?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szóval ezek ugye a kivégzéskor ugrottak el. Lehet, hogy direkt akartak odakerülni, mert csak onnan tudtak elindulni?
És akkor muszájból kellett valami nagyot csinálni, amiért jár a halálbüntetés. Lehet, hogy annyira nem is akarták megölni az embereket, csak muszáj volt.
A cigis biztos nem véletlenül van a sorozatban, úgyhogy remélhetőleg egy csomó jövőbeli jelenetet is kapunk majd :) -
#61 jobban csekkolnám ha nem anyuka lenne.
Az időtorzulás meg tönkrevágta a fegyver hiperdiódáját.
a történet meg majd biztos jobban összeáll a jövőbe visszaemlékezésekkel. -
#60 Mondjuk ja, a láthatatlanságot bukná kapucni/sisak nélkül, ha kizárólag a ruha felülete adná a képet. Akkor ahhoz gondolom más módon jut hozzá... visszanéztem, és valóban semmi sem volt a fején, mikor kijött a láthatatlanságból. Akkor az valami pajzs féle lesz, vagy projekció (pl. hologram maga köré).
Mondjuk az is vicces, hogy minden fisfos kütyüje műxik, de a fegyója nem... :DDD