A Men in Black 3 még a The Avengerst is lenyomta
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A Men in Black 3 vagy a The Avengers volt 10 éve?
4 hete? Nem...
Tudod 2002 az nem 4 hete volt hanem 10 éve... És bizony 10 éve az a 18.5 milla jóval többet ért mint napjainkban...
Tudod 2002 az nem 4 hete volt hanem 10 éve... És bizony 10 éve az a 18.5 milla jóval többet ért mint napjainkban...
Ilyen fontos, hogy mennyit ér négy hete a dollár és mennyit most? (Nem mellesleg a pénz romlásával a jegyárak nem szoktak változni?)
Szeretem az ilyen bevétel összehasonlításokat csak egy dolog marad ki belõlük mindig...
Mennyit ért akkor a pénz (dollár) és mennyit ér ugyan az a pénz most?😊
Mennyit ért akkor a pénz (dollár) és mennyit ér ugyan az a pénz most?😊
Azért USA-n kívül szépen fog hozni az MIB3 úgyhogy nem kell félteni, vissza fog jönni az a 300 milka.
Lenyomás az, ha a 300 millió is csak álom, míg az Avengers vasárnapra ténylegesen eléri az 500-at? Én meg komolyan azt hittem, hogy valami durva rajtot produkált az MIB3, aztán meg csak lestem a cikkben, hogy 18 millió, most akkor mi a fasz van.
Az nem újságírói bravúr, ha megtévesztõ, de gondolkodással megfejthetõ címek helyett konkrét faszságot ír az ember.
Az nem újságírói bravúr, ha megtévesztõ, de gondolkodással megfejthetõ címek helyett konkrét faszságot ír az ember.