619
The voice
-
Béka Benő #138 Jaj, de gyengén nyomja. -
Béka Benő #137 Ez a Pál Tímea volt a Megasztár 4.-ben és az X Faktor 1-ben. -
#136 jaj ez a csaj már volt a megában -
Béka Benő #135 Legyél Kálmán ! -
Béka Benő #134 " Budapest az egyik legszebb város. "
jó betanult szöveg ! -
probalkozo #133 The Voice 2. Válogatás videói megtekinthetőek itt:
https://www.youtube.com/user/probachannel
Nektek hogy tetszett Schrott Péter előadása ? :)
-
#132 lehet hogy megvan félemlítve xD ha rosszat szól kap a fejére -
Dean Winchester #131 aki majd jön ez a Veres Móni melyik együttesben nyomta???? -
Kódia #130 Ennek a műsornak se eleje, se vége. -
Dean Winchester #129 de egy utálatos , unszimpatikus ez a "nnő" :S régen leütöttem volna... OMG hogy bírja ki a komája mellette????? :O nekem most egy percen belül elegem lett belőle, nemhogy egész nap vele lenni -
Kódia #128 Ez igaz -
Dean Winchester #127 itt is a nagy darab nőnek cérna palija van :D de sokszor talákozok az ilyen párosítással :D -
Kódia #126 Ki ez az optikai csalódás? -
#125 1et értek -
Kódia #124 Malek Andiba csalódtam. Azt hittem, hogy bölcsebb, kimértebb nő, de úgy viselkedik, mint egy tini. -
Dean Winchester #123 sztem mező most pofára esett mert egy rockostól elvárta volna h őt válassza :DDDDD
cooolfire: eddig mezőnek csak 1 embere van a többieknek 2 és 3 kb... :D -
Béka Benő #122 Szerintem elég gyengén tolta a rocker. -
Kódia #121 Nem hiszem el, hogy a zsűri mindenkitől hasra esik, és csúcs szuperek! De biztos a fülemmel van gond, és én vagyok negatív! -
ricsa008 #120 mi volt ez a szám? -
Coolfire #119 Csak azért szimpi mert basszus van nála.:)De egész jó a srác.:) -
Béka Benő #118 Ez a rock-os csávó gyenge ! -
Kódia #117 Az ilyen anyuci pici fiaitól agyvérzést kapok. Ráadásul erős a gyanúm, az azonos nem iránti érdeklődésének. -
#116 látod baszki xD -
Coolfire #115 Nem lesz Andi mesternek tanítványa?:)Pedig ő is többet tud mint karamell v. a magnakumos csávó.. -
Dean Winchester #114 én se :D csak most az elejétől nézem a műsort és onnan pofáztam :D -
Béka Benő #113 Hát ez elég nagy nyáladzás volt... -
Dean Winchester #112 a hideg is kiráz ettől a nyilvános nyalástól :S
-
Béka Benő #111 csak egy homi gyerek -
Coolfire #110 Én Berkes Gábort,tudom ki.De Berkes Gabrielláról még csak nem is hallottam.. -
Béka Benő #109 Somló : " Olyan volt mindha lemezre énekelné... "
Reakcióm -
Dean Winchester #108 berkesnek a fia baszki , nem figyelsz????? :D
az anyja se tetszik de a haangja azért meglepett, picit vékonyabb hangot vártam tőle
-
Kódia #107 Ha már egyszer befutott akkor minek erőlködik a nő...!? -
#106 Nem tom mi ez a nagy nyalás ez,ki a franc ez a gyerek? Gazdag tehetős apuci pici fia amcsiból? -
Kódia #105 Elég alacsony az igénye a srácnak, hogy Caramellel szeretne "dolgozi" -
Coolfire #104 Mégis becsokiztak tőle.Szerintem sem volt benne semmi extra.. -
Dean Winchester #103 mi a f*sznak engedik az anyját is indulni, na remélem ő legalább kiesik.... az ilyet utálom alapból -
Dean Winchester #102 pfff azért ez már túlzás, szerintem semmi különös nincs a srácban :S tök normál, hétköznapi :S semmi extra..
-
Béka Benő #101 Az első énekes gyereknek eléggé buzis hangja van. -
Dean Winchester #100 sztem túl van hypelva... semmivel sem jobb mint a nagy darab nő akinek nem fordultak meg -
Balázs 17 #99 "Hácc...másra nemigen lehet használni.."
?