114
Shootmania a Trackmania készítőinek lövöldözős játéka.
-
#34 nem lesz ez rossz játék, kezd megtetszeni, de ez max F2P kategóriában jó...pénzt nem adnék érte... annyira nem jó :D -
#33 Valaki tudja hogy tudom letölteni??? -
#32 bocs, már megvan lehet törölni a HSZ-t -
#31 sziasztok. Kaptam és is. Rákattintok a linkre amit küldtek akkor azt látom hogy ShhotMania-Beta Pass (Windows only) $19.99.
megadom az email címemet, akkor meg azt írja, hogy nem töltöttem ki a fizetési adatokat. az emailen kívül mást nem is tudok írni -
#30 5 napja kaptam emailt. de azt látom ,hogy:
Sorry, this product cannot be bought from your current location. Segítsetek. hogy töltsem le??? -
#29 hát nagyon fura, olyan, mintha a Holdon játszanánk. repkednek a karakterek, a lövedékek lassúak, nem telibe kell célozni az ellenet, hanem elé/mögé lőni, az irányítás egyelőre hihetetlen rossz. alig bírtam sokszor oldalazni, oldalazva becélozni egy rámpát. olyan az egész mintha úszna a levegőben. a fegyver kb használhatatlan pont amiatt, hogy nem lehet rendesen célozni.
érdekes amúgy, hogy 4 "töltény" van, amit ki lehet lőni sorozatként, és utána folyamatosan töltődik fel a csík, és az alapján lehet használni 1-2-3-4 lövést. ez akkor szar, ha 6-8 ember ugrál körbe-körbe egy oszlopnál, és várjuk, h ki fog lőni :D
a szerver meg lagol, de ez a legkevesebb egy béta tesztnél :)
amúgy nem lesz rossz, ha az irányítást csiszolják, meg egy kicsivel gyorsabb lövedékek lesznek. (mint Q3A-ban a railgun ^^) -
Corten #28 Látom ma elindult egy kulcs osztó hullám mivel én is kaptam :) . -
#27 én is kaptam kulcsot :) este megnézem mi helyzet. -
#26 Oldalt a a menüben 3 kis ablakba érdemes még a 2 másik "módot" is *, Joust és Elite. (Bár ezeket nem próbáltam még egyelőre ki.)
* belinkelni :)
Kíváncsi vagyok, mennyi ideig lesz felkapva a kicsike, meg mekkora keletje lesz. A TrackMania-t vagy 1 éve hanyagolom! :( -
#25 Én is pont ma kaptam kulcsot! :) Játszottam is jó pár órát. "Időmérős" szerverből lehetne több, néha jó csak lazulgatni ott.
Tetszik alapvetően a cucc, az is jó pl, hogy 1-2 szmötyibe beleállva másféle cuccot lősz ki. Találtam olyan szervert is, ahol valami olyan szmötyit lőttem ki, és 2-3 mp múlva robbant és félrelökött kicsit. Egy kb. 6 méteres medencén kellett volna ezzel valahogy átkelni (egy fedett helyen)... ez egyelőre nem sikerült. :D
Oldalt a a menüben 3 kis ablakba érdemes még a 2 másik "módot" is, Joust és Elite. (Bár ezeket nem próbáltam még egyelőre ki.)
Kíváncsi vagyok, hova fejlődik majd a cucc! Quake féle instagib feeling befigyel, csak itt ugye 2x kell eltalálni a másikat, meg a izéhozé amit kilő az ember, az "viszonylag lassú". -
#24 Kaptam kulcsot, kár h csak 7napig lehet használni...de legalább kiprobálhatom :) -
#23 bezony da bear az amcsi ex CS-s. -
#22 akkor valszeg másról van szó :) -
gosumofo #21 összekevered valakivel, pro CS játékosként ismert, top csapatokban volt amerikában
-
#20 nem az az a csávò akit egy Q3A verenyen is csalònak hittek mert olyan hihetetlenül ölte a népet? volt valami ilyesmi régen. asszem autoaim-ra gyanakodtak vagy olyan csítre ami a karakter mozgása alapján mutatta hogy hova kell lőni. -
#19 Da Bear egy vadállat volt.Haver linkelte be a mérkőzést.Esélyem sincs,hacsak nme alszom és egész nap q3a-t meg tribes-t tolok:D -
#18 -
#17 -
#16 banner?
-
#15 remélem leszünk páran akik bejutnak beta-ba :) -
gosumofo #14 -
gosumofo #13 http://www.twitch.tv/shootmaniastorm
péntek, szombat itt közvetítik az 1. versenyt, a nagy döntő majd E3 alatt lesz jövő héten. Day9 és TotalBiscuit a kommentátorok. -
gosumofo #12 - $25
- Map editor included
- Dedicated servers
- Integrated scripting tool for creating new modes
- LAN servers (offline mode)
- Matchmaking
- Stats
- Ranking system
- Spectator mode
- Movie-making mode
úgy tűnik h a pro quake scene java át fog állni a shootmaniara, felbaszta őket hogy az id nem támogatja már a quake liveot se rendesen. -
#11 megyek is jelentkezni! -
#10 -
#9 done :) -
#8 lehet jelentkezni beta-ra: katt -
#7 2fajta fegyver van ugy olvastam valahol. Az egyik ez a rakéta szerüség, a másik meg egy Railgun amit csak bizonyos platformokra lépve kapsz meg. -
#6 zsír. remélem csak instagib mód lesz benne. ez a legjobb :D -
gosumofo #5 -
#4 A Nadeo játékokban mindig van ilyen egyszerűen de jól megvalósított szabadságérzet. -
#3 baromi jól néz ki, nekem tetszik. -
Ironman2 #2 LOL! Ingyenes lesz ez is? -