114
Shootmania a Trackmania készítőinek lövöldözős játéka.

• pxxl
    nem lesz ez rossz játék, kezd megtetszeni, de ez max F2P kategóriában jó...pénzt nem adnék érte... annyira nem jó :D
  • jackoneill90
    Valaki tudja hogy tudom letölteni???
  • Ryder159
    bocs, már megvan lehet törölni a HSZ-t
  • Ryder159
    sziasztok. Kaptam és is. Rákattintok a linkre amit küldtek akkor azt látom hogy ShhotMania-Beta Pass (Windows only) $19.99.

megadom az email címemet, akkor meg azt írja, hogy nem töltöttem ki a fizetési adatokat. az emailen kívül mást nem is tudok írni
  • jackoneill90
    5 napja kaptam emailt. de azt látom ,hogy:
    Sorry, this product cannot be bought from your current location. Segítsetek. hogy töltsem le???
  • pxxl
    hát nagyon fura, olyan, mintha a Holdon játszanánk. repkednek a karakterek, a lövedékek lassúak, nem telibe kell célozni az ellenet, hanem elé/mögé lőni, az irányítás egyelőre hihetetlen rossz. alig bírtam sokszor oldalazni, oldalazva becélozni egy rámpát. olyan az egész mintha úszna a levegőben. a fegyver kb használhatatlan pont amiatt, hogy nem lehet rendesen célozni.
    érdekes amúgy, hogy 4 "töltény" van, amit ki lehet lőni sorozatként, és utána folyamatosan töltődik fel a csík, és az alapján lehet használni 1-2-3-4 lövést. ez akkor szar, ha 6-8 ember ugrál körbe-körbe egy oszlopnál, és várjuk, h ki fog lőni :D

a szerver meg lagol, de ez a legkevesebb egy béta tesztnél :)

amúgy nem lesz rossz, ha az irányítást csiszolják, meg egy kicsivel gyorsabb lövedékek lesznek. (mint Q3A-ban a railgun ^^)
  • Corten
    Látom ma elindult egy kulcs osztó hullám mivel én is kaptam :) .
  • pxxl
    én is kaptam kulcsot :) este megnézem mi helyzet.
  • sznus
    Oldalt a a menüben 3 kis ablakba érdemes még a 2 másik "módot" is *, Joust és Elite. (Bár ezeket nem próbáltam még egyelőre ki.)
    * belinkelni :)

Kíváncsi vagyok, mennyi ideig lesz felkapva a kicsike, meg mekkora keletje lesz. A TrackMania-t vagy 1 éve hanyagolom! :(
  • sznus
    Én is pont ma kaptam kulcsot! :) Játszottam is jó pár órát. "Időmérős" szerverből lehetne több, néha jó csak lazulgatni ott.
    Tetszik alapvetően a cucc, az is jó pl, hogy 1-2 szmötyibe beleállva másféle cuccot lősz ki. Találtam olyan szervert is, ahol valami olyan szmötyit lőttem ki, és 2-3 mp múlva robbant és félrelökött kicsit. Egy kb. 6 méteres medencén kellett volna ezzel valahogy átkelni (egy fedett helyen)... ez egyelőre nem sikerült. :D

Oldalt a a menüben 3 kis ablakba érdemes még a 2 másik "módot" is, Joust és Elite. (Bár ezeket nem próbáltam még egyelőre ki.)

Kíváncsi vagyok, hova fejlődik majd a cucc! Quake féle instagib feeling befigyel, csak itt ugye 2x kell eltalálni a másikat, meg a izéhozé amit kilő az ember, az "viszonylag lassú".
  • Zomil
    Kaptam kulcsot, kár h csak 7napig lehet használni...de legalább kiprobálhatom :)
  • Nightwish006
    bezony da bear az amcsi ex CS-s.
  • pxxl
    akkor valszeg másról van szó :)
  • gosumofo
    összekevered valakivel, pro CS játékosként ismert, top csapatokban volt amerikában
  • pxxl
    nem az az a csávò akit egy Q3A verenyen is csalònak hittek mert olyan hihetetlenül ölte a népet? volt valami ilyesmi régen. asszem autoaim-ra gyanakodtak vagy olyan csítre ami a karakter mozgása alapján mutatta hogy hova kell lőni.
  • tutituti
    Da Bear egy vadállat volt.Haver linkelte be a mérkőzést.Esélyem sincs,hacsak nme alszom és egész nap q3a-t meg tribes-t tolok:D
  • Smithwarden
  • Smithwarden
  • pxxl
    banner?

• tototto
    remélem leszünk páran akik bejutnak beta-ba :)
  • gosumofo
  • gosumofo
    http://www.twitch.tv/shootmaniastorm

péntek, szombat itt közvetítik az 1. versenyt, a nagy döntő majd E3 alatt lesz jövő héten. Day9 és TotalBiscuit a kommentátorok.
  • gosumofo
    - $25
    - Map editor included
    - Dedicated servers
    - Integrated scripting tool for creating new modes
    - LAN servers (offline mode)
    - Matchmaking
    - Stats
    - Ranking system
    - Spectator mode
    - Movie-making mode

úgy tűnik h a pro quake scene java át fog állni a shootmaniara, felbaszta őket hogy az id nem támogatja már a quake liveot se rendesen.
  • tutituti
    megyek is jelentkezni!
  • pxxl
  • Random work
    done :)
  • tototto
    lehet jelentkezni beta-ra: katt
  • Zomil
    2fajta fegyver van ugy olvastam valahol. Az egyik ez a rakéta szerüség, a másik meg egy Railgun amit csak bizonyos platformokra lépve kapsz meg.
  • pxxl
    zsír. remélem csak instagib mód lesz benne. ez a legjobb :D
  • gosumofo
  • Aquir
    A Nadeo játékokban mindig van ilyen egyszerűen de jól megvalósított szabadságérzet.
  • Smicy2
    baromi jól néz ki, nekem tetszik.
  • Ironman2
    LOL! Ingyenes lesz ez is?
  • tototto