Shootmania
← ElőzőOldal 3 / 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
http://www.twitch.tv/shootmaniastorm
péntek, szombat itt közvetítik az 1. versenyt, a nagy döntõ majd E3 alatt lesz jövõ héten. Day9 és TotalBiscuit a kommentátorok.
péntek, szombat itt közvetítik az 1. versenyt, a nagy döntõ majd E3 alatt lesz jövõ héten. Day9 és TotalBiscuit a kommentátorok.
- $25
- Map editor included
- Dedicated servers
- Integrated scripting tool for creating new modes
- LAN servers (offline mode)
- Matchmaking
- Stats
- Ranking system
- Spectator mode
- Movie-making mode
úgy tûnik h a pro quake scene java át fog állni a shootmaniara, felbaszta õket hogy az id nem támogatja már a quake liveot se rendesen.
- Map editor included
- Dedicated servers
- Integrated scripting tool for creating new modes
- LAN servers (offline mode)
- Matchmaking
- Stats
- Ranking system
- Spectator mode
- Movie-making mode
úgy tûnik h a pro quake scene java át fog állni a shootmaniara, felbaszta õket hogy az id nem támogatja már a quake liveot se rendesen.
done 😊
Olyan napom volt, amitől Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. Műkutyától, műkrokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.
lehet jelentkezni beta-ra: katt
2fajta fegyver van ugy olvastam valahol. Az egyik ez a rakéta szerüség, a másik meg egy Railgun amit csak bizonyos platformokra lépve kapsz meg.
Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"
A Nadeo játékokban mindig van ilyen egyszerûen de jól megvalósított szabadságérzet.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
LOL! Ingyenes lesz ez is?
ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11
← ElőzőOldal 3 / 3