114
Shootmania a Trackmania készítőinek lövöldözős játéka.

• Jim Morrison
    szerintem is elég a mostani. Pluszt nem adott hozzá. csak az a tabos rész tetszett azért (scoreboarddal meg úgy vagyok, hogy nem kell sok minden rá (úgy mint TF2 ben)
  • bosco05 #73
    új is csak szar :)
  • Jim Morrison
    köszi, azért már mindegyik mód megvan nagyjából, valszeg royal vagy nem tudom melyik "almódja" lehetett, hogy két csapat egymás ellen ment és támadt.
    "Jött ki belőle v3 ahol a védők választhatnak fegyvert (rocket, laser, nucleon) de igazából a közösség nem használja" Ebbe pont a múltkor futottam bele, azt hittem új. Tetszett, hogy scoreboard kicsit részletesebb volt, meg, hogy néha tab lenyomásra mutatja, hogy a ranglétrán mennyit léptem előre. Nem volt rossz, de hogy minden kör előtt még mutatja is a játékosokat beállítva nem láttam sok értelmét.

Facet majd akkor nézegetem, de most szakdoli idő van, azt kell nyomatnom ezerrel :)
  • bosco05 #71
    egyelőre a facebookot csinálom , ott most is van közvetítés kitéve, most megy a go4sm döntő, majd átbeszélem a srácokkal, hogy minek van akkora hírértéke hogy mehet sm.hura és akkor az is lesz frissítve, addig ott a face ha érdekelnek a kupák vagy hasonlók
  • bosco05 #70
    Látom kérdés volt az alap játékmódok mibenléte.

1. Elite: ez az úgymond "war" mód. 3v3-ban játsszák, ez megy ESL-en, Lan-on, mindenhol. A lényege, hogy az egyik csapatból 1 ember támad, fegyvere csak Laser lehet (egy találat = die , igazából ez instagib cucc) a másik csapatból mindhárom játékos játszik az adott körben és Rocket-al védhetnek, körönként cserélődik ki támad. Hivatalosan 9 megszerzett pontnál vége, hacsak az ellenfél nincs 2 ponton belül (pl 9-8), mert akkor hosszabbítás következik a 15. pontig. Jött ki belőle v3 ahol a védők választhatnak fegyvert (rocket, laser, nucleon) de igazából a közösség nem használja, egy két publicot tekintve nem játsza senki. ESL map pool: Cloudlight, DawnOfTheHeroes, Dawnville, Escalation, IronFist, Paladin 2k13, Rust, Spitfire, TheCastle2,

2. Joust: 1v1 mód, szintén mennek kupák. Lőszer nélkül indulsz fegyver only rocket, meg kell szerezni az oszlopokat hogy legyen 5 lőszered. Csak a saját színnel jelzett illetve fehér oszlopok foglalhatók. Addig megy amíg valaki nem visz be 7 találatot a másiknak, kivéve ha 2 ponton belül van (7-6) mert akkor hosszabbítás itt is.

3. Royal: public mód. középen a pole, aki befoglalja plusz pontot kap, amint be van foglalva a pole nincs respawn jön a vihar végül beszűkül a pálya közepére. Aki legutoljára marad megduplázza addig szerzett pontjait körön belül (hit, pole foglalás)

4. Combo: 2v2, pluszba jött ki de hivatalos mód. Mind a négy fegyver megtalálható a pályán, fel kell venni őket (kivéve a rocketet, az alapból van), addig tart egy kör ameddig az egyik csapatból mindkét játékos egy időben nem halott. Erre az első kill után alig pár másodperc van. A fegyverek nem spawnolnak vissza, kör elején rohanni kell értük. A mód jelenleg nem túl népszerű.

Kérdés?
  • Jim Morrison
    oh, ígérem megtanulom ! : D emmeg én vagyok, de csak a múltkor regisztráltam ide, shootmania.hu-s ügy miatt. Az kafa lenne ha beindulna az oldal, azért naponta párszor így is lecsekkolom hátha jött valami új hír :)
  • bosco05 #68
    ide szoktam kitenni hasznos infókat érdekességeket a játékról, bár elvileg a shootmania.hu-t is fogom csinálni, csak azt még át kell nyálaznom mit hova, alapvetően a Splendides srácok viszik az ipart (ill csak vinnék mert időhiány van ott is)
  • bosco05 #67
    a zöldszínű klánban vagyok :D Dead by Alien
  • Jim Morrison
    splendid ben vagy? néztem elite ranking-nál hungaryn belül. Top10ben a splendid van, meg valami zöld színű klán :) Meg ha jól emlékszem luigizzor és én ^^

szerk: ezek szerint rá kéne állnom IRC re ^^
  • bosco05 #65
    én két magyar csapatról tudok, az egyik mi vagyunk :) de ha van 3. is akkor #shootmania.hu @ QuakeNet <<< itt mennek az eszmecserék napi szinten
  • Jim Morrison
    köszi. Sajnos a wikije még elég hiányos :)
  • NEOreg3
    "mindenki mindenki ellen és jön a vihar, rakétákat lehet lőni"
  • Jim Morrison
    royal melyik? igazság szerint még nem nagyon vágom ezeket :D
    -mindenki mindenki ellen és jön a vihar, rákétátak lehet lőni
    -mindenki mindenki ellen és jön a vihar, laser van használatban
    -csapatok egymás ellen, foglalós

Joust
    - 1v1, fegyvert oszlop tölti újra

Elite
    - 3v1, egy támadó 3 védő, majd a másik csapatból lesz a következő támadó, 9pontig megy

Ezekkel találkoztam eddig.
    (Felkérést elfogadtam)
  • NEOreg3
    én még csak royal módot játszok, nem igazán szeretem a csapatjátékokat, inkább szólózni szeretek, egyszer majd kipróbálom az elite-et is, de az még várat magára

elvileg küldtem buddy requestet (neoreg/bannoltuk), de igazából nem nagyon tudok kiigazodni ezen a maniaplaneten
  • Jim Morrison
    én is több éves tf2-es pályafutásom után ebben látok potenciált ^^
    http://www.shootmania.hu/ , itt is felmerültek ugyanezek a kérdések, igaz a magyar rétegről inkább.
    Én az aktív Elite-esek számát pár ezerre teszem. Sajnos statisztika nem sok van, kicsit hiányos a hivatalos honlap is, de remélem azért nyárra ismertebb lesz. Ha megnézed kb 3 magyar csapat van a ShootMania ban (elite (/storm, stb) - Multiplayer - Rankings - Europe - Hungary)
    vegyél fel: JimMorrison723 (eleinte storm ban játszottam(2-3óra), aztán elite.
  • NEOreg3
    van valami statisztika arról, hogy mennyien játsszák?

elvileg steamre beregelhető azoknak is, akik nem ott vették, viszont még a top 100-ban sincs benne ami azért elég elszomorító, maniaplaneten meg nem találtam semmit ezzel kapcsolatban

jó persze mindig találok szervert (még), de remélem hogy nem fog egyhamar kihalni, mert TF2 óta ez az első multiplayer játék amiben látom a potenciált, hogy sok-sok száz órát bele tudnék ölni
  • Jim Morrison
    10-én ki is jött :) updateltek pár mapot, castlecrashert például beépítették... szerintem rosszabb lett.
  • Jim Morrison
    kockamagyar :D
  • Zomil
    Most nézem mi ez a forditás? :DDD
    "mapet" :D
  • Jim Morrison
    Shootmania Launch Event Day 1
  • Jim Morrison
    Kiszámolhatjátok, végig második voltam, de szerencsére utolsó kör nagyon jóra sikerült ^^

még egy 64hit
    ez necces volt
    ez meg gyors :p
  • Jim Morrison
    Ez baromi jó ! :D
    Eddig kb 4szer indítottam el, de máris elég sokat haladtam még a ranglistákon is :D Rendszerint első vagyok ezért +sikerélmény talán ezért is tetszik annyira :D Pörgős, egyszerű, fantasztikus :D most is játszottam ilyen oszlopfoglalósat talán azért vagyok feldobva :D Eddig storm és oszlopfoglalós módban játszottam, a másik kettőt leírná nekem valaki hogy pontosan mik azok? :)
  • Aquir
    de akkor "többi új" kellett volna:)
  • Zomil
    Igen, de az ujak nem :)
  • Aquir
    A trackmania mondjuk pár éve fenn van :)
  • tototto
    Megjelent a Shootmania a többi Nadeo játékkal steamre is végre
  • mate1234321
    Hogy tudok csatlakozni a szerverhez? Mert ezt írja ki:
  • Panzeradler #47
    Van 1 hónapos kulcsom, privátba lehet kérni ha valakinek kellene.
  • Csokis
    Béta kulcsok!!!
  • pxxl
    azt a levelet másoltam neki amit küldtek. linkkel kòddal stb. én is másik email-el regeltem be nem azzal amelyikre kaptam az elsőt.
  • jackoneill90
    Hogy adod neki? Csak a kódot adtad ?email címed nem kell hozzá? Nekem is van még egy ha minden igaz még felhasználható.
  • pxxl
    nincsmit!
  • tototto
    itt is nagyon szépen köszi :)
  • pxxl
    elkelt
  • pxxl
    van 1 béta kulcsom stb ha kell valakinek! júli 31-ig kell aktiválni! pm-ben adom :)
  • pxxl
    igen egy. de vannak olyan helyek pp valami víz féle hogy ha belemész akkor más fegyver lesz olyan mintha aknát lőne aoe sebzéssel meg van olyan is mint egy railgun kb egy lövéssel öl.
  • Zomil
    jo játék, de nem 20$-ért...olyan 10$-t ér max. :)
  • jackoneill90
    Sikerült elindítani. CSak egy fegyver van benne? Nem lett a kedvencem, de azért ellövöldöztem egy órát.
  • ScarY MAN
    sztem egész jó, én elvoltam vele haverral :)
  • jackoneill90
    hogy a brébe játszol te? Külföldön laksz?