Shootmania

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Jim Morrison
köszi. Sajnos a wikije még elég hiányos 😊

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

NEOreg3
"mindenki mindenki ellen és jön a vihar, rakétákat lehet lõni"

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Jim Morrison
royal melyik? igazság szerint még nem nagyon vágom ezeket 😄
-mindenki mindenki ellen és jön a vihar, rákétátak lehet lõni
-mindenki mindenki ellen és jön a vihar, laser van használatban
-csapatok egymás ellen, foglalós

Joust
- 1v1, fegyvert oszlop tölti újra

Elite
- 3v1, egy támadó 3 védõ, majd a másik csapatból lesz a következõ támadó, 9pontig megy

Ezekkel találkoztam eddig.
(Felkérést elfogadtam)

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

NEOreg3
én még csak royal módot játszok, nem igazán szeretem a csapatjátékokat, inkább szólózni szeretek, egyszer majd kipróbálom az elite-et is, de az még várat magára

elvileg küldtem buddy requestet (neoreg/bannoltuk), de igazából nem nagyon tudok kiigazodni ezen a maniaplaneten

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Jim Morrison
én is több éves tf2-es pályafutásom után ebben látok potenciált ^^
http://www.shootmania.hu/ , itt is felmerültek ugyanezek a kérdések, igaz a magyar rétegrõl inkább.
Én az aktív Elite-esek számát pár ezerre teszem. Sajnos statisztika nem sok van, kicsit hiányos a hivatalos honlap is, de remélem azért nyárra ismertebb lesz. Ha megnézed kb 3 magyar csapat van a ShootMania ban (elite (/storm, stb) - Multiplayer - Rankings - Europe - Hungary)
vegyél fel: JimMorrison723 (eleinte storm ban játszottam(2-3óra), aztán elite.

NEOreg3
van valami statisztika arról, hogy mennyien játsszák?

elvileg steamre beregelhetõ azoknak is, akik nem ott vették, viszont még a top 100-ban sincs benne ami azért elég elszomorító, maniaplaneten meg nem találtam semmit ezzel kapcsolatban

jó persze mindig találok szervert (még), de remélem hogy nem fog egyhamar kihalni, mert TF2 óta ez az elsõ multiplayer játék amiben látom a potenciált, hogy sok-sok száz órát bele tudnék ölni

Jim Morrison
10-én ki is jött 😊 updateltek pár mapot, castlecrashert például beépítették... szerintem rosszabb lett.

Jim Morrison
kockamagyar 😄

Zomil
Most nézem mi ez a forditás? 😄DD
"mapet" 😄

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Jim Morrison

Jim Morrison
Kiszámolhatjátok, végig második voltam, de szerencsére utolsó kör nagyon jóra sikerült ^^

még egy 64hit
ez necces volt
ez meg gyors :p

Jim Morrison
Ez baromi jó ! 😄
Eddig kb 4szer indítottam el, de máris elég sokat haladtam még a ranglistákon is 😄 Rendszerint elsõ vagyok ezért +sikerélmény talán ezért is tetszik annyira 😄 Pörgõs, egyszerû, fantasztikus 😄 most is játszottam ilyen oszlopfoglalósat talán azért vagyok feldobva 😄 Eddig storm és oszlopfoglalós módban játszottam, a másik kettõt leírná nekem valaki hogy pontosan mik azok? 😊

Aquir
de akkor "többi új" kellett volna😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Zomil
Igen, de az ujak nem 😊

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Aquir
A trackmania mondjuk pár éve fenn van 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Hogy tudok csatlakozni a szerverhez? Mert ezt írja ki:
Panzeradler
Van 1 hónapos kulcsom, privátba lehet kérni ha valakinek kellene.
pxxl
azt a levelet másoltam neki amit küldtek. linkkel kòddal stb. én is másik email-el regeltem be nem azzal amelyikre kaptam az elsõt.

All hail the double x!

jackoneill90
Hogy adod neki? Csak a kódot adtad ?email címed nem kell hozzá? Nekem is van még egy ha minden igaz még felhasználható.

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

pxxl
nincsmit! <#wave>

All hail the double x!

tototto
itt is nagyon szépen köszi 😊

pxxl
elkelt

All hail the double x!

pxxl
van 1 béta kulcsom stb ha kell valakinek! júli 31-ig kell aktiválni! pm-ben adom 😊

All hail the double x!

pxxl
igen egy. de vannak olyan helyek pp valami víz féle hogy ha belemész akkor más fegyver lesz olyan mintha aknát lõne aoe sebzéssel meg van olyan is mint egy railgun kb egy lövéssel öl.

All hail the double x!

Zomil
jo játék, de nem 20$-ért...olyan 10$-t ér max. 😊

jackoneill90
Sikerült elindítani. CSak egy fegyver van benne? Nem lett a kedvencem, de azért ellövöldöztem egy órát.

ScarY MAN
sztem egész jó, én elvoltam vele haverral 😊

...

jackoneill90
hogy a brébe játszol te? Külföldön laksz?

pxxl
nem lesz ez rossz játék, kezd megtetszeni, de ez max F2P kategóriában jó...pénzt nem adnék érte... annyira nem jó 😄

All hail the double x!

jackoneill90
Valaki tudja hogy tudom letölteni???

Ryder159
bocs, már megvan lehet törölni a HSZ-t

Ryder159
sziasztok. Kaptam és is. Rákattintok a linkre amit küldtek akkor azt látom hogy ShhotMania-Beta Pass (Windows only) $19.99. <#fejvakaras>

megadom az email címemet, akkor meg azt írja, hogy nem töltöttem ki a fizetési adatokat. az emailen kívül mást nem is tudok írni

jackoneill90
5 napja kaptam emailt. de azt látom ,hogy:
Sorry, this product cannot be bought from your current location. Segítsetek. hogy töltsem le???

pxxl
hát nagyon fura, olyan, mintha a Holdon játszanánk. repkednek a karakterek, a lövedékek lassúak, nem telibe kell célozni az ellenet, hanem elé/mögé lõni, az irányítás egyelõre hihetetlen rossz. alig bírtam sokszor oldalazni, oldalazva becélozni egy rámpát. olyan az egész mintha úszna a levegõben. a fegyver kb használhatatlan pont amiatt, hogy nem lehet rendesen célozni.
érdekes amúgy, hogy 4 "töltény" van, amit ki lehet lõni sorozatként, és utána folyamatosan töltõdik fel a csík, és az alapján lehet használni 1-2-3-4 lövést. ez akkor szar, ha 6-8 ember ugrál körbe-körbe egy oszlopnál, és várjuk, h ki fog lõni 😄

a szerver meg lagol, de ez a legkevesebb egy béta tesztnél 😊

amúgy nem lesz rossz, ha az irányítást csiszolják, meg egy kicsivel gyorsabb lövedékek lesznek. (mint Q3A-ban a railgun ^^)

All hail the double x!

Látom ma elindult egy kulcs osztó hullám mivel én is kaptam 😊 .

pxxl
én is kaptam kulcsot 😊 este megnézem mi helyzet.

All hail the double x!

sznus
Oldalt a a menüben 3 kis ablakba érdemes még a 2 másik "módot" is *, Joust és Elite. (Bár ezeket nem próbáltam még egyelõre ki.)
* belinkelni 😊

Kíváncsi vagyok, mennyi ideig lesz felkapva a kicsike, meg mekkora keletje lesz. A TrackMania-t vagy 1 éve hanyagolom! 😞

sznus
Én is pont ma kaptam kulcsot! 😊 Játszottam is jó pár órát. "Idõmérõs" szerverbõl lehetne több, néha jó csak lazulgatni ott.
Tetszik alapvetõen a cucc, az is jó pl, hogy 1-2 szmötyibe beleállva másféle cuccot lõsz ki. Találtam olyan szervert is, ahol valami olyan szmötyit lõttem ki, és 2-3 mp múlva robbant és félrelökött kicsit. Egy kb. 6 méteres medencén kellett volna ezzel valahogy átkelni (egy fedett helyen)... ez egyelõre nem sikerült. 😄

Oldalt a a menüben 3 kis ablakba érdemes még a 2 másik "módot" is, Joust és Elite. (Bár ezeket nem próbáltam még egyelõre ki.)

Kíváncsi vagyok, hova fejlõdik majd a cucc! Quake féle instagib feeling befigyel, csak itt ugye 2x kell eltalálni a másikat, meg a izéhozé amit kilõ az ember, az "viszonylag lassú".

Zomil
Kaptam kulcsot, kár h csak 7napig lehet használni...de legalább kiprobálhatom 😊

Nightwish006
bezony da bear az amcsi ex CS-s.

Nézd meg, és regisztrálj! Nagyon jó oldal, nem átverés. Ha info kell pm me http://href.hu/x/7fiu

pxxl
akkor valszeg másról van szó 😊

All hail the double x!

összekevered valakivel, pro CS játékosként ismert, top csapatokban volt amerikában

pxxl
nem az az a csávò akit egy Q3A verenyen is csalònak hittek mert olyan hihetetlenül ölte a népet? volt valami ilyesmi régen. asszem autoaim-ra gyanakodtak vagy olyan csítre ami a karakter mozgása alapján mutatta hogy hova kell lõni.

All hail the double x!

tutituti
Da Bear egy vadállat volt.Haver linkelte be a mérkõzést.Esélyem sincs,hacsak nme alszom és egész nap q3a-t meg tribes-t tolok😄

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Smithwarden

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Smithwarden
<#eljen>

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

pxxl
banner?

All hail the double x!

tototto
remélem leszünk páran akik bejutnak beta-ba 😊