114
Shootmania a Trackmania készítőinek lövöldözős játéka.
-
#114 most 1134 nap után néztem vissza...
A telepítés elég ratyi volt, 80 mega steamről, majd csigalassúságú maniaplanet updatek. A menün szerencsére gyorsan átverekedtem magam mert elég káosz, rengeteg hud elem, összevissza minden. Játékba joinolás után is. De legalább jétékosok még vannak, "Még mindig jó móka".
Nagyon nagy kár, hogy a játékosbázis nagyon apró. Még mindig. Valami miatt azért nem ürül ki hál isten:) -
#113 visszanéztem mi történt (293 nap után), és egyáltalán nem tűnt halottnak a játék.
Új platformok, csomó apró újítás (például beállíthatod hogyan álljon a modelled játék végén a dobogón), stb, stb. Még mindig jó móka, én élveztem. Most kipróbáltam a broadcastet is de baromi nagy fps laggol lett miatta :( -
#112 hát én még akkor játszottam amikor "pörgött", de leginkább akkor is franciák túrták... a reklámmal szerintem még nincs is nagy baj, na de hogy 6-7 ezer forint egy noname gyakorlatilag 0 tartalmat biztosító játék az már nonszensz... amúgy ut-sokkal toltam és egyetértek velük abban, hogy ezt ott kúrták el, hogy alap játékmódokat kihagytak a kínálatból, mint a ca, vagy leginkább az ictf... szóval jó lett volna ez csak na, el lett kúrva -
#111 Pont az a baj, hogy semmi nem történt
Azért hagytam abba, mert kevés volt a játékosszám az engem érdeklő játékmódokban és 1 év után se növekedett semmit. Mint láthatjátok több mint 1 éve senki nem szólt hozzá ehhez a topikhoz, valamint a shootmania.hu-n se történt semmi. A maniaplanet saját fórumain kívül teljes érdektelenség övezi az egész játékot szerte az interneten. Ezek után kinek van kedve elővenni? Megvettem az összes játékukat, mert bíztam benne, hogy egyszer jó lesz, hogy egyszer tényleg sokan fogják játszani, de a nadeo egyszerűen nem ért a reklámozáshoz és a fejlesztők hozzászólásait olvasva ők valami álomvilágban élhetnek és szentül meg vannak győződve arról, hogy jó úton járnak a világ legsikeresebb kompetitív FPS-ének megalkotásához. Sok sikert kívánok nekik.
/out
-
#110 áprilisban volt update:
- ShootMania complete upgrade: netcode, graphics and gameplay blocks such as teleporters, force fields, etc.
Ezekről még nem is hallottam :o
de tényleg, mi történt? Azt eddig is tudtuk, hogy nem sokan játszottak vele :/ -
#109 miért mi történt? -
#108 hát ennek annyi, kár érte. -
#107 Aki játszik, annak tényleg nagyon ajánlott feljönni IRC-re. shootmania.hu @ QuakeNet. A weboldalon van webirc is. Látom hogy egyre többen vagyunk magyarok, gyertek a csatira :) -
#106 Reggel van, itt a jó link. -
#105 Ki lehetne dobni bannerba: URL=http://www.shootmania.hu/]shootmania.hu[/URL], tovább IRC csati is van a #shootmania.hu @ QuakeNet , emellett már külön TS szerver is üzemel a hazai játékosoknak fenntartva közös játékra, illetve klánoknak szobát is tudunk adni lehetőségeinkhez mérten. -
#104 Én csak párszor találkoztam velük, azt sikerült leszűrnöm, hogy rendesek :)
Van, felvettelek :) -
#103 nagyon rendesek a srácok, rengeteg dolgot elmondtak, szinte minden nap játszunk velük, majd átadom neked a tudást :) van steamed vagy valami? -
#102 Ez jól hangzik -
#101 jövő héten egyedül leszek mert rywald megy vidékre, de majd hívjük dmi-t vagy gtp-t aztán tudunk praccolni kicsit -
#100 Péntektől már mehetek ^^ -
#99 hát gyere játszani kupára :) -
#98 köszi, akkor élek a lehetőséggel és kérek :) nem lesz sok időm, de majd belenézek streambe is (ha lesz ilyesmi) esetleg spectatorkodok majd :) -
#97 mi vagyunk amúgy minden nap, ha van kedved jönni szólj és adok ts-t, holnap esl cup van 8-tól -
#96 sokat kell gyakorolni sajnos csapat szinten is, mert az ellenek nagyon erősek -
#95 Ez jól hangzik :) -
#94 3 esl cupon vagyunk túl, dmi-vel pedig jó a kapcsolat néha esténként egy ts-en veretjük a népet :) -
#93 ti mennyire szeretnétek kompetitíven játszani? mert én nagyon :) dmi-vel volt szerencsém kicsit beszélgetni, ő mondta, hogy most már sikerül jobb helyezéseket elérniük a kupák a csapatával. Jó dolog a klánozgatás, mixelgetés, de szeretnék cupokon is indulni :) -
#92 hát megnézzük :) mindenki kezdő, csak gyakorolni kell ;) -
#91 köszi az nem lenne rossz, még pár napig teljesen el vagyok havazva, hétvégétől már lazábban leszek :) (játszottunk már együtt, vagy ennyire bízol bennem, hogy megállom a helyem? ^^ ) -
#90 amúgy ha majd lesz időd és van kedved klánozni nálunk lesz hely, mert az egyik tagunk offos lesz -
#89 elég érdekesnek hangzik. Azért én kipróbálnám :) -
#88 Amúgy van még heroes mód is, az is offical 5v5 viszont a támadókból csak 1 ember foglalhat polet akinél nucleon van. Senki sem játssza. -
#87 Sajnos semmit nem ér a rendszer. Amúgy én úgy hallottam hogy korábban fél évet kellett tolni profi szinten hogy 20000 lp-t összekaparj :) Most ez 5 nap funból összejön. -
#86 Ó. Ezt nem tudtam. -
#85 nem változik, asszem 40000 lp felett megkapod az eu1-es rankot és kész -
#84 majd ha lesz időm jobban megismerkedem ezzel a rendszerrel. Azért az első helyek gondolom elég gyorsan változnak, ezért is szoktam inkább cask Hungaryt nézni ^^ nem mintha a rank lenne a legfontosabb... :) -
#83 fél világ europe 1. :) -
#82 hát igen, egyik nap 40x . voltam másnap 800+ :D elkezdtek játszani. tudnék mutatni előzőhöz hasonlót mutatni csak europe-osat, de nem akarok felvágni :D viszont volt egy angol (europe: 27) aki nagyon komolyan tolta, rockettal mindig meglökte magát, stb. Volt szerencsém Europe #1-al is kicsit beszélgetni, ő csak azt mondta, hogy szar a rendszer, csak sokat kell vele játszani :D -
#81 európaikat nézz, top50 már nem rossz, de sokszor a top500 sem az, általában 800 alatt kezdődik a skill bár sok mindentől függ ez.. -
#80 szinte mindig próbáltam olyan szerverre menni, ahol voltak top 1000ben (rank), szintén kezdőktől nem tudok mit tanulni. Bár ők se szoktak nagy kihívást jelenteni
-
#79 hát azok tuti almák voltak, mid playereknél már esélyed sincs -
#78 láttam már olyat, hogy három emberke volt mellette, próbálták eltalálni, de sikerült befoglalnia :D nekem legtöbbször az 3. emberrel van a legtöbb gondom, még ha gyorsan le is szedem az első kettőt a harmadikat általában elkapkodom. -
#77 1 a minimum, az alatt szinte lehetetlen foglalni, de inkább a kettő, ha pedig egy izmos ellenfélről van szó akkor mindhármat offolni kell általában -
#76 ő ja, a fegyverváltás nekem se jött be, főleg hogy lasernél sokat kell várni :D (támadoként szopás volt).
btw Támadónak illene 1-2 embert leszedni mielőtt kezdődhet a foglalás ! :D -
#75 pluszt nem, mínuszt annál inkább :D 1 laser előtte 2x polenál nucleon csókolom...