Lost Planet 3

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wedge31
Polygon – 7/10
Joystiq – 2.5/5
IGN – 6.2/10
Videogamer – 5/10
Eurogamer.net – 4/10
Push Square – 7/10
Games.it – 6/10
Godisageek 7/10
GamesRadar – 2.5/5
OXM – 5/10
GamerGen – 14/20

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

DarkSector
Nem mondtam semmit. 😄

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Rayden02
Sejtem mi az a szó!<#email><#law> <#idiota>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

DarkSector
Van rá 1 szép szó erre.

1.rész piszok bejött nekem.

Majd jött a 2. rész, mondom Holy Vallance!!! És mondom mivan stage 1/5 meg kutyafaxa?
De a 3. rész elvileg legalábbis nem próbáltam még, a külsõs infókra építve, újra egy single sima story, nem chapteres arénaharc, még ha a 2.rész szép is lett.

Már várom hogy legyen olcsón akcióba.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Maxtreme
Ez a 2 dolog hogy függ össze? 😄 Jól fut = jó?

Empty
Szépen fut a PC-s verzió nálam. Szóval jónak tûnik számomra a játék.

wedge31
Nem kell elözmény lesz.

Rayden02
Értem,köszi skacok!<#wave><#worship>

AMD Phenom II X4 Black Edition 965 ,Gigabyte GA-MA790X-UD3P,6GB Kingston HyperX DDR2 1066mhz,Gigabyte Radeon HD 7850 2GB 256bit OC WindForce Edition

DarkSector
szerintemm ku..ra nem. 😄
Én az elsõ 2 rész közt sem láttam összefüggést azon kívül hogy címük megegyezett.

Nem, mivel ez egy elõzmény, azaz az elsõ rész elõtt játszódik. Legalábbis így olvastam.

Rayden02
Nekem az elsõ két rész kimaradt!
A harmadik rész története szempontjából számít ez valamit?<#fejvakaras>

DarkSector
Amúgy semmi közük egymáshoz, de remélem 2x olyan a minõség mint a mennyiség. 😄

wedge31
17gb...az szép, remélhetöleg a mennyiség és a minöség megegyezik ebben az esetben.

DarkSector

jarlaxxe
Kijött a virágbolti verzió.

grebber
Na bele is raktam gyorsan 3 órát! Jó ez és nem is néz ki rosszul. Szerintem a DS3-at veri grafikában.

Sürgõsen venni kell valami fegyvert,mert azóta is a kiinduló kis pisztollyal megyek és már túl vagyok egy ez miatt hihetetlen idegölõ bossharc szerûségen is.<#gun>

Next PC upgrade: 2022

Hajajj...lehet fejlõdtek 😉
Maxtreme
bazz most nézem az a community rating.
Mind1, az is jelent valamit, sõõt. 😊 (reméljük nem a spark dolgozóktól származik <#idiota> )

Maxtreme
8.2
Wtf? A Spark megtáltosodott? 😊

grebber
Megérkezett ez is:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Lost.Planet.3.PS3-iMARS

wedge31
Lost Planet 3 'Single Player Gameplay Trailer

grebber

grebber

grebber
"A hivatalos bejelentés értelmében így a korábban június 28-ra tervezett premieridõpont Európa földjén augusztus 30-ra módosult, ami természetesen mindhárom bejelentett platformra, így kivétel nélkül PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is érvényes információ."

info: GC

az ellenfelek animációján kívül nem is néz ez ki annyira rosszul, mint gondoltam.

grebber

Nekem tetszik. Jobbnak fest, mint az 1 és van sci-fi hangulata is.
Azt a brutál méretû mechet is irányíthatjuk majd?

Akkor 1 év csak lesz, mivel a videó tavaly nyári. <#nevetes1>
wedge31
Elvileg még négy hónapig ha júniusban fog megjeleni...<#idiota>

Kérdés; hány hónapig fejlesztik majd.
wedge31
A második résznél csak jobb lehet.

Maxtreme
Szóval nem tudom. Lehet az a baj hogy van bennem egy elõítélet a fejlesztõkkel kapcsolatban, de valahogy nekem úgy nem áll össze az egész. Látszik hogy igyekeztek stb, de valahogy még is olyan budget szaga van az egésznek.
Remélem tévedek.

wedge31
Új trailert és megjelenési dátumot is kapott a játék ami június 28 lesz esedékes.

grebber

grebber

fery02
Én is erre gondoltam. 😊

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

grebber
Grafika alapján boxos képek!

Prince23
Ezek vajon PC-s képek?

tutituti
+fav!

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

← ElőzőOldal 3 / 3