144
Lődd a sárga pontot harmadszor!
-
#104 Tényleg ,semmi ez van végig.
Lesz fast travel később ,de az nem oszt nem szoroz a lényegen nem változtat!
-
#103 De tényleg nem lesz semmi? Én azt hittem, hogy csak lassan indul be a dolog de valahol éreztem ,hogy gyanús az egész. Na meg ez a menj ide és mindig vissza is kell szenvedni magad elég gáz, egy gyors utazás nem lett volna rossz, mert a visszaútnak csak időhúzó szerepe van. -
#102 Ha összesen 2 órát toltad akkor még van hátra kb 7-8 óra ugyanilyen szenvedés!
Lehet nem ide írtam ,de leírtam hogy az első rész jobb volt sokkal.
Itt csak menj ide gyere vissza közben megtámadnak verd le őket és midig ugyanez.Annyi a változás hogy néha nagy lények jönnek nem sok kicsi.
Semmi tekintetben nem kimagasló játék sajnos :( -
#101 Valaki végigjátszotta már, fog ebben történni is valami ,vagy végig ez a szenvedés lesz? Játszottam vele tegnap, meg most egy kicsit, összesen, vagy 2 órát, de halálra unom magam, sosem fog beindulni ez a játék? Egyébként ott tartok ,hogy fel kell menni a hegyre és aktiválni útközben a 5, vagy 6 állomást. -
#100 Á nem hiszem, tesztekben írják is ,hogy jó poén a saját zenédet hallgatni a lépegetőben. -
#99 Ez a HD pack az FLT verzióban nincs benne? Találtam 8 GB HD packot de azt hova kell másolni mappaügyileg? -
#98 Xbox-on is ott van az az opció, de inaktív. Lehet majd később egy patch-ben feloldják. -
#97 Azt megtaláltam de semmit nem ír, hogy mégis, hogyan lehetne. -
#96 Lépj be a menübe(ahol a küldik,térkép,gyűjthető dolgok vannak) és az utolsó fülön van rá egy opció, bár én nem próbáltam ki hogyan is működik. -
#95 Elvileg lehet saját zenét hallgatni a lépegetőben, de hogyan? -
mester1987 #94 Meg talán becsúszik Szeptember végén a Deadfall Adventures, ha nem késik. -
Fox44 #93 :)F1 2013 Szeptember 8? Nem Október 4? Az ARMA III meg szeptember 12.-én jelenik meg. A Beyond: Two Souls magyarul jelenik meg, mint a Gran Turismo 6. -
#92 A sokaság tárháza!
Szeptember 3: Total War: Rome II
Szeptember 4: Outlast
Szeptember 8: F1 2013
Szeptember 13: ARMA III
Szeptember 17: GTA 5
Szeptember 24: Alien Rage
Október 8: Beyond: Two Souls
Október 25: Batman Arkham Origins
Október 29: BF4
November 5: CoD Ghosts
November 19: Watch Dogs
Ha közben van pangó szünet akkor Splinter Cell Blacklist maxolás! -
Fox44 #91 Castlevania: Lords of Shadow? Otána mi jön? -
#90 Na ennek is vége! 11 óra 20 perc.
Jöhet a Castlevania! -
kirpill75 #89 -
#88 aham na akkor jó :) -
#87 Egyik videóban elmagyarázza a feleségének a ruhájának a működését és mondja, hogy a nyak részén van valami melegítő szerkezet,ezért nem kell sisak -
#86 az mondjuk érdekes hogy Jézus arcú főhősünk hajadonfőtt,meg mindenki más nem hiszem hogy -10 fok van csak :) -
mester1987 #85 Hi-Res Movie Pack DLC már elérhető, ha néhol enyhén kockás lenne az átvezető -
#84 Csak vicceltem, ne keresd a dx11-et....látom hányan néztétek Steam-et. :D
Csak dx9 van. -
#83 Azt én vettem le, utálom a nagy árnyékokat :) -
#82 Shadow-> medium.... ez akár lehet egy támpont.
Tört játéknál franc tudja, steam-es embert kéne megkérdezni, összehasonlítani. -
#81 Jah hát nem mondtuk hogy Gamestar stílusba nyomd. :D -
#80 Ezek vannak
-
#79 Oks amugy ez csak egy példa volt....:D -
mester1987 #78 SSAO, HBAO vagy HDAO se? -
#77 am valahogy gondoltam hogy olyan a geow is tetszik de csak nézni úgy leüljek és végigjátszam,nemtudom nekem unalmas:) -
#76 ezt nem értem,én azért értem mit mondanak.szóval he?:D -
#75 nincs postprocess meg semmi ilyesmi :) -
#74 Origi ha megveszed biztos tud dx11-et.
Sokszor ez annyiba nyilvánul meg hogy a details-oknál mondjuk a post process-t mondjuk dx9-el médiumig teheted, míg egy dx11-el meg high vagy ultra-ra, ne feltétlen dx11 kapcsolót keress.... -
#73 indulásnál látszik az ablak ott dx9et-ír....ebből gondolom, de majd kiderül -
mester1987 #72 Ha lejött utánanézek majd a DX11-nek, ha addig nem ír róla senki. Lehet nincs is támogatva. A configba kell turkálni az tuti. -
#71 Tökmindegy ugyse magyarul beszélnek... -
mester1987 #70 Thx, meglessük. :) -
#69 Kéne csokis hogy megmondja hogy kell dx11b futtatni :) -
#68 Hát full grafra tettem ennyit tud nálam a játék, persze YT csalós.... -
#67 Story+megyek lövök.
Játszottál a GeoW-al? Nah olyan, csak csúnyább. :) -
#66 na jó de a játék milyen?van valami lényege legalább?vagy csak megyek és lövöm a dögöket?valami story?:)ami jó -
#65 Igen brutál loptak a dead-ból, főleg a kamerakazelés.
Régebbiekben ilyen hatásvadász dolgok nem voltak, de ez nekem jó pont, szeretem ha ilyen adrenalinpumpálós bejátszások vannak.