Lost Planet 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Meg talán becsúszik Szeptember végén a Deadfall Adventures, ha nem késik.
:)F1 2013 Szeptember 8? Nem Október 4? Az ARMA III meg szeptember 12.-én jelenik meg. A Beyond: Two Souls magyarul jelenik meg, mint a Gran Turismo 6.
grebber
A sokaság tárháza!

Szeptember 3: Total War: Rome II
Szeptember 4: Outlast
Szeptember 8: F1 2013
Szeptember 13: ARMA III
Szeptember 17: GTA 5
Szeptember 24: Alien Rage
Október 8: Beyond: Two Souls
Október 25: Batman Arkham Origins
Október 29: BF4
November 5: CoD Ghosts
November 19: Watch Dogs

Ha közben van pangó szünet akkor Splinter Cell Blacklist maxolás!

Next PC upgrade: 2022

Castlevania: Lords of Shadow? Otána mi jön?
grebber
Na ennek is vége! 11 óra 20 perc.
Jöhet a Castlevania!

Next PC upgrade: 2022

http://www.youtube.com/v/4c9OLvMZUSU&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

Asrock Z77 Extreme 3,I7 2600k(4.5Ghz),HD6970 2GB,12GB 1600mhz DDR3

Tatyla
aham na akkor jó :)

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Seth
Egyik videóban elmagyarázza a feleségének a ruhájának a mûködését és mondja, hogy a nyak részén van valami melegítõ szerkezet,ezért nem kell sisak

PSN ID.: Beegabor

Tatyla
az mondjuk érdekes hogy Jézus arcú fõhõsünk hajadonfõtt,meg mindenki más nem hiszem hogy -10 fok van csak :)

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Hi-Res Movie Pack DLC már elérhetõ, ha néhol enyhén kockás lenne az átvezetõ <#nevetes1>
DarkSector
Csak vicceltem, ne keresd a dx11-et....látom hányan néztétek Steam-et. :D

Csak dx9 van.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

kill3r21
Azt én vettem le, utálom a nagy árnyékokat :)
DarkSector
Shadow-> medium.... ez akár lehet egy támpont.

Tört játéknál franc tudja, steam-es embert kéne megkérdezni, összehasonlítani.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

DarkSector
Jah hát nem mondtuk hogy Gamestar stílusba nyomd. :D

kill3r21
Ezek vannak

DarkSector
Oks amugy ez csak egy példa volt....:D

SSAO, HBAO vagy HDAO se?
Myselor
am valahogy gondoltam hogy olyan a geow is tetszik de csak nézni úgy leüljek és végigjátszam,nemtudom nekem unalmas:)
Myselor
ezt nem értem,én azért értem mit mondanak.szóval he?:D
kill3r21
nincs postprocess meg semmi ilyesmi :)
DarkSector
Origi ha megveszed biztos tud dx11-et.

Sokszor ez annyiba nyilvánul meg hogy a details-oknál mondjuk a post process-t mondjuk dx9-el médiumig teheted, míg egy dx11-el meg high vagy ultra-ra, ne feltétlen dx11 kapcsolót keress....

kill3r21
indulásnál látszik az ablak ott dx9et-ír....ebbõl gondolom, de majd kiderül
Ha lejött utánanézek majd a DX11-nek, ha addig nem ír róla senki. Lehet nincs is támogatva. A configba kell turkálni az tuti.
jarlaxxe
Tökmindegy ugyse magyarul beszélnek...<#idiota>

Thx, meglessük. :)
kill3r21
Kéne csokis hogy megmondja hogy kell dx11b futtatni :)
kill3r21
Hát full grafra tettem ennyit tud nálam a játék, persze YT csalós....
DarkSector
Story+megyek lövök.

Játszottál a GeoW-al? Nah olyan, csak csúnyább. :)

Myselor
na jó de a játék milyen?van valami lényege legalább?vagy csak megyek és lövöm a dögöket?valami story?:)ami jó
DarkSector
Igen brutál loptak a dead-ból, fõleg a kamerakazelés.
Régebbiekben ilyen hatásvadász dolgok nem voltak, de ez nekem jó pont, szeretem ha ilyen adrenalinpumpálós bejátszások vannak.

DarkSector
Pedig szép játék.
A 2. rész is pazar volt, bár tény hogy a 2. rész konzolon szebben festett, tök másképpen nézett ki.
Legalábbis a demoban.

Myselor
jónak tûnik ez a játék,bár eléggé dead space 3 nekem így elsõre.a hangulat.amitõl félek hogy unalmas lövölde lenne csak nekem:) pedig hangulatos meg minden
DarkSector
Igen, olvasd steam gépigényt.

Lehet a törésed nem jó. :)

Upsz...:D
Elég Revelations-ös a grafika vagy csak youtube gameplay ilyen?!
Meglessük, thx <#worship>
kill3r21
az egyszeri volt :

Van DX11? hogy?
Nálam dx9be futott
DarkSector
yes

DX11-et is támogat ez a jóság? :)
DarkSector
Nem is. :D

Amúgy hallgattalak volna, mikor elindul a videó, te meg mély hangon: "elveszett bolygó három"

:D

kill3r21
nem mered betenni az eredeti topikba :d
kill3r21
uncsi lett volna , ennyi minimum és maximum game melett az angol cím :D
DarkSector
azbesztmegbaszta, a selymes hangodat. :)

érted, ELVESZETT BOLYGÓ 3. :D

kill3r21
Csak hogy ne bele az arcba :D
http://www.youtube.com/v/XIS_Ru2IRbI&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
DarkSector
Aha.

wedge31
Nincs key bindings?

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Tatyla
épp hogy csak belenéztem és egyelõre csak ilyen bárszék szörnyeket öltem de zene táj nagyon hajaz az alienre, az inventory meg az egész nézet deadspace csak nem értem miért ilyen lehetetlen helyre van egy két gomb kiosztva,ja és a japánok a mech õrületüket ide is belerakták, amúgy szerintem nem biztos hogy rossz lesz ez a kis game majd kiderül...

Metascore egy dolog. Csak a fejlesztõk elõtti címeikbõl kiindulva kérdeztem :)
DarkSector
Nem volt agyas.
Ez a játék nem szólt soha többrõl. Mész lõsz, semmi kulcskeresés.
Ne is számítson erre senki, aki nem ismerné a sorozatot.

A 2. rész na az necces volt, és arra adtak 5-6 pontos, kicsit vicces.

Ezért nem alapozok, holmi metascore-ra. :)

Nagyon agyatlan lett?
alma2
kb 2 ora jatek utan, meg nem tettem le, mindig ad valami ujdonsagot, erdekesseget, a zenek utosek, jol optimalizalt, tetszik a jeges kornyezet. Kicsit keves a polygon, a kornyezet nem rombolhato, de nagyon eltalaltak az egeszet.

szerintem