PC-re is jön az új Devil May Cry
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem nem jött be a DMC, valahogy hiányzott a karakterbõl meg a harcból az erõ érzése. Hogy amikor odacsap akkor oda van csapva 😊 Pedig direkt kipróbáltam, hiszen jókat hallottam róla.
Ez a felugrok, 5ször megpörgetem a kardot és nem esek le nekem irritáló. Kb olyan mint a kinai kungfu filmek, amikor elkezd repülni a csávó nekifutás nélkül, meg elég egy fûszál amin meg tud állni. Brrr 😊
Inkább Darksiders meg Prototype 😊
Persze kinek a pap-kinek a paplan, nyilván az izlések különbözõk.
Ez a felugrok, 5ször megpörgetem a kardot és nem esek le nekem irritáló. Kb olyan mint a kinai kungfu filmek, amikor elkezd repülni a csávó nekifutás nélkül, meg elég egy fûszál amin meg tud állni. Brrr 😊
Inkább Darksiders meg Prototype 😊
Persze kinek a pap-kinek a paplan, nyilván az izlések különbözõk.
Már van trailer hozzá, és aki benne van az nem Dante. Nélküle meg ez nem Devil May Cry.
Fogadok egy szelet pizza vagy eperfagyi se lesz benne.
Fogadok egy szelet pizza vagy eperfagyi se lesz benne.
Még semmit nem tudni mi lesz belõle, mi ez az instant hiszti lányok?
Egyetértek, és szerintem nagyon sok rajongót fog hidegen hagyni ez az izé.
Fórumokon mindenfelé azt lehetett olvasni, hogy könyörögnek egy Dante-Nero folytatásért amiben co-op mód is van. Vagy ha nem is Nero-val, de legalább Lady vagy Trish is lehetnének játszható karakterek.
De nem, õk rebútolják egy ilyen majommal.
Fórumokon mindenfelé azt lehetett olvasni, hogy könyörögnek egy Dante-Nero folytatásért amiben co-op mód is van. Vagy ha nem is Nero-val, de legalább Lady vagy Trish is lehetnének játszható karakterek.
De nem, õk rebútolják egy ilyen majommal.