4
-
Cat #4 "vagy a net sokkal dragabb"
Ma már szinte minden forgalmasabb területen ingyen elérhető a wifi, így ezt az irányt erősen kétlem. A mobilos internetelőfizetők száma radikálisan csökkenne, így nem nyernének vele sokat. -
kvp #3 Az a jo, hogy ez a technologia kepes ugy terjedni, hogy a felhasznalok nem is tudnak rola. Amikor valaki uj keszuleket vesz, akkor elobb utobb alapbol benne lesz az lte tamogatas es hasznalni is fogja amikor az internet kozelebe megy. Masik elonye, hogy alapbol voip-ot hasznal a hanghivasokhoz is, ezert is van itthon egyfajta ellenallas a szolgaltatok reszerol is, mivel az lte bevezetesevel osszeomolhat a jelenlegi dijstruktura. Magyarul ha 900 forint a korlatlan net egy honapra, akkor miert 43 ft a percdij. Eleg nagy valtozasok varhatoak, csak nem tudjuk merre. Vagy a hivasok lesznek olcsoak vagy a net sokkal dragabb. -
Kryon #2 "A vásárlók egyelőre még komótosan, szintén kissé vonakodva kaphatók a váltásra, egyes vélemények szerint nem értékelik kellőképpen az azzal járó előnyöket, ez azonban hamarosan változhat."
Ugyanazt látom mint 3D filmezéssel, a gyártók nagyon el akarják terjeszteni, gerjesztenék is a mesterséges trendet, de valójában egyáltalán nincs rá tömeges igény. Aztán megint a vásárló a hülye, meg igénytelen, amiért nem akar olyanra költeni amire nincs szüksége. -
senki687 #1 Nem tudom, hányan vannak így vele, de eddig még csak nem is hallottam erről az LTE-ről. Így miután végig olvastam a cikket, még mindig fogalmam sem volt, hogy miről is szól. :)
Szóval ez hordozható eszközök számára biztosít már normális sebességű internet elérést. 37 Mbps le, 12 Mbps feltöltési sebességet tud nyújtani a felahsználók részére. Már Magyarországon is tesztelik (egyelőre csak Budapest egyes részein.)