5
  • Lollerka
    #5
    szerintem megegyezhetunk h ez nem egy gothic folytatas, de azert eleg jo lett, kicsit hianyoztak nekem a frakciok amik regen voltak, de kibirhato volt, teny h rohangaszos volt, ade a gothicok is azok voltak, legalabb volt gyorsutazas, nekem speciel nem volt gondom a grafikaval, nem egy skyrim, dehat egy rpgben nekem nem a grafika a lenyeg ha jo a tortenet, egeszen tetsszett ahogy a voodoot megodottak, es tobb helyen is lehetett hasznalni kudli kozben, osszessegeben egy jobb fele jatek, vannak hibai, de sztem egy 7-8/10 siman megvan
  • Fbn Lx
    #4
    ez a játék hatalmas visszalépés az elődhöz képest.
    a grafikai megvalósítás a risenhez képest szinte semmit nem változott, és ami 2009-ben néhol gyönyörűen festett, az 2012-ben már gagyi.
    a dzsungel persze egész hangulatos, de a karakterek szörnyűek.
    az a hatalmas hangulat, amit a borongós középkori hardcore fantazi adott, ami szinte utánozhatatlan védjegye volt a csapatnak, gyakorlatilag teljesen elveszett, helyette lett egy felemás, kissé elvont, de inkább nem teljesen kidolgozott és nehezebben megfogható fantazikalóz téma, ami megközelítőleg sem ad számomra annyit, mint a jó öreg gothic és risen.
    ez a harcrendszer sem lett az igazi, nem érzek fölötte akkora kontrollt, mint a risenben, és nehezen tanulható, sokszor meg inkább idegesítő.
    a prológus valami eszméletlenül gagyi lett. Hiába vannak a játék elődei a legnagyobb kedvenceim között, a risen 2 első negyedórájában konkrétan kemény küzdelmet folytattam az ingerrel, hogy kilépjek és leszedjem a gépről a picsába. Amikor kikerültem calderából, onnantól viszont kezdett élvezhetővé válni, adtam neki egy esélyt, még tetszett is. aztán kb. 10 óra játék után hihetetlenül monotonná és unalmassá vált az egész koncepció
    az előző részekben hiteles karakterek álltak elő hiteles problémákkal, amikbe könnyen beleélte magát az ember, ebben viszont csak duma, duma, rohangászás, duma, és az egész elvesztette minden szépségét. nehéz beleélnem magam.
  • MinimumGame
    #3
    Gameplay: http://youtu.be/hMaz0tv5iic?hd=1
  • overkill666
    #2
    5 Csillag? Ugyan...
    http://angryjoeshow.com/2012/05/risen-2-angry-review/
  • svhs
    #1
    "Ugyan vérzik a szívünk egy igazi Gothic-epizód iránt, de a Piranha Bytes jó útra tévedt a Risennel!"

    Inkább mondjuk azt hogy két utat jár.