14
-
zutyu #14 Sziasztok! Olyan kérdésem lenne, hogy tavaly 2011. 04. hó-ban 2év tarifa hűséggel és 2 év készülékhűséggel vettem egy telefont. Mobil kvartett 150-et. Ennek havi előfizetése akkor optimalizálva lett 4990 ft-ra. Döbbentem tapasztaltam, hogy 2012.01.től ez át csapott 5324 ft-ba. És most jön a telefon adó. Amikor Én ezt aláírtam nem erről volt szó. Tehetek-e panaszt az előfizetésem díj változásáról, netán felbonthatom a hűségemet miattuk? Vagy nem tehetek semmit? -
Komolytalan #13 Gondolom a 100Ft-os sárga csekk díjat is ő találta ki, nem a telenor. Merthogy az is rajta van már a múlt havi számlán is. -
Papichulo #12 En a "globalis" alatt nem csak az OECD orszagokat ertem.
A perui Claronal (a jelenlevo 2 mobilszolgaltato egyike) elerheto egyetlen prepaid csomag:
"A Teléfonos Móviles Claro S/. 1.368
Teléfonos Fijos Claro S/. 1.983
A Otros Teléfonos Fijos S/. 1.983
A Otros Teléfonos Móviles S/. 2.281"
(1.00 PEN = 87.5891 HUF)
http://www.claro.com.pe/wps/portal/pe/pc/hogar/movil/prepago/planes-y-tarifas
Szerintem tudnek meg talalni negy ilyet, hogy MO ne ferjen be a top5-be. -
WoodrowWilson #11 index cikk -
Papichulo #10 "Még globálisan is a top5-ben vagyunk."
Ez az info honnan van? Tudnal adni valami linket ahol konkret szamadatok vannak? -
#9 szidhatjátok egymást ahogy akarjátok, a végén úgyis mi szívjuk meg mint mindent... -
Ferrer #8 Nem (csak) a Telenor a köcsög, megnyugodhattok, hogy a 3 mobilcég ismét csak meg fog egyezni a távközlési adó áthárításában.. -
asgh #7 Mielőtt fröcsögnél, nézd már meg, hogy hány százalék a percdíjból az adó és hány százalék a Telenor nyeresége. -
sanyicks #6 de a telenor is köcsög, nézzél már szét okoska, magyarországon messze a legdrágább a mobiltelefonálás európában. Még globálisan is a top5-ben vagyunk. -
SanMaster #5 "A Telenor érvényesíti áraiban az új távközlési adót"
Csakúgy mint az előzőt... Köcsögök!"
Te baromarcú, nem a Telenor a köcsög hanem az a balfasz mekkelek szennyesláda nyomorék kancsal taigetosz pozitív féreg Matolcsi. -
sanyicks #4 remélem még többet veszítenek, a köcsögök... messze a legdrágább a telefonálás itthon, még is van pofájuk a szolgáltatóknak fenyegetőzni, meg áthárítgatni. -
Cat #3 Nagy léptékben veszíti az előfizetőket a Telenor -
mtibee #2 Nem érvényesíti, érvényesítette. Hónapokkal a bevezetése előtt.
Praktikum Perfekt:
(Amikor elstartolt: 36 Ft/perc (egységesen minden - ÁSZF))
2011. 08. 23.: 43 Ft/perc (egységesen minden - ÁSZF)
2011. 10. 31.: 45 Ft/perc (egységesen minden - ÁSZF)
(2012. 01. 01.: 45,72 Ft/perc (egységesen minden - ÁSZF))
Most látom, az előző hozzászóló regisztrációs dátuma pedig: 2011. 10. 29.
Ennyire unatkoztok? :D -
caius marius #1 "A Telenor érvényesíti áraiban az új távközlési adót"
Csakúgy mint az előzőt...
Köcsögök!