Csalódott Diablo III rajongók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
emígy meg konzolhoz MINDIG elõbb jön a warez játék mint pcre....
Pc-n az egyetlen amivel komoly eladást lehet csinálni nem a minõségtõl számít,hanem a warezmentességtõl.
SC2-nél az emberek színe java a multira várt... Volt warez multi? Nem. Volt Pc-hez mérten szép eladás.... Itt a SP/MP egyaránt csábító. Megoldott bármelyikkel a warez? Nem. Lesznek is pc-hez mérten szép eladások.
Más címeknél ahol a warez akár 0day megoldott lehet mondani hogy szépek az eladások PC-n? Az ilyen fél év-1év alatt 1 milla és hasonló eladásokat mindennek lehet nevezni csak nem szépnek.
Az rendben van, hogy ti (pl Stranger666 félék) el vagytok ájulva a Diablótól és itt veritek a melleteket a semmire, de mások ettõl még nem fognak otthon a földön vergõdni, mert nem tudnak vele játszani. lol
Ezért is röhejes, amikor itt kárörömködöttök, hogy most beszoptátok warezesek. Hol éltek ti, emberek ? xD
https://twitter.com/foodlfg
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Ott tartana ahol a Witcher 2 és a többi könnyedén warezolható cucc.... Fél év alatt talán 1 milla...
SC2-t is csak a multi warez elleni védelme adta el pc-n....
ONLINE NBA LIGA -> http://nba.net63.net
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
és ám gondoltam h neked az 5000 is sok lenne.
Stranger: Hol? 14 alatt nem talált haverom...
Ám a 12750 is közeledik a "duplaannyihoz" ,)
nekem semmi problémám nem volt a loggolással, csak aznap éjjel mikor megjelent, meg másnap az esti órákban, ezen kívül megy mint a karikacsapás. a játék pedig kurvajó, nagyonszépen meg van csinálva és tök élvezetes vele játszani. akinek nem tetszik ne vegye meg / ha megvette dobja ki, törje össze, égesse el de most rögtön 😊
Drága és szar ok. faszér írsz folyton d3 cikkhez? Ok, hülye vagy értem.
Ok.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Ez igy nem elfogadhato....De meg ha nem is teritik vissza a jatek arat (a blizzesek 2 centert az anyjukat is eladnak, mar boven ott tartanak...sot, morheim szeerintem mar el is adta az ovet😄😛) vagy inkabb GC..gondolom megunta, hogy sokat csuklott...emlegettek rengetegen...😄) az tuti, hogy en tobbet sem az activision/blizztol, sem a biowaretol (amit a ME3 vegevel muveltek, az hihetetlenul kritikan aluli) nem veszek semmilyen jatekot.....ennyi....problem solved...😛
Ennyit a pc-s "Drágák a játékok" nyavalygásról.... Más warezolható címeknél (amik megjelenés napján 8k körül futnak) rögtön bejön a "drága játékok ütõkártya", lám itt a warezolhatatlan Blizzard játék és rögtön nem drága,mégha közel dupla annyiba is kerül...😊
Azonban amit mondasz, nem több puszta feltételezésnél. Ezt kérlek ne felejtsd el. Nálam például az Ubisoft az Anno szériával vívott ki tiszteletet, de én se feltételezem róluk, hogy a vevõk érdekeit tartanák szemelõtt az üzleti érdekeik helyett. Ahogy ilyesmit egyetlen cégrõl se feltételeznék, kiváltképp mostanában.
Nem igazán ismerem az Ubisoft DRM rendszerét, de volt pár ziccerük. Arra tippelek, hogy a Blizzardnak jobb a megítélése ebbõl a szempontból, ráadásul õk nem korlátozzák a telepítések számát, mint bizonyos esetekben az Ubisoft. Mondjuk úgy, hogy ha egyszer megszüntetik a Diablo 3-mas szervereket, a Blizzardból kinézik, hogy kiadnak egy patchet, amivel offline is futtatható lesz a játék. Az Ubisoftból azt sem nézik ki, hogy probléma esetén felveszik a telefont. Szerintem emiatt van a különbség.
A Blizzard egy profit orientált cég, szóval õk a pénz nyelvén értenek. Amennyiben azt látják, hogy a pénz ömlik, addig miért gondolnák, hogy bármi gond is van?
Amúgy csak annyit fûznék hozzá, hogy amikor például az Ubisoft jött ezzel a DRM rendszerrel, minden médium, illetve ember nekik ugrott és nem láttam senkit se aki védené õket. Érdekes, ha Blizzard csinálja akkor sokak szerint rendben van... érdekes.
de oké húzzunk a gémre rá hülyeségeket, mert az megy...
Mindig lesznek akik mást várnak, és akiknek nem tetszik valami. Nincs is ezzel semmi baj, csak egy játékot lehúzni a kezdeti szerverproblémák miatt hát...
Meg azt azokat akiknek tényleg nem jött be mert mást vártak, ezt kihagytam. Vannak ilyenek is, de a többség a fenti két kategóriába tartozik bele.
2. Szerintem a nyílt bétánál nyilvánvalóvá vált, hogy szervergondok lesznek, finoman fogalmazva csak a "hátrányban" szenvedõk és a naivak nem számítottak rá. Fõleg úgy, hogy minden szerverrõl futó játéknál ez van induláskor. Hirtelenjében mindenki egyszerre akart felmenni, ezt nem bírták a szerverek. Ezek a problémák napokon belül megoldódnak, legrosszabb esetben is pár hét és semmi baj nem lesz.
Én idáig fõleg pozitív kritikákat olvastam a játékról. Mármint olyanokat amikben tényleg van realitás, a Metacritic-en azért is 0 pontot adtak mert a grafika túl színes. Hát ez minden csak nem reális kritika és a többségük bizony ilyen. A szervergondokat és 1-2 dolgot leszámítva elégedettek az emberek, kivéve a divatfikázókat és a trollokat. A béta alapján nekem is jó benyomásaim vannak. Nem vagyok Diablo rajongó, se nem Blizzard fanatikus, nem ájultam el a 3-tól, nem örülök a szerveres megoldásnak, de ennek ellenére tetszett, meg fogom venni. Bõven ott van a minõségi játékok között, még úgy is, hogy már a Blizz sem a régi.
Vagy hogy elégedett vagy azzal, hogy a diablo 3 friss játéknál amit rendesen le is bétáztak napi szinten probléma van a szerverekkel...
"A lelki béke abból származik, ha megértjük és elfogadjuk, hogy kevesen látják pont olyannak a világot, mint amilyennek mi."
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
ryzen 5 3600, 16 GB RAM, Radeon 5700XT
Milyen aranyos már a Blizzard. A pénzetekért cserébe még törõdik is veletek, hogy ne csak játszatok, hanem tanuljatok is. ^^
Na, az ilyen gémekért pontosan az ilyenek miatt nem adok pénzt. Ha csak a gépemen szeretném csapatni, akkor nehogy már a Blizzard mondja meg, hogy mikor tehetem meg azt.
Felhúzták ezt a rendszert, ami single playerhez teljesen felesleges, nem ad semmilyen plusz szolgáltatást, de legalább szar. cool! 😄
https://twitter.com/foodlfg