4614
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
-
#3093 nem vagy egyedül... -
JanáJ #3092 Neked elhiszem. De már olyan legendák vannak, hogy unom. :-S -
#3091 Nem hiperérzékenység csak akárhányszor felmegyünk valahogy mindig tudják hol vagyunk nagyon feltünően csinálják még először nem is nem is gyanakodtam áh mondom biztos mi bénáztunk de mikor mások is megerősítették hogy ó persze van saját navigátoruk az egyikük csinálta meg igy meg ugy csalnak.Nekem mondjuk mindegy legfeljebb máshol játszok és annyi csak egy picit azért nem esik jól mert a magyar ArmA közösség nem erről híres.Meg persze más egy bug kihasználás és más mikor pofátlanul csal valaki. -
JanáJ #3090 Elég hardcoreos banda, csak itt a day Z-ben annyiféleképpen csalhatsz a bugokat tekintve, hogy a külső nézet sokat nem számít, ellen ben mivel egy kib*****t terepfútó verseny, így sokat vesz el az élményből, ha csak fp van. :-) -
#3089 Az nekem sem tetszik, hogy nincs benne külső nézet. Valószínűleg ezért is vannak fent olyan kevesen. -
JanáJ #3088 Dog picit hiper érzékeny arra a csapatra. Nem tudom mennyi alapja van. Korábban én toltam azon a szerveren, de a külső nézet hiánya miatt hanyagoltam végül őket. -
#3087 A bankrablásért meg börtön mégis csinálják -
#3086 állítólag egyikük készítette hogy hogyan azt én se kérdeztem mert annyira nem érdekel.Én egy privát tsen tolom a squaddal -
#3085 Azért ban jár nem? -
#3084 Nem értem a mondatodat. :D Saját navigátor? :O
Te melyik TS-en szoktál lenni am? Akarom magyarokkal squadban tolni a Dayz-t, de ritkán jön össze. Egyrészt azért, mert jelenleg nincs időm a vizsgaiősuck miatt. -
#3083 Néhány ember aki onnan jött át a mi tsünkre ők ujságolták hogy a srácok kifejlesztettek valami saját navigátort hogy semmi se kerülje el a figyelmüket. -
#3082 Törzsgárda? Melyik csapatra gondolsz? :D
Én felmentem HU 1-re +TS és barátságos volt a fent lévő csoport. Csatlakoztam is hozzájuk. Heliztünk meg minden. -
#3081 egészen addig míg az ott található törzsgárda ki nem végez hála a dayz navigátornak... -
TheObi #3080 Ó, hogy mártanák meg a neveteket aranyban! :DDDD
Köszönöm az összes segítséget, sikerült bejutnom a HU 1 szerverre. Öröm és bódottá. :D
-
Maróth #3079 Ja és ne feledd a címsorba beírni: -mod=@dayz
Valamint indítás után ellenőrizni a főmenüben az expansions menüben, hogy a @DayZ ki vannak pipálva. -
Maróth #3078 Vagy, csak egyszerűen a beta.exe filnak csinálsz egy shortcut-ot az asztalra és voilá! :D -
#3077 Mert az beta petchet használ, amit INNEN tudsz leszedni.
Viszont indításnál, ha simán elindítod a játkot, nem a beta indul el!
Én EZT a launchert használom. Ebben mitán betalloztad a beta exe fájlt, be tudod pipálni, hogy a betat indítsa.
Ami itt van:
meghajtó\programfiles\Steam\steamapps\common\arma 2 operation arrowhead\Expansion\beta\arma2oa.exe
-
TheObi #3076 A szerver adatok között is más verziószám van, a DayZCommander is ezt mutatja, és Bad Versionnal kidob. Már végképp nem értem...
DayZ HU 1 szerver adatai <- itt is a másik verzió van :/ -
#3075 Ha a hu 1 es szerverre célzol akkor oda nem is kell per pill nekem is a 100296 van fent és nem rég játszottam rajta -
TheObi #3074 Hali megint!
Először is, köszönöm a segítséget, most minden működik, úgy ahogy kell. DayZ Commanderrel telepítettem a DayZ-t, és minden lehetséges frissítést letöltöttem.
Másik problémaként jelentkezett, hogy a verziószámot nem tudom 100296-ról 100697-re frissíteni (ez kéne a magyar szerverhez)
Próbáltam utánakeresni, de amit sikerült kiguglizni, nem működött.
Mi lehet a probléma? -
TheObi #3073 Köszönöm szépen! Eddig valóban kimaradt a frissítés.
Nekiállok újrapakolni, remélem most már működni fog! -
#3072 sima arma 2-t frissítsd a legutolsó verzóra. 2 patch is kell.
EGY
KETTŐ
Haverodnak a steam magától frissítette, neked nem :) -
Maróth #3071 Oké!
Akkor a második tippem, hogy nem patchelte fel az alapjátékot 1.11-re mielőtt felrakta az OA-t. -
#3070 nem
Nekem az alap arma (dvd-s retail változat) D:/Program Files mappában van, oa pedig steames változat D:/Program Files(x86)/steam mappában van
És minden gond nélkül működik, dayz és egyéb modok is. -
Maróth #3069 Nem kéne az alap arma és az oa egy mappában legyen? -
#3068 Nekem dobozos verzió van egybe telepitve miinden.DayZ commanderrel csatlakozol szerverre?Nézd meg azt is ha bemész simán a játékba ott az expansions fül alatt milyen modok vannak aktiválva stb ugyanis az arrowhead maga is egy mod.Pc guru-s verzió az az arma2 lite nem? ugy tudom azzal is működik a dayz. -
TheObi #3067 Értem, köszi. Más mod nincs telepítve, DayZ miatt vettem meg... Az nem lehet probléma, hogy a sima ArmAII PCGurus? Valamint a két játék egymástól teljesen különböző mappába van telepítve, ugye a Steam miatt...
ArmAII vagy az OA mappájába kell rakosgatni a DayZ fileait?
Mellesleg, egyik barátommal együtt telepítettük a játékot, annyi különbséggel hogy neki az alapjáték is Steames, neki első próbálkozásra elindult a mod. Feltúrtam a netet a hiba miatt, de semmi épkézláb ötletet nem találtam. -
#3066 Nálam ilyet akkor csinál ha pl más moddal akarok felmenni pl egy dayz szerverre vagy bármi másra ez ilyen mod ütközés féle lehet.az addons mappádba belepiszkál a dayz commander is meg a six launcher is.Vagy nem jó szerverre mész vagy a dayz-d nem a legfrissebb én ezeket nézném meg első körben -
TheObi #3065 Sziasztok!
Van egy kis problémám a DayZ telepítésével... leírom, mit hogyan csinálok és hogy milyen eredményt kapok, remélem valamelyikőtök tud segíteni.
ArmA II-m még PCGurus kiadás, de ha minden igaz, eredeti. Felrakom a gépre, elindítom, eddig minden oké. Az ArmAII Operation Arrowheadet Steamről vettem meg, ezt is felinstallálom, majd legvégül az ArmAII Beta patchet szintén Steamről. Ez után telepítem a DayZ patchet, amit próbáltam DayZ Commanderrel, SixLauncherrel és manuálisan is.
Eddig minden okésnak tűnik, azonban amikor bejelentkezek egy szerverre, ezzel a hibaüzenettel dob ki:
"Files (egy lista a fileokról) not signed by a key accepted by this server"
Ezek a fileok az Addons mappába mutatnak, ahol elvileg nem is cseréltem semmilyen filet. Valaki találkozott már ezzel a problémával? Nagyon jó lenne, ha valaki tudna segíteni, mert nem tudok mihez kezdeni ezzel a problémával. -
#3064 Tudom sokatoknak már nem ujdonság de Zalán barátunk ügyes kis oktató videót készített a kezdők számára sok apró de fontos dologról szó esik benne remélem van akinek segítséget nyújt: -
#3063 Hétvégén belenézünk -
JanáJ #3062 Gyertek inkább Hell in Pacificezni. A 750m-es látótáv miatt már egy számológépen is elmegy. -
#3061 roger that -
Maróth #3060 Igazán rendes vagy! :D
Írásos jelentést kérek min. 20 oldalban! Szabvány betűkkel! :D -
#3059 Majd tesztelem neked kistesvérem -
#3058 Pf :D -
#3057 mondjuk ha jóval erősebb vas kell alá akkor én is meg leszek lőve.
:DDDD -
Maróth #3056 Az oké, de szerintem akkor se bírná. :/ Mindegy, a moddal elvagyok még úgyis. :) -
#3055 Ez kemény, a vége a legjobb. :D -
#3054 Úgyis a legtöbben leveszik a grafikát minimumra, hogy lássanak is valamit :D
Nálam a DayZ-ben le van véve a grass minimumra, hogy lással a helik mellett mi van a földön, különben azt sem látom, hogy van ott egyáltalán vmi :)