4614
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
DayZ WIKI
\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok
DayZ térkép 1 | DayZ térkép 2
Helikopter roncsok térképe
DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111
-
Neoncsoves #330 régóta ezen a TSen vagyunk. igazából magyar project reality community voltunk, de már nagyon kevesen PReznek, ezért néha armazgatunk meg játszogatunk össze-vissza. de megpróbálom áthívni a jónépet erre a fent megadott ts-re -
AKk #329 Én szívesen csatlakoznék egy csapathoz.
xfire: ak1234567890
steam: akk312 -
lammaer #328 Hát, ha mindenki külön TSre megy úgy nehéz összeszerveződni.... :)
Mi a gond azzal amit itt a fejlécben megadtunk? -
Neoncsoves #327 ja és persze jó lenne egy motort szerezni (felderítéshez) illetve egy URAL-t vagy UAZ-t vagy esetleg Humveet a város raideléshez... -
Neoncsoves #326 mi egy másik TSen haverokkal már gyűlünk, 3an már találkoztunk ingame, 2-t még össze kell szednünk, illetve lehett lesz 6. és 7. emberünk is, csak idő kérdése. onnantól kezdve csoportosan megyünk városokba lootért, illetve fegyverrel rendelkező playereket le fogunk lőni hacsak nem adja meg magát. ha felszerelkeztünk és mindenkinek van elég nagy hátizsákja meg stb, utána valószínűleg célba vesszük a reptérnél lévő barakkot... -
#325 Jogos.
Ezen dolgozunk, csak meg nem nagyon jott ossze.
Ha ossze tudunk roffenni egy paran, akkor ez is adott lesz.
Szoktam, ez nalam alap meg tavcso nelklul is szoktam kemlelni a kornyeket mielott bemennek egy varosba, faluba, vagy akarhova.
-
#324 Öngerjesztő folyamat. Téged lelőttek, ezért mostantól te is lelősz mindenkit. Kinyírsz majd olyan kezdőt is aki eddig friendly volt, de ezután ő is lelő mindenkit. És így tovább..
Kell egy csapat, legalább 2-3 ember. Akkor egyrészt van aki fedez amíg lootolsz, másrészt megmenti a cuccaidat ha meghalsz és többnyire meg is bosszulja a halálod.
El kell olvasni pár ilyen arma guide-ot, meg rajtaktikát amit Zero is linkelt. Nem azt mondom, hogy mivel milszimre épül a mod akkor katonaként is kell játszani, de az igazi katonák által is alkalmazott taktikák egy kicsit leegyszerűsítve a játékban az életedet menthetik meg.
Legalapvetőbb dolog a felderítés: mielőtt bemész egy városba kicsit figyeled távcsővel. Ha 2-300m-nél messzebb vagy és látsz zombikat, akkor más játékos is van a közelben. -
#323 Hátizsák -
#322 Az "Atlanta 62"-n jatszom, illetve ts-en is online vagyok. Akinek van kedve jojjon!:) -
#321 Csodalatos emberek vannak... tuzoltosag epuletben bejon a tag en elfordulok, elfutok erre a paraszt lelo!
Reszemrol ennyi volt, mostanatol lovok mindenkire! -
#320 Ez eleg nagy szopas!
En tegnap ugy jartam, hogy Csernoban a tuzoltosag epuletebe mentem volna be, ha valamelyik faszparaszt korbe nem szogesdrotozta volna a kapukat, a lepcsohazban illetve a csarnok egyik sarkaban meg ott figyelt ket AK... -
lammaer #319 Nekem tegnap ugyanez volt kórházban.. simán csak kúsztam belül, egyszer csak jöt a homokóra meg a véééééér :)
-
Zero 7th #318 Na jó, mégis foszthatóvá vált a hulla, amint egy fegyvert vettem a kezembe. Viszont így az előbb felajánlott ghillie elvesztette érvényességét, felvettem. Kár, hogy a hulláról nem lehet lerángatni a gúnyát. -
Zero 7th #317 ALICE 20-as.
De beszarok ezen a játékon. Ajtóban szögesdrót, megpróbálom átlépni, 12000-ről -6800 vér, csonttörés, meghalok. Visszamegyek a hullához, és nem lehet kifosztani.
Király, megint egy nap játék bukta egy bug miatt. -
#316 Melyik a jobb a Cseh pack vagy az alice? -
#315 Ez baromi jo hangzik, jovo heten delutanos vagyok, akkor 11 utan mennek en is szivesen veletek!:)
A ghillie-t elfogadnam, nagyon!:) Bator vagy, hogy ejjel lampazol! -
Zero 7th #314 Ja, aludtam, betegszabin vagyok, kivagyok, mint az eb. Érkezési sorrendben fel tudok ajánlani egy ghillie és két camo ruhát. Illetve egy szinte fullos túlélőfelszerelést (óra, iránytű, térkép, kés, gyufa).
Farmoltam az éjjel egy kicsit. Mondtam, hogy ruháért megyek. :)
Rohadt játék nem dob ALICE pakkot. Az kéne már csak a boldogságomhoz.
Éjszakai keresgéléshez tök jó a lámpás shotgun. Mondom ezt addig, amíg le nem lőnek miatta, gondolom. -
Neoncsoves #313 tegnap találkoztam 3 ilyen "friendly-friendly" csávóval, miután 4x megismételtem én is voipon, mind a 3an belémeresztettek egy tárat, pedig csak egy kurva balta volt nálam -
#312 Én szívesen csatlakoznék hozzátok, ha esetleg no cd-keyes szerveren játszotok. Többnyire este szoktam fent lenni, de még elég kezdö vagyok:) (TS van) -
lammaer #311 No Zero nem írt (lehet még alszik az éjszakai műszak miatt :D ), írok én :)
Szóval tegnap hosszas egysztetés után éjjel 11 tájban végül sikerült egymásra találnunk TSen majd egy közös szerverválasztás után sikeült csernó északi részén bóklásznunk egy kicsit.
Hát igen, 2 ember együttműködve egész más játék, nincs benne a zombiktól való "félelem", hiszen ha meg is aggrózott valami, lecsaptuk mint a sz*rt :) arról nem beszélve hogy Zero tapasztalatából adódoan eleve jól navigált a városban, nekem csak követni kellett. Kórházakban jól megtrafóztuk egymást :D, igy a blood sem probléma.
Megvolt az első közös sütögetés is (az utunkba keveredő tehénke kárára), majd én mentem aludni kettő fele :)
Ha van még éjjelente játszó kolléga, jöhet partizni :D -
lammaer #310 No, ma én is rávettem magam a kúszásra-mászásra, így sikerült mindenre szert tennem csernóban.
Ami külön élmény, hogy összefutottam egy párossal (full felszerelt duó volt, távcsövesekkel meg speckó hátizsákkal) akik voipon kiabálták hogy friendly-friendly. Így aztán nem is lőttünk egymásra, chaten lebeszéltünk mindent, még segítettek is eljutni a kórházba plusz adtak pár tippet.
Ennek örömére én is belőttem a voipot, és később kiváncsiságból beleszóltam a kórháznál. Mit ad isten a tetőn volt vki, legyeztettük a friendlyt, aztán kölcsönöse megtranszfúzióztuk egymást majd barangoltunk egy kicsit.
Úgy tűnik ez a voipos friendly-friendly! kiabálás működik és igy van esély némi együttműködésre idegenekkel. Persze tudom hogy lesznek parasztok is vagy ijedősek akik egyből lőnek... -
Zero 7th #309 Jé, nem haltam meg. Akkora lag volt, hogy nem fogta fel a szerver. Max vérrel de sokkban léptem be újra. Remélem a másik csóka azért megdöglött. :D -
Neoncsoves #308 -
#307 Na megint szarakodik a jatek, nem tudunk csatlakozni. -
#306 -
Zero 7th #305 Újabb tanulság: Lagban nem harcolunk.
Lakótelep, fenn egy házban. Legfelső lépcsőfordulóban találkozok egy emberrel, én vagyok jobb pozícióban, shotgunom van, kijön az ajtón, rápuffantok négyet két méterről, de ő lő le engem. Amcsi szerver volt, olyan darabos, hogy már szinte fájt. -
#304 Blood Bags -
#303 -
#302 Kell még hozzá egy másik ember, nem tudsz magadnak vért adni. -
#301 Hat bassza meg! Hogy a picsaba mukodik a vertranszfuzio, mi kell meg hozza? Minden adott volt, ment a szuri, ment a kotszer csak ezt a kurva tasak vert nem tudtam beadni magamnak es elvereztem!:((( -
#300 Ez volt a hiba, köszönöm a segítséget. -
#299 Van az arma könyvtárban egy "Launch Arma2 OA Beta Patch.lnk", azzal indítsd a játékot. Szerintem ezért voltál láthatatlan, hiába raktad fel a patchet, nem azt indítottad el. -
#298 Észrevettem, hogy hiába rakom fel akármelyik beta patchet, ugyan ugy 84260as verzión marad, ez mitől lehet? -
#297 Nem minden szerver használja a legújabb beta patchet. Olyat keress, aminek a nevében benne van a patch verzió száma, pl. 93701.
Azt is kipróbálhatod, hogy nem a legújabbat rakod fel, hanem ugyanazt, ami a szerveren fut. -
#296 Ezaz, tudok csatlakozni es a karakterem is megvan meg!:) -
#295 Béta patchen kívül felkellet volna tegyek valami másik patchet?(1.60om van) -
#294 rossz verzió van fent... menj el így egy jó helyre, lépj ki, rakd fel a legújabbat és onnan kezdhetsz, tele mindenféle jóval. Én legalábbis ezt csinálom minden verzióváltásnál :D -
#293 Na én is csatlakoztam a játékhoz, az lenne a kérdésem, hogy felmentem a szerverre kinti nézetben nem látszódom(láthatalan vagyok), ez valamilyen szerver védelem, vagy bug, mert a zombik se látnak így, lazán hátba veregettem egyet és semmi reakció. -
#292 En is addig szoktam altalaban spawnolni, amig Cserno melle nem rak a jatek, ott mindent ossze lehet szedni amire szukseged van.
Jo ez a video, erre a hegyre felfutos menekulesre meg nem is gondoltam! -
Zero 7th #291 Respawn Csernó mellett, a katonai sátrakban találtam egy AK-t egy tárral, elmentem a lakótelepre, megláttam egy katonaruhás arcot, rálőttem, látszólag hatástalanul, és egy lövéstől meghaltam. Gyors kör volt...