4614
DayZ - Zombie apocalypse online FFA permadeath survival (Arma II mod)

DayZ WIKI

\" target=\"_blank\">DayZ kezelési videó guideok

DayZ térkép 1  |   DayZ térkép 2

Helikopter roncsok térképe

DayZ Teamspeak szerver: 80.249.163.55:1111

• oneal1
    köszi, megvolt a telepítés, meg minden, six launcherben is meg volt az update, de nem lép fel a szerverekre, valami CAbuildungparts hiányzik neki indítás előtt, aztán továbblép és még valami scope1 is kell neki, utána tölt és belép a játék menüjébe.

igaz, hogy nem onnan szedtem le ahonnan írtad, hanem ncore-ról - Arma.2.Anniversary.Edition.READNFO-FiGHTCLUB
  • t1r35z
    Sziasztok!
    Én megvettem boltban az eredeti Arma2-őt és az Oeration Arrowhead kiegészítőjét csak emiatt a DayZ mod miatt mert negyon megtetszett :D
    Rengeteg telepítési videót megnéztem már, felreaktam a legfirssebb patch-eket de sehogyan se tudok felmenni 1 szereverre se. Pedig mindent megcsinálok/tam már vagy 20x ami le volt írva de mindig amikor megpróbálok felmenni valahova akkor visszadob és olyat ír hogy:
    No entry 'bin\config.bin/CfgVehicles/Soldier_Crew_PMC.scope'.
    Foggalmam sincs hogy mit lehetne tenni pedig már tényleg mindent próbáltam!
    Ha valaki tudja a probléma megoldását az legyenszíves ossza meg velem mert már ott járok hogy kidobom az egész gépet az erkélyről :@
  • tutituti
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    http://thepiratebay.se/torrent/7203731/ArmA_2_Combined_Operations_1.60_(repack_full)_(LAN)_3xDVD5

Rátelepíted a dayz oldalán a six launcher programot.az frissít és keresel szervert a programmal.keress olyan szervert ahol ott van hogy "no black screen".
  • oneal1
    ahham, akkor kipróbálom a törtel, aztán ha bejön a játék akkor megveszem.

Hogy kell akkor működésre bírni a tört verzióval?
  • tutituti
    nekem megy tört verzióval,de sok vele a gond.Érdemes megvenni.Én is ezen vagyok most!
    Most voltam orosz szerveren.alapból volt ak nálam,és kezdő faluban egy rakás loot.de rengeteg zombó is.belopakodtam egy házba(kúsztam),mikor pakoltam ki a lootot(volt bizon meg minden weapon) egyszer csak ablakon észrevett és bezúdultak.most 4000ren vagyok bloodpack egy deka sincs nálam:)
  • oneal1
    Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni, nem játszottam még a programmal, viszont most egy videó miatt kedvet kaptam a Dayz módhoz.

Mi szükséges, hogy fusson a dolog?
    Gondolok itt arra, hogy meg kell, hogy vegyem a játékot vagy törtel is megy a mód.

játszik esetleg vele valaki?

köszönöm!
  • V Domino #364
    Kösz mijki
  • mijki
    Azt hiszem kell a (legújabb béta patch)<--ebben nem vagyok biztos és én utána leszedtem a Six updatert, felraktam és feltelepített a six updater mellé sik launcher nevű programot is. Azt kell futtatni, kiválasztani a DayZ módot és az mindig frissíteni fogja neked a legújabb verziót.
  • V Domino #362
    Hali

Valaki elmagyarázná a telepítés menetét pontosan?Arma2 CO,1.60 patch megvan,utána?Legutóbb elkeféltem valamit,aztán hagytam,de most újrarakom.
  • JimKirk
    Jo kerdes, en egyszer Csernoban az ipari teruleten talatam egy bicajt, de hogy az oda spawnolt, vagy valaki ott hagyta nem tudom. Mindesetere gyorsan haladtam vele, sik uton 38-cal, lejton lefele akar 80-nal is repesztettem.:)
  • JimKirk
    Ekkora egy patkanyt. Helyesen jartal el vele!
  • w77d
    amúgy nagyon remélem, hogy egy update-nél ezt a kapsz egy ütést aztán csonttörés dolgot kiveszik, kibaszottul megnehezíti a játékot. A balta tök jó fegyver lenne egy egy zombi elkapására, de elkerülhetetlen, hogy közben te is kapj egyet, így bőven benne van a törés kockázata, akkor meg ugyebár game over
  • w77d
    gyerekek sikerült találnom egy zombisípot.. egyet pukkantottam vele, 10-en jöttek társalogni XD
  • skymannn
    Nem tudjátok hogy a jármű spawn rendszer mi alapján működik? Itt a fórumba linkelt második képen is jelzi a járműveket, plusz ezeket a spotokat a dayzmod.com-os fórumban is megtaláltam, de járműveket nem találtam a kijelölt helyeken szeró resik után se. Valakinek valami jó tippje van ezzel kapcsolatban. Ja de egyszer találtam haverral egy trakit :D

Amúgy örülök hogy nagyobb közönséget kap ez a mód. (igaz még mindig vicc hogy 2 játékot megvesz az ember csak egy mód miatt)
  • lammaer
    Ez tetszik, ügyesen jártál el :D
  • Ams
  • Bucser
    Ujabb szívás chernarusban....

Ujrakezdtem Chernogorskban letett a játék. Elkezdtem gyűjtögetni. Megyek a Supermarket felé találkozok a templom melletti nagy házban egy játékossal. egyikünknél sincs fegyver se balta mikrofonba megy a friendly elsétál. Kóválygok tovább megyek a supermarketbe erre ugyanez a játékos kilép a frissen szerzett double barrell shotgunnal és pofánlő. 2-szer.

Hála az égnek csak lábamat találta el a második lövés meg csak az ajtóba ment, mert a csonttörés miatt padlót fogtam, neki meg nem volt több tölténye.

NA irány kórház. kúszok a sétányon látom hogy rohan felém vagy 7 zombival és megpróbálja a közelemben lerázni őket... de nem sikerül neki. feljutok a kórház tetejére meggyógyítom a törést felszerelkezem gyógycuccból, majd visszasétálok a tűzoltósághoz. felveszek egy 1014-es benellit 2 tárral és látom hogy még mindig szalad a zombik elől. (ergó nincs tölténye.)

Csak hogy rendes legyek ellőttem a lábát, majd bemondtam voicechatbe, hogy "You get, what you have given"

Erre elkezd nekem könyörögni, hogy mentsem meg. Én meg szépen elkocogtam. Vissza tűzoltóság épületébe. Végignéztem ahogy meghal kilootoltam majd kiléptem a szerverről.

Belépek a következőre. SArokban fekszik valaki 2 lövés és halott vagyok.

Rövid menet volt:)
  • JimKirk
    Ma este 9 után ráérek! Aki akar játszani az jöjjön fel ts-re.:-)
  • Cseri0058
    Sziasztok!
    Én is elkezdtem ezzel a moddal játszani.
    Már nagyon jól állok benne. :)
    Valakinek nincs kedve együtt futkorászni?
  • JimKirk
    gyorsan ki is leptem a szerverrol!:P
  • JimKirk
    Mekkora szerencsem volt akkor!:)) Az viszont erdekes, hogy en csunya modon belelottem egy fel tarat es nem tortent vele semmi. Amugy szerintem most tert vissza a gepehez, mert hallom ahogy valaki abbol az iranybol egy m9-cel lovoldozik, erre csereltem ki a PDW-t:P
  • Neoncsoves
    és valószinüleg AFK volt
  • Neoncsoves
    mi bug? bele lehet más táskájába nézni:D
  • JimKirk
    Cserontol eszakra nyomultam egy szerveren es talalkoztam egy masik jatekossal aki csak nezett maga ele, meg sem mozdult. Kozelebb mentem es latom, hogy bele tudok nezni a hatizsakjaba, gyorsan el is vettem tole egy PDW-t es egy AKM-et!:) Ez valami bug?
  • Panzeradler #346
    Bannerba nem akartok képet tenni? Kicsit színesedhetne a topic, ez és ez a kép szerintem jó lenne, vagy egy PS mágus összedobhatna valamit.
  • Neoncsoves
    valakivel volt olyan, hogy nem engedte fel CD-Key in use felirattal a játékba? aztán ha felengedte akkor új karaktere volt (régi valszeg meghalt).

egyik haverommal ez történt, anno cdgalaxisban vagy hol megvette dobozosan és ma ez történt vele :\\
  • Bucser
    A kisebbik reptérről beszélek, nem a középen lévőről. Ehhez átlósan át kell mennem az egész szigeten:)

NA meg ehhez türelmem nincs nagyon úgyhogy inkább újra elkezdek gyűjtögetni:)
  • Zero 7th
    Dehogy 6. Másfél. Ha van elég ellátmányod az útra, és nem állsz meg sehol.
  • Bucser
    JA és perszea respawn hova baszott le? Délnyugati sarok legszéle.... Vissza északra a trekk legalább 6 óra.... csessze meg... Kell egy bicikli.
  • Bucser
    Na ma meghalt a legutóbb említett karim. Egy angol hverom segítségével sikerül visszatornászni az életemet 12000-re de túl bátor lettem miután sikerült egy LA85A2-t találnom meg hozzá lőszert, felmentem északra a reptérre, bementem a controll towerbe ami üres volt. Egy zombi eltörte a lábamat a lépcsővel szemben egy másik pedig ájultra vert hátulról és megettek. Igencsak prózai volt:)
  • Neoncsoves
    nem exploitolunk :)
  • zorrobomber
    http://games.on.net/stockholm-syndrome-how-six-men-kidnapped-me-in-dayz/
  • lammaer
    Crossbowra amúgy nagyon kíváncsi lennék, egyszerűen zombikat akarok öldösni és erre igen jónak tűnik ez a cucc hiszen teljesen halk. Tény, a lőszer sok helyet foglal és olvastam hogy bugos (nem mindig lehet kiszedni a hullából, ha a hulla alá kerül pl), de ha találnék egyet biztos magamévá tenném :)
  • lammaer
    "és a társainkat keressük akik valahol máshol éledtek le. "

Kicsit exploit szagú, de sokan csinálják úgy hogy addig nyomják a respawn/abort/restart combót amig nagyjából egy helyre nem születik mindenki.
  • Neoncsoves
    ok majd még írok.

egyelőre egyébként lőszert meg cuccokat gyűjtünk, nekem még mindig az alaptáska van, illetve beleszerettem a crossbowba, nagyon jó kis fegyver, persze néha bebugol a nyíl és nem lehet kiszedni a hullából, ezért van nálam 6-7 db is belőle. egyelőre mint említettem gyűjtögetés megy és a társainkat keressük akik valahol máshol éledtek le. ha összeszedtük magunkat akkor utána majd írok még mi lett a megbeszélés eredménye. addig is jó gyűjtögetést mindenkinek! :P
  • lammaer
    Jó lenne ha vhogy meg tudnátok szervezni. Bármilyen infót szívesen kiteszek ide a fejlécbe ami segít abban hogy a nap bármely szakában könnyű legyen partnereket találni a zombizáshoz.

Ez sztem mindenkit érdekel aki itt látogatja a fórumot, szóval ha lesz valami eredmény dobd be.
  • Neoncsoves
    zártkörű a TS, igazából változó mikor játszunk, próbáljuk mindig megvárni amíg a csapat nagyrésze együtt van és akkor vágunk neki, hogy ne maradjon senki egyedül. de beszélek a többiekkel és átgangelünk a másik TSre ha beleegyeznek, az hogy ide jöhetsz(vagy jöhettek) azt majd megkérdezem. egyébként eddig az UK92 szerveren nyomtuk, de elkezdett laggolni és másikat keresünk. majd még írok infót, de tényleg jó lenne 1 TS-re felmenni sokan és úgy játszani...
  • lammaer
    Nekem mindegy melyik legyen kirakva, csak ha van 2 ember 3 TSen, akkor az akár lehetne 6 ember is 1 TSen :)
  • MaskimXul
    HPRC? Mi a TS cím és mikor játszotok?
  • JimKirk
    Kiraly!:)