461
  • Sir Quno Jedi
    de nem kéne adni mások véleményére ám!
  • szucsy89
    ha elkezdek valamit én végignézem, rossz tulajdonság, de ez van:(

úgyhogy várok még 1-2 részt hogy hogy alakul, aztán meglátjuk :D
  • stargatelost
    Ja, még beindulhat (bár én nem sok reményt fűzök ehhez). De eddig a pilot alapján Falling Skies szintre lőném be (első évada annak is). Azért a Terra Novánál jobb volt.
  • ForzaInter
    Az már rég rossz ha a Terra Nova-hoz hasonlítsák.:(
  • Sir Quno Jedi
    most egy rövid pilótot csak kibírsz és akkor eldöntheted magad is...

Amúgy én azt mondom 3-4 rész mindig kell mire beindul egy sori. Ha addig nem tetszik meg, akkor nehezen fog már.
  • szucsy89
    akkor ilyen V szintű izére számítsak? mert akkor el sem kezdem inkább, bőven van már sorozatom így is... :D
  • Sir Quno Jedi
  • ldavid
    vagyis jó lesz?
  • ForzaInter
    twd 3. évadja egészen más lesz elvileg mint a második.
  • Sir Quno Jedi
    Áhhh, én mán nem vagyok kíváncsi scifi/fantasy/misztikus köntösbe csomagolt családi drámákra. Konkrétan mikor elkezdik megismertetni velünk a kraktereket, hogy ki-kinek a kicsodája és kivel, mikor, mit és hányszor, hogy megszeressük őket és érezzük, hogy húáááh ez komoly ám, na olyankor nálam már kezd elvérezni a dolog.

Ugyanazt a borzalmasan elcsépelt, közhelyes, unalmas sztorit akarják nekünk eladni 10000x-rre az ilyen bújtatott filmekben, ami óvódásként még tetszett is volna, de most inkább felhúznak vele. A walking dead eleje jó volt, amit most művelnek, az számomra tökéletesen értékelhetetlen. Barátok közt zombie edition?!?!? Én ilyenkor azt kívánom magamban, dögöljenek már meg végre (és ez őszinte érzés :D)...
  • stargatelost
    Az egy dolog, hogy ott a farmon szarakodtak a TWD-ben, de a hangulat eladja a dolgot, és nincsenek ilyen emberidegen dolgok benne, mint pl. ebben az,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    hogy megölik a csaj faterját, elrabolják a tesóját, aztán fél napra rá már kacéran mosolyog egy idegen szépfiúra. Ja meg egy napra van tőlük Chicago, és pár óra alatt pont meg is találják a faszit. Aha, jól van.

Csak azért említettem a TWD-t, mert ott ami családi dráma van, az legalább a realitáshoz közelebb van, mint ami ezekben a szarokban eddig összesen volt. És persze a posztapok hangulat is érezhető.
  • Sir Quno Jedi
    NA a Terra Nova tényleg murva, arra már végképp képtelen vagyok, belekezdenék (néha bele is tekerek, későbbi részekbe is), de érzem a nyomást a zagyamon és nemmegy. 1x biztos annyira kifogyok a filmekből, hogy még AZT IS meg fogom nézni, de szerencsére ez nem jellemző egyelőre... :DDD

Ha szpílberg bűátyó engem hívott volna meg a tesztvetítésekre anno, nem tette volna zsebre a véleményemet (már ha túlélek egy ilyen tesztvetítést épp elmével). :D
  • Sir Quno Jedi
    Jah, ez egyelőre ilyen túrázgatós, rambózós, karddal elöltöltős kispuskásölős izé, ami nem néz ki scifinek (misztikusnak meg röhejes). Azé lehetne ebből valamit kihozni, mert a karakterek szimpik aránylag.

Én asszondom eddig nem rosszabb mint a falling skies (attól sugárban hánytam), így ha azt néztük, ezt is bírjuk egy ideig.

Jelesül a Walking Dead második széria szintén nézhetetlen családsorozat lett (isten az anyám, még berényi miki is izgisebb náluk), mégis szeretik (but why????).
  • stargatelost
    Ejj ejj, újabb szar van kilátásban szerintem (V, Terra Nova, Falling Skies, megmivoltmég). Ez is be fog állni a sorba, ha nem lesz lényeges minőségnövekedés, mert ez a pilot eléggé döcögős volt. Nem igaz, nem lehet egy Walking Dead szerű hangulattal ellátott sorozatot csinálni, ahol komolyan is lehet venni, amit látunk.
  • Sir Quno Jedi
    ölég fura egyelőre
  • ForzaInter
    van már hd is.

felirat hétvégére várható
  • tutituti
    Megvárom a feliratot.
    Remélem felírhatom a nézni kell sorozatok közé:)
  • Andr0
    jó kis sorozat lesz ez :) tetszett a Pilot.
  • ldavid
    pilot tölthető
  • tutituti
    Premieres Monday, September 17 at 10/9 on NBC!
  • szucsy89
    Hello! Visszaolvastam (vagy 10 hszt), de nem tudtam meg belőlük, mikor indul a sorozat?
  • Montanosz
  • gosumofo
    trailerek
  • Sir Quno Jedi
    +1 :D
  • pxxl
    ja rárakta a kütyüt, beindult a pc, ami beindította a routert, ami beidította a szervert, ami beindította a szolgáltatót ami... :DDD
  • gabo91
    De pedig az energia lesz, valahogy "elszívták, eltűnt" de még termelni sem lehet. irracionális eléggé
    De a végén a nyakláncot rátette a pc-re akkor a lámpa is világított gép is ment.
    Ha elektromos dolgok meghibásodása kiégéséről lenne szó, egy EMP-vel be lehetne tudni a dolgot. De ugye ott a katonai eszközök nagy részt védve vannak ellene.

Ez olyan rejtély lesz, mint LOST-ban a sziget :)
  • desigo
    Nem néztem végig mert nagyon spoileresnek éreztem.
  • Sir Quno Jedi
    Te láttad a trailert?! El is mondja, hogy az aksik sem működnek, SEMMI ami elektromos.
  • Golyo69
    várós! +fav :)
  • ldavid
    de nem az energiával lesz gond hanem, hogy nem működik semmi ami elektromos
  • desigo
    Egyébként használhatnának nyugodtan napelemet,szolárt,földhőt,szélgenerátort meg mindenféle megújuló energiát.
  • Andr0
    ufó
  • tutituti
    szerintem mufómbik
  • Montanosz
    lehet tippelni hogy mutánsok,ufok vagy zombik fognak megjelenni
  • Slinky Cyle
    ez egy tök érdekes történetnek tünik..
    remélem jó lesz
  • Andr0
    khhhm.... walking dead :D:D
  • desigo
    Ha nem ragadnak le egy tanyán egy évadon keresztül akkor rossz nem lehet
  • ForzaInter
    Trailer alapján azért nem egy Terra Nova, a showrunner pedig Kripke, szóval bízakodó vagyok. Mondjuk 1. évadnál többet nem valószínű, hogy megfog érni, de nem baj, csak az az 1. évad minőségi legyen..
  • nearo
    Jóvan, megnyugodtam, nem csak én gondolkodok így...
  • LasDen #22
    az első részt megnézem, de a producer JJ Abrams szöveg már nem garancia lófaszra sem....