461
  • stargatelost
    Vártam már mikor jelensz meg, hogy az egekbe ajnározd ezt a bugyuta sorozatot is
  • Narxis
    Megnéztem az első részt, nagyon jó sorozat ez. Rengeteg rejtély vár megoldásra. Azért milyen király lenne már ha ez a valóságban is megtörténne? :D 15 év áram nélkül....durva lenne.
  • Inquisitor
    "oltári gyenge, a seekert is veri evvel a mászkálással."
    Hát ha nem 1x1 kilométeren veszik fel. Ugyan az a kis fiatal erdő, ugyan az a kukoricás, stb.
    Valami normális harci koreográfia sem ártana, mer lassan a Xena/Hercules szintje is fölötte lesz.
  • Montanosz
    oltári gyenge, a seekert is veri evvel a mászkálással.

a csajszi meg ne ne öld meg fejvadászt baromsággal jol felidegesitett, meg persze a bamba bugyuta nézésel...vajh hogy kapta meg a szerepet

last resoltal ovatosan, második résztől az is helo
  • tutituti
    meg is lesem ezta last resort-ot!köszi
  • ForzaInter
    hát ez kurva gyenge. egyedül a flashbackek tetszettek ebben a részben. főszereplő kis csaj aranyos meg minden, de színészethez köze sincs.. a színészek közül egyedül giancarlo esposito aki szerintem kurva jó. találhatott volna jobb sorozatot is.. talán még a kis csaj nagybátyja aki ér valamit.

ezek a kardozós jelenetek meg szerintem kurva szarok.. semmi posztapok nincs ebben a sorozatban sajnos, és nem is lesz valószínű kripke nyilatkozatát olvasva. talán még következő részt megnézem és ha nem javul, akkor nálam kasza.

off: last resort pilot tényleg jó volt.
  • stargatelost
    OFF: Last Resort-ot csekkoljátok, hihetetlen felüdülés volt a bugyuta Revolution után. Szimpatikus színészek, karakterek, eyecandy-k; történet, aminek súlya van, komoly dolgok. Persze teljesen más világban játszódnak, de azért ez is szerializált.
  • stargatelost
    A főszereplő csaj katasztrófa, olyan hülye pofákat vágott ebben a részben is. Szerencsére behoztak egy eyecandy-t így második részre Nora személyében.
    Amúgy gyenge volt ez a rész is...
  • Sir Quno Jedi
    Az a baj, hogy ebből már nem nagyon hoznak ki értelmes scifit, azon 1xű okból, hogy az alapötlet is egy vicc. A vezetőkben (pl. fémekben) szabadon áramló (és amúgy murva lassan áramló) elektronokat, ha megakadályozod ebbéli hobbijukban, márminthogy hogy mozoghassanak, azzal az anyagok természetét is megváltoztatod és ha globálisan teszed ezt, akkor minden ezzel kapcsolatos dolognak lőttek, gyakorlatilag az ismert fizikai szabályokat borítod fel, így az élőlényekre is olyan negatív hatása lesz (konkrétan idegi tevékenységeknek lőttek pl.), hogy ihaj-csuhaj.

A másik, hogy mielőtt az elektromosságot széles körben el kezdték volna használni, nagyon komoly, erősen iparosodott civilizációnk volt. Se a gőzmozdonyhoz/hajóhoz/szövőgépekhez/kovácsológépekhez/hengerművekhez/vasbetonhoz/bányászathoz/lőfegyverekhez stb. nem kell villanyáram, de még a könyvnyomtatáshoz sem, nodepláne a közvilágításhoz SEM. SZóval egész tisztes kis világot lehet kiépíteni a villamosság hiányában is. Időbe telik visszaállni, de nem probléma, a PONTOS és részletes tervek megvannak, semmit sem kell újra feltalálni, sőt működő példányok vannak pl. a múzeumokban, történelmi parkokban stb.
  • xido
    A választ megtalálod a Vissza a jövőbe 3.részében..igaz az a hűtő akkora,mint egy fél szoba:)))))
  • Borg
    Nincs új a nap alatt... sajnos túlzottan is kiszámítható a story.
  • paly90
    nem volt sztem rossz a 2. rész..
    De...a főszereplő csaj annyira idegsít...az a bamba nézés...ááá

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    annyira tudtam h az anya nem halt meg...:D
    de azt hittem h kicsit később játszák ki ezt a kártyát:D
  • hdmi
    Szerintem is gyenge volt. Ennél sokkal jobb sorozatokat kaszáltak el korábban.
  • Andr0
    szerintem jó volt a 2 rész is...
  • Csacsi
    Hát ez egyre rosszabb lesz :(

Így a második rész után. A vége megint jó volt, de végigszenvedni az előtte lévő 40 percet, nah azért kár volt :)
  • hdmi
    A River az tényleg jó volt, nagy kár érte, hogy kaszálták.
  • Borg
    Ha csak a The Rivert láttad, akkor esetleg...
  • Lysandus
    Tudom. Mégis kaszálták, mert nem volt nézettség. Állítólag azért, mert a nők nem nézték.
  • stargatelost
    A The River a tavalyi évad legjobb újonc sorozata volt. Pont. Abban is volt család, mégis meg tudták oldani, hogy ne legyen szar, és hihető legyen.
  • Lysandus
    Üdv mindenkinek!

Remélem nézhető lesz, belekukkantok hamarosan.

Amit meg sokan kifogásolnak a családi drámásodás kapcsán, azzal csak egyetérteni tudok. De sajnos ma ez a mainstream. A nőkre hajtanak nézettségben a csatornák. A The River szerintem például egy qrva jó misztikus horror sorozat volt, de azért kaszálták, mert a női nézők elutasították, mondván: túl félelmetes volt...
  • LasDen #81
    olyan lett mint vártam....szar....nem nagy kár érte....
  • Inquisitor
    Gondolom a filben nem lesz hamar logikus válasz, de vagy a régi módszerrel (hoznak onnan ahol van!) vagy nem elektromos hűtőszekrénnyel, lásd Einsten féle acetonos hűtő.
  • tutituti
    sokan fújták a mélyhűtőt:)
  • desigo
    Hétfőn jön a második rész.

A bossnak az italába a jeget,hogyan is készítették el?
  • ldavid
    az igazi neve királyabb szerintem :D
  • gabo91
    Aha. Hozza a formáját :)
    Mondom eddig ő a legjobb karakter/színész.
  • daver88
    Gus benne van a BB-ből?? már töltöm is...
  • desigo
    Jópár butaság volt benne és elég hatásvadász volt az első rész.
    De szerethető sorozat lesz ha lesz benne elég esemény.
  • gabo91
    Este meglestem én is.
    Nem volt rossz, de legyen jobb!
    Gustavo (Breaking Bad) sorozatbeli nevén Tom Neville húzókarakter, talán ő az egyetlen aki tud színészkedni.
    Charlie: aranyos, de egy vicc. (15éve van áramszünet, előtte 3-4 éves lehetett) most 18-19éves lehet. Eddig a környékre se mehetett ki most meg irány a város. Remélem átalakuláson megy át és valami kemény csajt csinálnak belőle, veszélyes lehet azzal a nyílpuskával.
    Danny vagy mi volt a szőke gyerek neve... nagyon irritál, mint egy óvodás, remélem kihullik.
    Nagybácsi: Végre valami normális szereplő, remélem nem hullik ki.
    Nate: íjász gyerek. Szintén normális szereplő, ő se hulljon ki. Elején keménynek nézett ki, aztán mikor ölt íjjal, majd kiderült hogy Monro embere akkor bizonyított... de mikor megmentette a kis csajt a saját társaitól... nem kell ilyen érzelgős fa**ág.

Kicsit rohanósnak tűnt az első rész nekem hamar végigjárták az utat a városig, csatáztak egyet stb. Nincs gond ezzel, csak utána nehogy visszavegyenek a tempóból aztán egy helyben toporogjanak. (walking dead)

Táj nagyon bejön. Kicsit mutathatták volna hogy gazdálkodnak vadásznak szerzik a kaját stb.
    Nagyon jó jelenet volt az elején mikor az öreg előrántotta a farmon a puskát, szóltak neki hogy lőfegyver birtoklásért akasztás jár...
    Akkor kösse fel magát!

Az áram, nyakláncok körüli rejtély tényleg LOST-os hangulatot teremt.
    Remélem kap a sorozat még pár jó szereplőt illetve a jelenlegiek fejlődnek. Jó sorozat lehetne belőle, csak el ne ba**ák.

Kellene már valami LOST utód szerűség.
  • ForzaInter
    na megnéztem én is. nem olyan rossz ez, egy terra nova-nal mindenképp jobb a főszereplő kis csaj aranyos meg minden, de a színészethez nem sok köze van:D posztapok hangulat jól átjött, fasza volt látni a kihalt várost, tájakat. remélem fognak még mutatni.

egy 6/10 nálam a pilot
  • tutituti
    Na most végeztem a pilot-tal.Nekem bejött.
  • Borg
    Nem rossz ez, de tény, hogy nem villantottak túl nagy újdonságot a pilottal.
    Azért a V-hez ne hasonlítsuk már, mert az kritikán aluli volt. Sajnos az viszont igaz, hogy a Terra Novával vannak közös vonásai (a színvonala is).
    Kár hogy két szülőt ki is írták, pedig húzó karakterek lehettek volna. Minednesetre a főszereplő kiscsaj nem rossz, meg a nigger "gonosz" se. Hurley szerepére is találtak egy dagadt szakállas freaket, megvan a lostos WTF pillanat is, amolyan JJ Abramsosan az epizód végére...

Szal nem rossz, csak még nem elég jó :)
  • ForzaInter
    Ja ezek a témák nekem is kedvenceim. De ha valami botrányosan szar én nem kínzom magam.
  • stargatelost
    A dínók az egyik leghanyagoltabb elemek a filmekben/tévében, de nagy kedvencek, szóval muszáj lett volna :) Ugyanígy a posztapok cuccokkal sem vagyunk bőségesen ellátva (bár ebből azért legalább több van), szóval ezt is nézni kell, mert ez van...
  • HTS s3rg1nh00
    szerintem pilot alapján nézhető,majd még meglátjuk,bár nekem a Falling Skies éppen tetszett,viszont az is igaz,nincsenek egetverő elvárásaim a mostani sorozatoktól...
  • ForzaInter
    Mondjuk a Terra Novat-t én is végignyomtam. Éppen hogy nézhető kategória volt.:D
  • ForzaInter
    Akkor ha a Terra Nova megél 5 évadot és kibaszott szar végig, akkor se kaszálod? Na ne bassz!:D
  • stargatelost
    Én se szoktam kaszálni, pl. Terra Novánál már fizikai fájdalmat okoztak a végén a részek, de azért csak lenyomtam :D Talán ez nem fajul addig :) Meg ennyi alapján én azt mondanám, hogy azért szerializált lesz rendesen. Meglátjuk.
  • ForzaInter
    akkor ti mazohisták vagytok:D
  • tutituti
    Dettó.Én is végignézem ha már belekezdtem.