12
-
#12 Jajj de minek kell embereket vinni az ellenségek oldalára. Nehogy itt a végén ész nélküli akciólövölde legyen ebből, és néha-néha felbukkan egy szörny, mert akkor agyf@szt kapok... -
Bhalage #11 azert a 2ik reszben mikor visszamegyunk az ishimurara, es percekig nem tortenik semmi azert az eleg komoly volt para szempontjabol ^^
sztem mind2 jatek jo, en fostam mind2ben a 2ik vegigjatszasokat mondanam akciodusnak, elso vegigjatszasra mind2 jatek fosat rendesen -
Hoz_Hun #10 A cikket elolvasva és összefoglalva a lényeget, tehát a 3. rész egy minimális horror környezetbe ültetett tps shooter lesz. Sok lövöldözéssel, robbangatással. :( -
Hoz_Hun #9 2 szerintem nagyon jó volt. Nekem jobban bejött mint az egy. -
#8 én inkább azt mondanám, hogy az első rész után a másodikban azért már annyira nem lepődtünk meg a dolgokon, ezért - értelemszerűen - hiányzott a 2. részből a meglepetés ereje és a bizonytalanság miatti para. de nem volt rossz a 2. sem. -
Pares #7 Manapság divat a folytatást szapulni. A kettesben egyáltalán nem éreztem több akciót, csak finomított gameplayt, a hangulat is megvolt. Bár az egyes abszolút örök kedvenc, a kettes összességében jobban összerakottnak, átgondoltabbnak tűnt. -
#6 Az 1 jó volt...A kettő már egy gyenge hentelde,néhol 1. részt megközelítő hangulattal (nagyon csak néhol....).... Ez már így a leírások alapján is egy jelenlegi fő játékosgenerációnak készülő szenny lesz.... -
tomboy013 #5 Az a baj a 2 is elment már nagyon az akció irányába. Nem értem miért... Gyanítom most még jobban arra gyúrnak. Biztos jó lesz a 3 is, de az 1-et nem fogja ez sem felülmúlni. Az első rész teljes egészében nyomasztó hangulattal rendelkezett, a 2. rész esetén ez már csak nyomokban volt észlelhető. Valami érdekes módon a horror játékok elmennek egy ilyen irányba, akár a Resident Evil esetében is. Nekem ez kifejezetten taszító dolog de van rá kereslet, úgyhogy sajnos ez van. -
mochee #4 Remélem azért a hangulat és a para meg fog maradni és nem csinálnak belőle resident evilt. -
tomboy013 #3 "A legnépszerűbb eddig a Plasma Cutter volt, melynek másodlagos módjában eddig vízszintesen tüzelhettünk. Mostantól azonban függőlegesen tehetjük mindezt." Elsődleges tüzelés függőleges volt eddig, a másodlagos vízszintes. Most akkor nem lesz másodlagos tüzelési mód, vagy ugyanaz lesz mint az elsődleges? De akkor mi értelme? Vagy mi a f.szomat ír ez az ember? -
#2 "A nagyobb ellenfeleknél ugyanis egy sárgán világító gömbszerűség jelzi majd a gyenge pontot, melyet folyamatosan tüzelve tudjuk az adott végtagot leszedni vagy a szörnyeteget kiiktatni."
Mert eddig nem így volt, mi? Már beletörődtem, hogy a legtöbb cikket nem szerezik, hanem fordítják, de könyörgöm: kicsit fogalmazzunk már másképpen, ha a kapott szöveg nem fedi a valóságot! -
whisper #1 "Gépfegyveres és gránát vetős ellenfelek állnak majd az utunkba, akik a Necromorphokat szolgálják." Ebbe mai logika? Ezekkel lehet ülni tárgyalni?
ring ring:
-Hello
-Szép napot gépfergyveres ember. Itt Atom Necro a Necromorp Kft-től
-Jó napot
-Lehetne arról szó ,hogy nekünk dolgozanak?
-Persze jó pénzért bármit!
8)))