Adventures of Van Helsing
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Next PC upgrade: 2022

[merlinw.org]
Hiába lépek szinteket egyáltalán nem érzem hogy erősebb lenne a karakterem..ez még nem volna baj ha nem kb 40esével jönnének az ellenfelek.
Aranyat azt kb csak azért gyűjtöm hogy fel tudjak támadni..meglett az 3percenkénti szellemé válás skill ,most azt csinálom hogy futok a 60fős tömeg előtt körkörösen és addig lődözgetem őket villámmal amíg ki nem pusztul mind...9 órám van benne fingom sincs hol járhatok a játékban ,de a fegyverek olyan gyengék hogy tarkonfosom magam..pisztoly azt kb nem tudom minek van a játékban mert ugyanúgy oda megy a karakterem fél centire az ellenfélhez mintha közelharci cucc lenne nála....
Ezzel a körös futásokkal kurvára unalmas lesz a game és rohadt sokáig fog tartani de máshogy nem lehet ezt. Megyek egy ismeretlen helyszínre ahova kitesz egyből vagy 20-en vesznek körbe reagálni sincs idő...
Sacredre tudnék asszociálni az is ilyen stílusú game ,de akármelyik része köröket ver erre a játékra.
Annak van valami értelme ha olyan cuccokat veszek magamra amiben mind van esszencia? Egyáltalán az mire jó?
Ennyiért ajándék, meg is vettem jól.
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
[merlinw.org]

If you give a little love you can get a little love of your own
És be lehet importálni az elmentést a 2-ből?
Utoljára szerkesztette: lafi19, 2015.05.23. 07:04:30
Nem bánkódok emiatt kedvelem a sorozatot,Magyar a fejlesztő csapat is és biztos vagyok abban,hogy pár kellemes órát fogok ezzel a játékkal is tölteni.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Parasite Eve 2, best game EVER!
ROG CROSSHAIR VIII DARK HERO, Ryzen9 5900X 3.7GHz, 2*16GB DDR4 Crucial Ballistix 3600MHz, Kingston A2000 256GB M.2, Samsung 870 Evo 1TB, MSI 4080 SuprimX, Gigabyte FI27Q-PEK, Seasonic Prime 1600 Titan
A számítógépnek lelke van by BON Gép: ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Előtte meg veszek egy xbox one-t is...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
sajnos engem is zavar, lehet a készítők ilyen nagy moncsira gondoltak...
Politikusainkkal nem az a baj, hogy rosszabbak nálunk, hanem, hogy nem jobbak
Nem tudtok valami megoldást a játékban lévő szövegek nagyítására? iszonyat picik.. aprók.. szinte elolvashatatlanok! mekkora monitor kell ehhez?? ha tud valaki légyszi segítsen.
Utoljára szerkesztette: JethroHUN, 2014.08.14. 18:11:32
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
Nem tudom megidézni a chimérát.
Ott van az ikonja, rákattintok 100x (jobbal, ballal csak kiválaszthatom a slotot) akkor sem történik semmi pedig nincs vadászaton, meg is van etetve. Pedig harc közben jól jönne..
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict