Folytatódik az egyik legjobb fantasy sorozat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A tendencia éppen az, hogy a jó sorozat arról ismerszik meg általában, hogy kaszát kap :-D
Bezzeg a Jersey Shore, a Fuckdashians meg a többi valóságshow megy tovább.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

azért ez a "nemhiába" nem jelent semmit. mármint, hogy két olyan író a készítõ, aki író volt a lostban is, hiszen elég sokan írták a lostot, de két ember (carlton cuse és damon lindelof) vitte a sorozatot, õk azok, akiknek az elképzeléseit fedte. a többiek csak csapatjátékosok voltak, akik nyilván ettõl még sokat tanultak és tettek hozzá és a nevüket el lehet adni reklámban, hogy "a lost írói", de azért ez nem "nemhiába" kategória. hiszen az alcatrazt is elisabeth sarnoff készítette, aki lost-író volt, az meg épp a másik véglet.
Sir Quno Jedi
Mostani sorik közül az egyik legjobb, ez tény. Mondjuk Snow-t magam is néha meg tudnám fojtani, de gondolom szándékosan ilyen a karakter. 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

tigeroo
kurvajó a sztori. nemhiába a lost írói jegyzik..
Narxis
A trailer szar, nem tom ki vágta össze de nekem se adott hozzá kedvet mikor azon gondolkodtam, hogy megnézzem-e az elsõ 2 részt... Szerintem nézd meg te is egy részt aztán dönts. Egyik legjobb sorozat, kategóriájában biztos.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

cylonflatus
Az egyik legjobb a jelenleg futó sorozatok közül, ha nem a legjobb...

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Családi sorozatnak is kiváló, amibõl azért elég kevés van mostanság... egy modern élõ szereplõs Disney-mesefilmhez tudnám hasonlítani.
Zseniális sorozat, abszolút megérdemelte.
IMYke2.0.0.0
Ez a trailer bõven elég is volt belõle.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.