Szekeres Viktor

Folytatódik az egyik legjobb fantasy sorozat

Ősszel a második szezonjával folytatódhat a 2011/12-es évad egyik sikersorozata, a meseszerű fantasyként is jellemezhető Once Upon A Time.

Nemcsak a Trónok harca képviseli a fantasysorozatokat jelenleg a tévében, hanem a Once Upon A Time is, melyet úgy tűnik, hogy idehaza nem nagyon mer bemutatni az RTL Klub. Pedig a csatorna nyugodtan tervezhetne hosszabb távra, hiszen a mesevilágban, valamint a mi világunkban egyszerre játszódó sorozat második szezonját berendelte az amerikai ABC csatorna.


Ez persze nem nagy meglepetés, hiszen a Once Upon A Time (azt jelenti, hogy "Egyszer volt, hol nem volt") az évad egyik legsikeresebb új sorozata volt, s jelenleg is 9-10 milliós nézettséggel büszkélkedik. S, ha mindez nem lenne elég, akkor az idei átlagnézettsége nem csak az újoncok között az egyik legjobb, hanem a csatorna sorozatai között is, többek között olyan szériák pipál le, mint a Született feleségek, a Grace klinika és a Castle.

Hozzászólások

A témához csak regisztrált és bejelentkezett látogatók szólhatnak hozzá!
Bejelentkezéshez klikk ide
(Regisztráció a fórum nyitóoldalán)
  • Ender Wiggin #9
    A tendencia éppen az, hogy a jó sorozat arról ismerszik meg általában, hogy kaszát kap :-D
    Bezzeg a Jersey Shore, a Fuckdashians meg a többi valóságshow megy tovább.
  • winnie #8
    azért ez a "nemhiába" nem jelent semmit. mármint, hogy két olyan író a készítő, aki író volt a lostban is, hiszen elég sokan írták a lostot, de két ember (carlton cuse és damon lindelof) vitte a sorozatot, ők azok, akiknek az elképzeléseit fedte. a többiek csak csapatjátékosok voltak, akik nyilván ettől még sokat tanultak és tettek hozzá és a nevüket el lehet adni reklámban, hogy "a lost írói", de azért ez nem "nemhiába" kategória. hiszen az alcatrazt is elisabeth sarnoff készítette, aki lost-író volt, az meg épp a másik véglet.
  • Sir Quno Jedi #7
    Mostani sorik közül az egyik legjobb, ez tény. Mondjuk Snow-t magam is néha meg tudnám fojtani, de gondolom szándékosan ilyen a karakter. :D
  • tigeroo #6
    kurvajó a sztori. nemhiába a lost írói jegyzik..
  • Narxis #5
    A trailer szar, nem tom ki vágta össze de nekem se adott hozzá kedvet mikor azon gondolkodtam, hogy megnézzem-e az első 2 részt... Szerintem nézd meg te is egy részt aztán dönts. Egyik legjobb sorozat, kategóriájában biztos.
  • cylonflatus #4
    Az egyik legjobb a jelenleg futó sorozatok közül, ha nem a legjobb...
  • hungi #3
    Családi sorozatnak is kiváló, amiből azért elég kevés van mostanság... egy modern élő szereplős Disney-mesefilmhez tudnám hasonlítani.
  • dresden1 #2
    Zseniális sorozat, abszolút megérdemelte.
  • IMYke2.0.0.0 #1
    Ez a trailer bőven elég is volt belőle.