17
  • sempron07
    #17
    Kéne velük szórakozni, mennyi is egy SMS roamingja thaiföldre? :D
    Civilizálatlan népség. :S
  • schramjanko
    #16
    Füves cigiért nem jár halálbüntetés, és a gyermekprostitúciót szigorúan büntetik!
  • Molnibalage
    #15
    Csodálatos egy ország. Ilyen fostalicska országba be nem tenném a lábam, az fix...
  • Omega
    #14
    Így együtt pont úgy mutatnak, mintha az előtérben Gyurcsány és felesége, a háttérben pedig Orbán állna. Mindannyian az MSZMP leszármazottai.
  • asgh
    #13
    Nem a politikusokat nem szabad Thaiföldön szidni, hanem a királyi családot, mint a nemzetük képviselőjét.
    Az öregnek sem az volt a kifogása, hogy ő szabadon szidni akarta az uralkodó családot, hanem hogy nem ő küldte az SMS-t.
    Ez tehát nem egy szólás szabadsága kérdés, hanem hogy be lehet-e azonosítani egy bűncselekmény elkövetőjét egy SMS alapján.
    Ami a királyi előjogokat illeti: Nagy Britanniában a felségárulást még mindig halállal büntetik, a norvég királyt pedig köztörvényes ügyben sem lehet perbe fogni. A királyságok tehát már csak ilyenek: mivel élő emberek személyesítik meg az államot, ezért az ő személyükhöz úgy viszonyul a társadalom és a jog, mint állami intézményekhez, nem pedig mint emberekhez.
  • KopaszIsten
    #12
    Mi a helyes ebben? Ez diktatúra, akárcsak Kínában.
  • Amergin
    #11
    Nagyon helyes törvényekkel elfojtani a "veszélyes" véleményeket!
    Nálunk is ha kétségbe merészeled vonni, hogy a "6 millió" az hat millió, akkor mehetsz a dutyiba 3 évre, ott majd lesz időd jobb belátásra térni!
    Úgy hogy nem kell leszólni őket, mert ez a helyes gyakorlat, nálunk is így csinálják ezt kérem
  • KopaszIsten
    #10
    Halál a zsarnokokra! ;)
  • Zombee
    #9
    Ha a mérték nem is, de maga a tény itthon is ismerős. Próbáltál volna csúnyát mondani Rákosira, egyből szibériai állampolgár lettél volna. De ne menjünk vissza olyan messzire, ott van pl. a 80-as években a CPg, tőlük is kerültek börtönbe, amiben közrejátszott az Erdős Péter tiszteletére írt számuk is, amiben finoman céloztak Erdős édesanyjának feltételezett foglalkozására ("Erdős Péter a kurva anyád") . Feltételezem, a Szovjetunióban, meg a keleti blokk más országaiban sem volt szerencsés állami vezetőket vagy azok leányági felmenőit ilyen kényes foglalkozással kapcsolatba hozni :).
  • tomcsa4
    #8
    Most nem azért, de röpödnek a tizenévek, mialatt az emberi életév 60-80 közé tehető (ott is). Basszus, ilyen ökörségek miatt dutyiba kldeni valakit, megfosztani az életétől csak azért, mert sértéseket írnak ezekre a fonnyadt faszkalapokra. Istennek hiszik magukat vagy mi? Elmebetegek, nem vitás.

    Emberi életeket tönkretenni/elvenni ilyenek miatt. Európai ésszel ez felfoghatatlan.
  • dezsooszkar
    #7
    Van ugy hogy masnak nem tetszel es beledkotnek,van ugy hogy artatlan vagy es te bunhodsz mas buneert,de az ilyen elnyomasert ami ott van ki a felelos ? a belso enjuk sokuknak ...
  • nlght
    #6
    ott egy vicces cigiért is halálbüntetés jár, a gyerekprostitúció meg szinte legális, 14 fölött meg legális, a szexturizmus óriási bevételi forrás az államnak.

    de bármennyire is csórók és elbaszottak a törvényeik, az a durva, hogy a kint élők szerint a thai emberek vidámak és 10-szer annyit mosolyognak, mint a magyarok, teljesen más a mentalitás és az életfelfogás...
  • Hengelhoffer
    #5
    Igen.. szegény Orbán Viktor. Mindig bántják a csúnya baloldali bácsik... brühühühűűű
  • tiaro
    #4
    globint:
    Hát Ja, szegény embereket annyian szidják ok nélkül. Ahelyett, hogy lovoldoznenek rájuk.

    Te meg jössz a felsegsertessel. Hahh
  • mad mind
    #3
    Nem lenne. Thaiföld teljesen más. Ott az emberek 90%-a egyetért a törvénnyel és tisztelik a királyi családot. Ezért nincs is igazi felháborodás.
    Itt tiszteli valaki a politikusokat? Mert ha bevezetnék, akkor mindegyikre vonatkozna, nem szidhatná senki, se orbáncot se kurcsányt. És megtelnének a börtönök.
  • safranek50
    #2
    Türelem, már elindultak érted.
  • globint
    #1
    Na, szép, ....., mondhatom. :-(
    20 év börtön!!!
    Nálunk meg mindenki annyi szemétséget írhat pl. Orbán Viktorról, amennyit akar, mert nagyobb tűrés gyakorlata kötelező a köz-szereplők vonatkozásában.
    Na, lenne itt is sokkal nagyobb csend, ha egy pár negatív véleményért több letöltendő börtönt lehetne kapni, mint egy öreg-asszony agyonveréséért......!!!